- 3 Ekim 2010
- 11.586
- 4.068
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de spinal olmuştum bi sıkıntım olmadı ama ilk yaptıkları anda ciğerime kadar uyustugumu hissettim bi de tansiyonum feci düştü bayılıyodum az kalsın yine öyle olursam diye şimdiden kara kara düşünmeye başladım3 gün ne yaptın ay hastanede :) ben bu sefer epıdıral olmayım diyodum genel anestezi olayım diyordum. Çünkü belden olunca dehşet bi baş Ağrı'm olmuştu. Ama iki gün önce eşimin kuzeni genel anestezi doğum yaptı Bebek 5 gün küvetse yatacakmış genel anesteziden dolayı ogfggg nenyapcam ben
Vallaha arada bulantim olmasina ragmen tedirginim acaba bu sikintimi var diye 30 da kontrolumde var gun sayiyorumbende hiçbirşey olmadı ya burda okuyorumda diyorum bendemi var anormallik diye ama baktımkı tek değilim =) hiç hamile gibi hissetmiyourm kendimi![]()
Bazı doktorlar 16. haftaya kadar ser verip sır vermiyor sanırım garanticiler.
Benim kese 8 haftalık usg de direkt bakınca sol taraftaydı.
Ben ilk uyuşukluğu,uyuşukluğu vücuttan atmayı çok rahat yaşadım. Ama aman allahım 3. Gün bir baş ağrısı. Yol böyle bişey dikiş acısı neymiş. Kafa yataktan kalkmıyor görmelisin. Doğum dikiş hiç bişey değil o baş Ağrı'sı çok korkutuyor beniBen de spinal olmuştum bi sıkıntım olmadı ama ilk yaptıkları anda ciğerime kadar uyustugumu hissettim bi de tansiyonum feci düştü bayılıyodum az kalsın yine öyle olursam diye şimdiden kara kara düşünmeye başladım![]()
Aslında 9-10. haftada anlıyorlarmış kemik yapısından ama kesinleştirmek için ya da malum ülkemizdeki erkek bebek seçiciliği yüzünden olumsuz bir durum oluşmasın diye söylemiyorlar. Ben de sıkıştırmıştım doktorumu, siz kemik yapısından anlıyormuşsunuz diye. Geçiştirdi. En son bugün yine sordum. Hiç çirkeflik yapma, bilsem de 13. haftadan önce söylemem. Anne olmak kolay mı öyle merak et biraz dedi.
Burada 10. haftada doktoru doğru tahmin yapan da var. Erkek denilip kız çıkan da çok. Hattâ bu ikinci seçeneğin başlığı bile vardı yanılmıyorsam. O yüzden ikili test sonrasını beklemek en mantıklısı gibi.
Bu arada doktor usg'yi alt karnın neresine tutarsa tutsun, bebeği izleyebiliyor. Sağıma tuttu, bebek sağımda diye bir şey yok hani. Ben bugün onu da sordum, tam nerede diye. Çakal niyetimi anladı. Sana ne, neredeyse nerede. Rahminde sağlıklı ya ona bak. O forumlari da fazla okuma dedi.
Normalde çok munis bir insandır. Bugün onu bile raydan çıkardım.
valla bende oyle yasaklar olmasa kahve sigara birde göbek hic anlamayacağımbende hiçbirşey olmadı ya burda okuyorumda diyorum bendemi var anormallik diye ama baktımkı tek değilim =) hiç hamile gibi hissetmiyourm kendimi![]()
3 gün ne yaptın ay hastanede :) ben bu sefer epıdıral olmayım diyodum genel anestezi olayım diyordum. Çünkü belden olunca dehşet bi baş Ağrı'm olmuştu. Ama iki gün önce eşimin kuzeni genel anestezi doğum yaptı Bebek 5 gün küvetse yatacakmış genel anesteziden dolayı ogfggg nenyapcam ben
genel olup ne yapacaksın, hiç bir şey hatırlamazsın ki o anları kaçırmamak gerekBu da bizim son Usg fotomuz. Totosuna tükürdüğümün tombiği, dikmiş havaya yatıyor.
Eki Görüntüle 1850518
Bana sağ dan yumurtlamışsın demişti doktor ben oradan biliyorum, bunu demesinin sebebi benim sağ yumurtalıkta çikolata kisti vardı.
Maşallahhtotosu neresi ben bilmiyorum nasıl anlaşılıyor
![]()
Gözünaydın canım. İkili testte yaptılarmı kan verdınmıBu da bizim son Usg fotomuz. Totosuna tükürdüğümün tombiği, dikmiş havaya yatıyor.
Eki Görüntüle 1850518
Bence seninki erkek :)
Aslında 9-10. haftada anlıyorlarmış kemik yapısından ama kesinleştirmek için ya da malum ülkemizdeki erkek bebek seçiciliği yüzünden olumsuz bir durum oluşmasın diye söylemiyorlar. Ben de sıkıştırmıştım doktorumu, siz kemik yapısından anlıyormuşsunuz diye. Geçiştirdi. En son bugün yine sordum. Hiç çirkeflik yapma, bilsem de 13. haftadan önce söylemem. Anne olmak kolay mı öyle merak et biraz dedi.
Burada 10. haftada doktoru doğru tahmin yapan da var. Erkek denilip kız çıkan da çok. Hattâ bu ikinci seçeneğin başlığı bile vardı yanılmıyorsam. O yüzden ikili test sonrasını beklemek en mantıklısı gibi.
Bu arada doktor usg'yi alt karnın neresine tutarsa tutsun, bebeği izleyebiliyor. Sağıma tuttu, bebek sağımda diye bir şey yok hani. Ben bugün onu da sordum, tam nerede diye. Çakal niyetimi anladı. Sana ne, neredeyse nerede. Rahminde sağlıklı ya ona bak. O forumlari da fazla okuma dedi.
Normalde çok munis bir insandır. Bugün onu bile raydan çıkardım.
totosunu havaya diktiğine göre erkek derler...hayırlısı olsun canım maşallahhBu da bizim son Usg fotomuz. Totosuna tükürdüğümün tombiği, dikmiş havaya yatıyor.
Eki Görüntüle 1850518
Benim de kistim vardı sağ yumurtalikta. 5 cm. 1 ayda eriyip kaybolmuş. Bebek de o zaman rahimde kistin olduğu yere yakındı ama hiç sormadım ben.
Cinsiyet tayininde bunun da önemi olmuyor diye biliyorum. Tek tüple hem erkek, hem kız çocuğu olanlar var. İnsan merak ediyor tabiî ama Allah sagliklisini versin öncelikle.
Oyyy maşallah sanaBu da bizim son Usg fotomuz. Totosuna tükürdüğümün tombiği, dikmiş havaya yatıyor.
Eki Görüntüle 1850518
Ben zaten bunlar cinsiyeti belirliyor demedim ki, bana da bir arkadaş sordu ondan söyledim :)
Yok şöyle yap kız, böyle yap erkek..
Hiç bir şeye inanmam ben, Allah ne derse o olur.
Çikolata kisti ile hamile kalmak mucize derdi doktorum, çocuğun olmayabilir derdi.
Ne ilişki günlerimi bilirim, ne de yumurtlama dönemimi, sadece satımı biliyorum, o da zaten bebekle uyumsuz.
Geç döllenme olmuş.