- 28 Ekim 2015
- 1.330
- 1.445
- 63
hamilelik sendromu de geç canımSabah arkadaslara hayırlı Cumalar dıye mesaj attım ben iyimi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik sendromu de geç canımSabah arkadaslara hayırlı Cumalar dıye mesaj attım ben iyimi.![]()
Bak tamam şimdi gördüm. Kızda vücuda paralel. Erkeğinki yukarı bakıyor. Şimdi doktora diyemeyiz ki, monitörü yakınlaştır, yan profilden çek.
Ben bebek nerede deyince o forumlarda fazla dolaşma dedi sinsi adam.
kız mı canım cinsiyet soyledimi sayfalar o kadar cok ilerliyoki yazdiysanda gozumden kacmis olabilirİşte benim bebişimmm![]()
Bana 20 gün önce Dekavit verdi ama büyük bi hap yutamiyorum yaaaBide bişey dicem doktor folik asidi bırakabilirsin dedi :) Decavit başladı onun yerine :) bırakan varmı foliği başka
smuwiLa bi'de attığın fotoğraflarda kese teorisi de tutmuş yalnız şimdi dikkatimi çekti. Erkekte kese fasulye gibi olur, kızda da yuvarlak derler ya. Bunlar tam öyle.
Erkeğe benziyor ama tahmin diyelim dedikız mı canım cinsiyet soyledimi sayfalar o kadar cok ilerliyoki yazdiysanda gozumden kacmis olabilir
İşte benim bebişimmm![]()

maşallah Allah gönlüne gore versinErkeğe benziyor ama tahmin diyelim dedi
Aynen diyemeyiz tabi ki, senin doktorda sırf inatçılığı yüzünden söylemiyor he, mutlaka bir tahmini vardır, mutlaka..
Yok bu fotolardan biri sadece, dr birçok pozisyonda çekti verdi, 5-6 dk baktık uyuyup uyandığını bile gördük :) Benim gönlümden geçen kızdı hep ama sağlıkla gelsin yeter tabiMaşallah canım, ama bacaklar kapalı..![]()
Maşallah canım.İşte benim bebişimmm![]()
Pipiyide gördunmu sen.Yok bu fotolardan biri sadece, dr birçok pozisyonda çekti verdi, 5-6 dk baktık uyuyup uyandığını bile gördük :) Benim gönlümden geçen kızdı hep ama sağlıkla gelsin yeter tabi
Normalde hep erken söylüyor ve tutuyormuş onunkiler. Eşimin arkadaşının eşine 10+3'de tahminde bulunmuş. Seninki gibi. Başka birine 11. haftada falan. Bana da normalde önümüzdeki pazartesi söyleyecekti sözde 12.'nin içine girince yani. Artık kısmet canım ya. Daha da sormam zaten.
Pazartesiyi iple cekiyorum benim doktorum gıcıklık yapmaz yaa 16. hafta da belli olur dedi ama görürse söyler diye düşünüyorum