Inanır mısın eski doktorum problemi anlatınca tak diye sen normal doğum yapamazsın demişti. Nasıl bozulmuştum.
Şimdi her gittiğim zaman normal doğum yapabilecek miyim diye doktorları didikliyorum. Ben şimdi sana ne diyeyim gerizekalı der bir surat ifadesiyle bana bön bön bakıyorlar.
Güncel takipçim doçent. Sadece o kardiyolog gözetiminde yoğun bakım ünitesi olan bir yerde yapabilirsin belki dedi. Delik yani üfürüm olduğu için risk kapakçıktakinin iki katına çıkıyor.
Eşim de zırlıyor bu konuda yapamazsın diye o da hayvan doğurtucu olduğu için hayvanda da kalp problemi olunca doğumdan hemen sonra rahim normal pozisyonuna döndüğünden kan kalbe hücum edip hayvanın kalp krizi geçirmesine neden oluyormuş. Bunlarla beni korkutmaya çalışıyor pislik.
Bizim rahatsızlığın en iyi yanı da bu yarattığı taşikardi/aritmi atakları küçük kalp krizleri gibi olduğu için gerçek bir krize normal insandan daha dayanıklıymışız.
Benim doktorum da bu aylarda git demişti. Demek prosedür hep aynı bizde. Benim kendi kardiyoloğum burada değil. Inanmayacaksın elle muayene ederek delik var demişti benimki ondan sonra stres eko'yla kesin tanı. O güne kadar kaç doktor gezmiştim üstelik. Başkasına gidip sıfırdan başlamakta istemiyorum o yüzden.
Biz de gazoz kapağı açıp kapatıyoruz sanki rahatlığa bakar mısın.