2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Şu kendinde başkalarının ne yaptığına, ne söylediğine müdahele etme hakkını gören insanları anlamıyorum. Sana ne arkadaşım park yatak seviyormuşum ama bla bla bla şöyle faydalı, bebeğe niye acımışım bak tecrübeli tecrübeli konuşuyormuş vs vs. Size almayın etmeyin diyen oldu mu? Siz anne yanı beşikleri, oda takımlarını saçma buldunuz diye size laf eden oldu mu? Olmaz çünkü bunun hakkı olmadığını bilir. Benim neyi beğendiğim neyi istemediğim da aynı şekilde beni ilgilendirir. Bırakın şu niye onu dedin niye bunu hissettin saçmalıklarını

I ikizcan2016 kuyruk sokumum benimde çok ağrıyor. Oturma simidi kullanıyorum biraz olsun rahatlatıyor. Tavsiye edebilirim.18 haftalık ken dizanteri teşhisiyle biteral,buscopan içtim. Sonra rowamycine 3 miu.doktorumun haberi var bunlardan ama bi tedirginim.sence etkisi olur mu bebege:KK42:

ninocin ninocin canım bişey sorucam sana sen galiba tiroid ilacı kullanıyorsun tesadüf okudum ben dede tiroid var ama hep test yaptırıyorum doktor normal diyorilaç kullanmıyorum.senin bu Tsh T3 T4 kaç çıkıyor .

Bugün duruşmalar o kadar çok ki fırsat bulup giremem akşama kadar, bari gitmeden kızlara bi günaydın diyim de açtım ama yine aynı muhabbeti görünce eeh yeter dedim:halay:
Sakin ama ya :KK46: günaydın canım
Ayyy kolay gelsin iş çokmuş. Bugün bende de temizlik var bana da kolay gelsin :) offffşu 40jafta bitse miydi ne :) çok merak ediyorum burda ilk kim doğuracak :)

Kizlar gunaydin

Uyku arkadasi namidiger amigurimi ile ilgili fikirlerinizi ve tavsiyeleriniz varsa onlari da alarak baslayalim bi guzel Sali gunune.

Dennismasal Dennismasal yavrum kolay gelsin sana.

Gebelikte başı çatlayan,koparıp atmak isteyen var mı?

Varsa bir allahın kulu bu ağrıyı nasıl çözüyorsunuz?

Az daha ağrırsa,kesip kenara bırakacağım başımı:kızgın:
patatesli bişiler yapıyorlar tatlım patatesi yuvarlak kesip içine kahve koyup tülbentle mi ne sarıyolarmış bir araştır istersen ilginç şekilde geçirdiğine dair söylemler var. bir bak internetten istersen

Ayyy kolay gelsin iş çokmuş. Bugün bende de temizlik var bana da kolay gelsin :) offffşu 40jafta bitse miydi ne :) çok merak ediyorum burda ilk kim doğuracak :)

Ayy canıım asıl sana kolay gelsin, benimki ne senin yanında. Ben nefes almadan duruşmaya girmeye razıyım ev işi demesinler de :D Kışın zaman daha çabuk geçer gibi geliyor bana, hem iş güç hem de hazırlıklardan dolayı. Ama o ilk kişiyi ben de merak ediyorum. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah:anne:

Gebelikte başı çatlayan,koparıp atmak isteyen var mı?

Varsa bir allahın kulu bu ağrıyı nasıl çözüyorsunuz?

Az daha ağrırsa,kesip kenara bırakacağım başımı:kızgın:
Can'ım ben de evvelki gün öyleydim. Ağrı kesicide almak istemediğim için çektim.hani şu baş parmağınla işaret parmağı arasına bir parmak yukarısına sertçe bastırdığım Zaman azda olsa kesildi ama sonra yine başladı Ender saraç söylüyordu.

Kizlar gunaydin

Uyku arkadasi namidiger amigurimi ile ilgili fikirlerinizi ve tavsiyeleriniz varsa onlari da alarak baslayalim bi guzel Sali gunune.

Dennismasal Dennismasal yavrum kolay gelsin sana.

sağol canım ;) ya amigurimi yazmışsın ya bi şeyle dalga geçiyosun sandım da yine de arattım google da, nasıl sevimli şeyler onlar anaam ben ne cahilim :) neyse yorumları takip ediciim

Evde dezenfektan varsa kullan muhakkak. Dediğin gibi birden hiçbir şey yokken çat diye belirtiler başlıyor.

Türkiye'den gelen getiriyordur. Çocuğum olsa damacana suyla yıkardım su an muhtemelen. Şebeke sularına ne halt ettilerse yine kırılıp geçti ortalık. Ben de olunca eşim doktor arkadaşıyla konuşmuştu. Sakın getirme, aciller dolu temas halinde mikrop tekrarlar. Hamile zaten bol bol sıvı tüketsin demişti.

Dezenfektan aldık biz de. Lavaboyla uğraşınca bile elimizi, kolumuzu dezenfekte ediyoruz.
Bizim de sular kesilince artık hazır su içmeye başladım.
Ben de artık her hafta acile iğne yaptırmaya gidiyorum utanmasam iğne yapılırken yattığım yere bir çarşaf seresim var:anneadayı:

Dennis'cim benim doktorum da söylemişti. Kalp rahatsızlığı yüzünden 20. haftadan sonra nefes darlığı başlar, oksijen desteği almak zorunda kalabilirsin zaman zaman diye. Tınlamamıştım açıkçası. Bu hafta aynıları başladı bende de. İki adım merdiven çıksam, banyoda uzun kalsam nefesim kesiliyor. Bebişin fetal ekosu temiz çıktı bizim de çok şükür. Ailede genetik olunca özellikle bakılıyor.

Artık bizde gittiği yere kadar, annelik kolay değil. :/
Ben de aynıyım çarpıntı nefes darlığı oluyor azıcık ayakta kalsam normaliymiş demek:110:

günaydın bayanlar :)
Ben de merak ettim şimdi ilk kim doğuracak ya ben şimdiden konuşuyorum oğlum erken gelme ama geç de kalma tam vaktinde gel diye :KK46::KK46:

Can'ım ben de evvelki gün öyleydim. Ağrı kesicide almak istemediğim için çektim.hani şu baş parmağınla işaret parmağı arasına bir parmak yukarısına sertçe bastırdığım Zaman azda olsa kesildi ama sonra yine başladı Ender saraç söylüyordu.

Bende de migren vardı üniversiteden beri çekiyordum, sonra Ankara'da bi merkezde akupunktur ve lazerle tedavi oldum, bitti çok şükür. Tedaviyi yapan doktorum dönem dönem az da olsa baş ağrıların olabilir o zamanlarda şuralara ufak ufak masaj yap demişti. O yerlerden biri senin tarif ettiğin yer, diğeri de köprücük kemiğinin omuzla birleştiği noktaydı. Diğerlerini hatırlamıyorum ama. Hamileliğe kadar hiç ağrımadı ama yaklaşık 3 hafta önce dayanılmaz ağrılarım olmuştu, 10 gün falan sürdü neyse ki geçti. @melina19900 da tam o dönemde şimdi. melinacm çok yıpratıyor o baş ağrıları ama geçecek en yakın zamanda öyle düşün. Kimi hamilelerde oluyormuş böyle. Masaj hafifletir, dene canım

Dennis'cim benim doktorum da söylemişti. Kalp rahatsızlığı yüzünden 20. haftadan sonra nefes darlığı başlar, oksijen desteği almak zorunda kalabilirsin zaman zaman diye. Tınlamamıştım açıkçası. Bu hafta aynıları başladı bende de. İki adım merdiven çıksam, banyoda uzun kalsam nefesim kesiliyor. Bebişin fetal ekosu temiz çıktı bizim de çok şükür. Ailede genetik olunca özellikle bakılıyor.

Artık bizde gittiği yere kadar, annelik kolay değil. :/

Bana da hem kardiyoloji uzmanı hem de kadın doğumcu söylemişti dediğin gibi 20.haftadan sonra başlar nefes darlığı diye. Maşallah hiç sektirmedi benimki de:KK43: Bebeğimin ekosuna bakılmadı ama, genetik değil benimki ondan bakılmamıştır herhalde. Benim kalp kapakçığımda romatizma var ve kapakçık tam kapanmadığı için kan sızdırıyor. Normalde hafif bi sızıntı ama şimdi kan basıncı arttıığı için, sızan kan da artıyor haliyle. Bu da inanılmaz yoruyor beni, ah ne güzel nefes alıyormuşum sakin sakin diyorum, perişanım daa bebişi düşününce amaan değmez mi be diyorum keyfim yerine geliyor ;)
Annelik kolay değilmiş de şimdiden bu kadar mutlu ediyor cordi, kucağıma aldığım anı düşününce çıldıracak gibi oluyorum :KK71:

Dennismasal Dennismasal
gozun aydin canim, sagliklari iyi olsun da..
sana da gecmis olsun.. ben de pek nefes alamiyorum daha simdiden.. 4-5 haftaya yardimsiz kalkamicam gibi..
@cordeliac balim, kim kizdirdi seni :)
isteyen istedigi gibi alsin mobilyasini, ben de baktim, çilekte guzel bisey yoktu.. ama zevk, begenen seven alsin kullansin :)

Çok sağol canım, tabi bizi kalp yoruyor seni de ikiz güzeller, sağlıkla doğsunlar da bunlar unutulur gider valla :KK46:

Back
X