2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
6 ay sonra yatağında yatması sorun oldu mu?

Beşik kendi kendine sallanıyor muydu canım
Yok hiç elektronik değildi ip bağlamıştım kendim sallıyordum gece uyanınca :))) yok valla 6. Ayda kendi yatağına çok rahat geçti. Yatak ayırmakta da hiç bi problem yaşamadık hatta bilmiyorum bunun etkisiyle mi çok özgür bi çocuk

ya kızlar benim Can'ım ne zamandır mozaik pasta çekiyor da yemeye çekiniyorum içinde çiğ yumurta oluyor ya.sizce ne yapayım Can'ım çok istiyor :kk77:

cordeliac cordeliac valla gördüm bi daha baktım resimde baya belliymiş ya şimdi farkettim yeminle gördüm bak:halay:hakimaren köfte dudak buuuuuu

Dennismasal Dennismasal kuzucuk ben bugün kendi dr'uma yeniden o meşhur sorumu sordum. Ben normal doğum yapabilecek miyim diye. Yarım saatlik yatış sonrası nabız ölçümüyle aldığım cevap HAYIR oldu. Kardiyolojiye sevk verdi, o da bu şartlarda izin vermeyecek dedi.

Üstelik kan basincimiz 28. haftadan sonra %60 daha yükselecek. 32. haftada nirvana yapacakmış. Yani suankinin üzerine %60 koy. Özellikle geceleri dinlenirken. Niye parti parti söylüyorlarsa bunları.

İyi kısmı mky olan gebelerin kan basıncı yüksek olduğu için bebekleri ilerleyen haftalarda daha hızlı gelişirmiş kan basincinin daha da artmasından. Herhangi bir direnç oluşmuyormuş bu yüzden şükür.

Son düzenleme:
Patlıcan burunlu, zenci dudaklı oğlum Cihan'la tanışın. Biz renklide biraz daha net gördük. Hiçbirimize benzemiyor bu çocuk. :olamaz:

Bu görüntüyü almak için altıma iseyecektim. Ciğerim çıkacaktı pozisyon değiştirsin diye oksurmekten. Hani nerede diyeni gebertürün. :/

Eki Görüntüle 1882727
Aahhh çook tatlııı yaaa o nası bi dudak yarebbimm kırkbir kere maşallahhhhh :nazar:
Yalnız öyle mazbut bi duruşu var ki sanki ben bu plesantanın altında aylardır neler çektim der gibi kuzucuk :)

Aahhh çook tatlııı yaaa o nası bi dudak yarebbimm kırkbir kere maşallahhhhh :nazar:
Yalnız öyle mazbut bi duruşu var ki sanki ben bu plesantanın altında aylardır neler çektim der gibi kuzucuk :)

Derin bizim cinsiyet zamanları burayı okuyor muydun?

Bizim cinsiyet geç netleştiği için Bülent abla doguracagim diyordum. Çocuğum sesimi duymuş Bülent abla dudağı yapmış. :KK70:

Zavallım ya. Ne çekti o plasentadan. Doğmadan ezildi yavrum. :KK64:

Kızlar dün sormuştum bidaha sorayım arada kaynadı gitti :) ben yürüyüş yapamıyorum şimdilik kızda var malum o yüzden acaba evde Leslie 2 mile 3 mile yapsam Nasıl olır acaba

Merhaba :)
Fazla çalışmaktan yazamamıştım hiç, yatmadan önce biraz okuyup uyuyakalıyordum genelde :)) işlerim biraz hafiflediği için artık tam anlamıyla aranıza katılabileceğimi düşünüyorum.

Bilgilerimi vereyim: İstanbul, tasarımcı, yaş 28, 4 nisan son adet tarihi, bebişkoyu 9 ocakta bekliyoruz (umarım yılbaşında gelmeye kalkmaz :)), cinsiyeti kız, adı Deren, başlangıç kilom 60,5 şu an 64,5.
Kaçıncı çocuk sorusuna ne cevap vereceğimi bilemedim... Sağlıkla doğup büyüyecek olan ilk çocuğum umarım :)) (bu benim beşinci hamileliğim diyerek bütün acılarımı detay vermeden ve can sıkmadan özetlemiş olayım.)
Hoşgeldin,benzer acıları yasamış bıkac Kışı Varız burda ınsallah bu sefer mutlu son olur hepımıze

kızlar kac adet yenı doğan kac adet 0-3 ay aldınız ne akdar almak lazım . fikri olan var mı ?

Patlıcan burunlu, zenci dudaklı oğlum Cihan'la tanışın. Biz renklide biraz daha net gördük. Hiçbirimize benzemiyor bu çocuk. :olamaz:

Bu görüntüyü almak için altıma iseyecektim. Ciğerim çıkacaktı pozisyon değiştirsin diye oksurmekten. Hani nerede diyeni gebertürün. :/

Eki Görüntüle 1882727

oyy kurban olsunlar sana cihan paşa :))
masallah baya tombul gorunuyor yuzu, bizimkiler incecik :)
kaç gram olmus?
bizimkilere 380 gram dedi dr, burdaki hafta hesabina gore 470 olmali diyor..

Hoşgeldin,benzer acıları yasamış bıkac Kışı Varız burda ınsallah bu sefer mutlu son olur hepımıze
İnşallah :)
Çok zor geldik bugünlere. Doktorun kapısında panik atak gibi bi şey geçirdim 10. haftada. Şu an biraz daha iyiyim hareketlerini hissedebildiğim için ama kabus görüyorum sürekli. Herhalde doğurana kadar görürüm böyle

Derin bizim cinsiyet zamanları burayı okuyor muydun?

Bizim cinsiyet geç netleştiği için Bülent abla doguracagim diyordum. Çocuğum sesimi duymuş Bülent abla dudağı yapmış. :KK70:

Zavallım ya. Ne çekti o plasentadan. Doğmadan ezildi yavrum. :KK64:
Evet canım okuyordum az mı kızım olcak dediydin :) geç oldu ama beklediğine değmiş valla gayet cool ve iştah kabartıcı dudakları olan bi yakışıklı olmuş maşallah :KK200:

Yok hiç elektronik değildi ip bağlamıştım kendim sallıyordum gece uyanınca :))) yok valla 6. Ayda kendi yatağına çok rahat geçti. Yatak ayırmakta da hiç bi problem yaşamadık hatta bilmiyorum bunun etkisiyle mi çok özgür bi çocuk

Bende erken yatırmayı düşünüyorum odasında bakalım :) ya biz karı koca azcık tembeliz,sallamaya üşeniriz gibi :)

oyy kurban olsunlar sana cihan paşa :))
masallah baya tombul gorunuyor yuzu, bizimkiler incecik :)
kaç gram olmus?
bizimkilere 380 gram dedi dr, burdaki hafta hesabina gore 470 olmali diyor..
Canım seninkiler ikiz ve kızlar, bu haftalarda kilolarının tek gebeliklere göre biraz az olması normaldir bence. Hele Cihan'ın maşallahı var ona hiç sorma bizimkiler hint fakiri mi dersin :KK70:

Back
X