2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
merhabalar ben başka bir soru sorup fikrinizi almayı düşünüyorum. Erkek bebek bekleyen anneler sünnet için ilk zamanlarda yaptırmayı düşünen veya bu konuyu araştıran var mı ? bende kararsızım ama yeni doğan sünnetini doktorların tavsiye ettiğini okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum ?
Valla benim babam şu an cezaevinde eğer çıkarsa doğduktan bi hafta on gün sonra yaptırıcam. Çıkmazsa da artık sonraya

Rahat ol yukarı çıktıkça gaz sıkısıyo,gunlerce kıvrandım ben.yarında ıyı haberler alacaksın ınsallah
Benimde iki gündür gerilmelerim vardı dra gittim kasılmam var diye dün akşam kendini ele verdi midem ağrıyormuş. Gaviscona başladım biraz rahatladım

merhabalar ben başka bir soru sorup fikrinizi almayı düşünüyorum. Erkek bebek bekleyen anneler sünnet için ilk zamanlarda yaptırmayı düşünen veya bu konuyu araştıran var mı ? bende kararsızım ama yeni doğan sünnetini doktorların tavsiye ettiğini okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum ?
Can'ım doğumdan 1 hafta 10 gün sonrasının en doğru Zaman old.söylüyorlar

Merhaba. Bem epeyce arastirdim bu konuyu. Dr arkadasima da danistim. Yenidogan en azindan 1 yasina kadar beklememin dogru olacagini soyledi. Bebek cok kucuk ileriki donemde tam olamayip tekrar ettirmek gerekebilirmis. Bu yuzden 1 yasina kadar bekleme karari aldik. Tabi bunlar olasiliklar. Gayet basarili da olabilir.

Son düzenleme:
Benimde iki gündür gerilmelerim vardı dra gittim kasılmam var diye dün akşam kendini ele verdi midem ağrıyormuş. Gaviscona başladım biraz rahatladım
Hergun başka bıyerımızde bı agrı oluyo,normalde sıkıntı yok ama ınsan panık oluyo işte

Merhaba ben yaptırmayı düşünüyorum şimdilik araştırdığım kadarıyla bebeklerde acı hissi de olmuyormuş hem de çok çabuk iyileşiyorlarmış kırkı çıkmadan da yaptırabilirim ama en iyisi en erken olanı diyorlar
Bende öyle duydum eşimle aynı fikirdeyiz ama tamda net değilim bide diyorum ki biraz büyüyünce mi şöyle anlı Şanlı yapayım Kararsız ben yine

Merhaba. Bem epeyce arastirdim bu konuyu. Dr arkadasima da danistim. Yenidogan en azindan 1 yasina kadar beklememin dogru olacagini soyledi. Bebek cok kucuk ileriki donemde tam olamayip tekrar ettirmek gerekebilirmis. Bu yuzden 1 yasina kadar bekleme karari aldik. Tabi bunlar olasiliklar. Gayet basarili da olabilir.
Evet dediğin gibi bu olasılıklar var ama yaptırdığın yerde önemliymiş. Bir çoğu erkenden yaptırıyor ama sorun yaşanların oranını tam bilmiyorum bende

Merhaba bizim dün detaylımız vardı. Çok şükür bir problem yok. Organları gelişimi vs. iyi. 295 gram. 21 cm. Plesenta ön duvar yerleşimliymiş. Anterior yazıyor raporda. Önemli olan aşağıda olmamasıymış. Plesenta ön duvara yerleşince hafif yastıkımsı bir görev gördüğü için geç hissetmeye sebep olurmuş bebeği. Ben de hissedemiyorum diye üzülüyordum. Daha bir iki haftan var rahat ol dedi. Serviks kapalı, uzunluk 3.3. Bunlar normal değerlermiş hep. 24. haftadan önce serviks 2.5 cm'in altında olursa erken doğum riski çoğalır dedi. İşinize yarar diye paylaşmak istedim.
Maasallah canım bebeğine. Bilgi için çok tesekkürler. Benimkine çok benzer durumdaymışsın. Plesanta önde ama serviks uzunluğu yeterli gibi bişey demişti doktorum. Ben hareketlerini bir iki haftadır hissetmeye başladım. Umarım sen de en kusa zamanda hissedersin :)

%60 daha mı yükselecekk :oha: bugün adliyede asansörler çalışmıyordu 3 kat çıktım nefes alamıyordum. %10 fazlasını bile düşünemezken sen ne diyosun cordicim ya :KK43: benim son 3 haftaya kadar çalışmam hayal böyle giderse. Ne güzel kalan 5 haftayı doğum sonrasına atarım diyordum.
İyi kısmı gerçekten çok çok iyiymiş, onu düşünüp moral bulayım :KK66:

Bu arada yeni gördüm senin oğlanı ve bayıldım burnuna dudağına :KK200: azıcık büyüyünce ne sevilir o dudaklar, o minnak burun :) benim kız da elini enseye atmış yandan poz verdi :KK70: eşim diyor işimiz var annesi gibi havalı olacak kızım da :KK70: :KK70:

Dun epey gec gittim. Rahat rahat istediğimi sorayım diye. Bayağı uzun uzun konuştuk bu konuda. Bu kan basıncının daha da artması durumda bebişkonun sisteminin savunma mekanizması olarak damarlarlarda direnç oluşturup oluşturmayacağını sordum. O da kapakçıklarda darlık olsaydı dirençten söz edebilirdik aksine mitral kapak prolaps'i olan annelerde kapak gevşek olduğu için daha çok beslenir, daha ileride olur bebekleri dedi. O an ben aynen böyle :rolleyes:
Sonra da bu yüzde %60 olayını anlattı tabiî. Bizde dinlenirken daha fazla taşikardi olurmuş. Rahatsızlıklarımızın bebek üzerinde tıbbi bir endikasyonu yokmuş.

Olan bize oluyor yani. Daha senin minik hanım çoook afrodit pozu verir oralarda. Besin bol tabiî.

Ay ne çok konuşmuşsunuz oku oku bıktım direkt son sayfaya attım kendimi.

Bebişini gören arkadaşlar maşallah büyümüşler ;)

Yaa bugun kım trendyolda mothercare de indırım var dedi:sinirli: ne güzel masum masum kıtap okuyodum o ana kadar:KK53:

Yaa bugun kım trendyolda mothercare de indırım var dedi:sinirli: ne güzel masum masum kıtap okuyodum o ana kadar:KK53:

Benim beğendiğim her şeyin bedenleri de ya başkalarının sepetlerinde ya da tükenmiş. :110:

Aşkolsun kızlar insan önce özelden bana söyler. Ondan sonra afişe eder. Bak hiçbir şey kalmamış. :işsiz:

Back
X