2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim beğendiğim her şeyin bedenleri de ya başkalarının sepetlerinde ya da tükenmiş. :110:

Aşkolsun kızlar insan önce özelden bana söyler. Ondan sonra afişe eder. Bak hiçbir şey kalmamış. :işsiz:
Gündüz bırı yazmış bende bıraz önce gormuş oldum:işsiz:

Yaa bugun kım trendyolda mothercare de indırım var dedi:sinirli: ne güzel masum masum kıtap okuyodum o ana kadar:KK53:

Sorma ya bende gördüm bakındım durdum ama istediklerime ulaşmak için geç kalmışım :(

Sorma ya bende gördüm bakındım durdum ama istediklerime ulaşmak için geç kalmışım :KK43:
Ben 0-3 patıkli tulumla 3-6 arası bıseyler buldum,sanırım bikaç tane koyuyorlar her seferınde ama bu aralar nerdeyse haftada bır tekrarlıyorlar bu kampanyayı,ara ara bakın gorursemde haber verırım bende

Ben 0-3 patıkli tulumla 3-6 arası bıseyler buldum,sanırım bikaç tane koyuyorlar her seferınde ama bu aralar nerdeyse haftada bır tekrarlıyorlar bu kampanyayı,ara ara bakın gorursemde haber verırım bende

Ya ben alışverişi bitircem artık. 7-8 mağaza not ettim. Bayram sonrası ne eksik kıyafet var alacağım. Sonra elimi ayağımı çeker,beklerim. Arada belki küçük kaçamaklar yaparım ;)

Benim doktor beni yine deyatli ultrason soktu kafasi gitmis o kadar yogun ki sonunu getirebilsek :) benimde isime geldi :) uzuj uzun gordum bebisimi ama yuzunun yarisini eli ile yine kapatmis

Ay kızlar pek panik oldum şuanda. Sabah sağlık ocağında kan vermiştim. Bazılarının sonucu çıkmış. Karaciğer enzimlerim baya bir yükselmiş. Okuduklarım çok hoş şeyler değil maalesef, gebelik zehirlenmesine kadar gidiyormuş :( accayip panik oldum. Doktorumla konuştuk, yarın tekrar gidip kan vericem takibimin yapıldığı hastanede. Eğer kaşıntın yoksa, taniyon yüksekliği de yoksa korkma dedi doktorum. :( pöff yaa hergün yeni bişey çıkıyor panikleyecek.

Ya ben alışverişi bitircem artık. 7-8 mağaza not ettim. Bayram sonrası ne eksik kıyafet var alacağım. Sonra elimi ayağımı çeker,beklerim. Arada belki küçük kaçamaklar yaparım :KK66:
Benımde elımı ayağımı cekme vaktım geldı ama duramıyorumda:rolleyes:

Ay kızlar pek panik oldum şuanda. Sabah sağlık ocağında kan vermiştim. Bazılarının sonucu çıkmış. Karaciğer enzimlerim baya bir yükselmiş. Okuduklarım çok hoş şeyler değil maalesef, gebelik zehirlenmesine kadar gidiyormuş :KK43: accayip panik oldum. Doktorumla konuştuk, yarın tekrar gidip kan vericem takibimin yapıldığı hastanede. Eğer kaşıntın yoksa, taniyon yüksekliği de yoksa korkma dedi doktorum. :KK43: pöff yaa hergün yeni bişey çıkıyor panikleyecek.
Gecen gun saglık ocağı bı dolu test yaptı,bı aldım sonucu tıroıd ım fırlamış ve tıroıd hastasıyım gıttım hastanede tıroıd testı yaptırdım alakası yok
Dr da saglık ocagının sonucunu önemseme dedı

Merhaba güzel anneler biz de bugün detaylıya gittik herşey yolunda çok şükür kızım 23 cm 420 gr olmuş bizimki de göstermedi yüzünü plasentası öndeymiş bizde de B bugza cnm sen de bugün gidecektin naptın merak ettim
Gittim gittim herşey yolunda
Plasenta ondeymis boyu posu yerinde. Sıkıntı yok çok şükür

Gozun aydin maşallah kizimiza

Merhaba :)
Fazla çalışmaktan yazamamıştım hiç, yatmadan önce biraz okuyup uyuyakalıyordum genelde :)) işlerim biraz hafiflediği için artık tam anlamıyla aranıza katılabileceğimi düşünüyorum.

Bilgilerimi vereyim: İstanbul, tasarımcı, yaş 28, 4 nisan son adet tarihi, bebişkoyu 9 ocakta bekliyoruz (umarım yılbaşında gelmeye kalkmaz :)), cinsiyeti kız, adı Deren, başlangıç kilom 60,5 şu an 64,5.
Kaçıncı çocuk sorusuna ne cevap vereceğimi bilemedim... Sağlıkla doğup büyüyecek olan ilk çocuğum umarım :)) (bu benim beşinci hamileliğim diyerek bütün acılarımı detay vermeden ve can sıkmadan özetlemiş olayım.)
Hayırlı olsun hoşgeldin

Merhaba, beni de kaydeder misiniz? Ne bilgiler gerekiyodu.. Sat: 14 nisan. Cinsiyet:kız. İstanbul. Tahmini doğum: 19 ocak :dua: Benim yaş:35. 21+0 dayım bugün itibariyle.. Hepimize sağlıkla bebişleri kucağımıza almak nasip olsun inş..
Ediyorum hoşgeldin
İl meslek kilo?

Son düzenleme:
Back
X