2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya valla ben artık herkesin arabasına bakıyorum yollarda. En çok chicco var. O tercih edilmiş. Urban bnm de dikkatimi çekmişti ama travel sistem değil o. Ayrıca ana kucağı mı alacaksınız?
Ana kucagi ilk 6 ay kullaniliyor hem cocugu tam soguktann korumaz onun icin almicam zaten urbanin kendisi yeter bebegi duz yatiracak ayak kisminda sogugu gecirmez bezi var üst kismini da kapatirim yatis pozisyonunda gezdiririm. Benim kuzenlerim yirtdisinda fiyatlar ne kadar uygun olda da 2000 euroya bebek arabasi aldilar ve o bahsettigim i kullandilar sadece. O kucuk ana kicagini kullanamadilar bile. Oto koltugu olarak daha basKa buyuyunce de kullanabilecegi birsey aldilar

Gunaydin,
Iki gun bakamadim sayfalsr cosmus,
Indirim haberlerini kacirmisim buna cok sevindim:KK45:
Bayrama kadar yatili misafirim var :KK43:bugunden itibaren bana sans dileyin kizlsr
Ardindan ds bayram, nasil dayanacagim bu tempoya bilmiyorum
Arada girip okumaya calisirim:KK68:

Gunaydin,
Bayrama kadar yatili misafirim var :KK43:bugunden itibaren bana sans dileyin kizlsr
Aynen çok hizlisiniz bacilar :cool::KK23:

Gunaydin,

Günaydın canım.

Biz giriyoruz da ne oldu.İndirimleri kaçırdık bişey bulamadım :( bitirmişler :/

Kızlar ishalim ve midem bulanıyor iştahım sıfır. En fazla günde bir öğün yiyorum. Çok kötü yaptı bu salgın beni.

Ama çocuğum depomdan beslenir dimi en fazla ben halsiz düşerim? Korkuyorum bebeğim için.
Yemeye zorlasam da çıkarıyorum.

cordeliac cordeliac sen bilir kuzum sende olmuşsun kaç güne geçer bu ya :( toparlayamadım ben aç aç dolaşıyorum yemek görmek bile istemiyorum.
Arhanım aç sefil değildir dimi :(

Maasallah canım bebeğine. Bilgi için çok tesekkürler. Benimkine çok benzer durumdaymışsın. Plesanta önde ama serviks uzunluğu yeterli gibi bişey demişti doktorum. Ben hareketlerini bir iki haftadır hissetmeye başladım. Umarım sen de en kusa zamanda hissedersin :)
Teşekkür ederim sizinkine de maşallah :)
Doktorunuz başka bir şey dedi mi ön duvar yerleşimli olmasına?

Günaydııııın!
Muhteşem bir kitap okuyorum, herkese tavsiye ederim. Adı Emzirme Sanatı. Meme yaralarının oluşmaması için yapılması gerekenlerden tutun da memeden nasıl kesilire kadar bir sürü bölüm var ve bilimsel araştırmalara dayanıyor (bu kısım benim için çok önemli)
D&R'dan aldım ben.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar ishalim ve midem bulanıyor iştahım sıfır. En fazla günde bir öğün yiyorum. Çok kötü yaptı bu salgın beni.

Ama çocuğum depomdan beslenir dimi en fazla ben halsiz düşerim? Korkuyorum bebeğim için.

cordeliac cordeliac sen bilir kuzum sende olmuşsun kaç güne geçer bu ya :KK43: toparlayamadım ben aç aç dolaşıyorum yemek görmek bile istemiyorum.
Arhanım aç sefil değildir dimi :KK43:

Vallahi kuzum bir şey diyemiyorum çünkü bu zıkkım enfeksiyonu tekrar mı ediyor nedir. Dün ben de ishal oldum yeniden. Yemek falan hak getire zaten kaç gündür. Kahvaltıyla geceyi ediyorum. Normalde 2-3 günde geçmesi lazımmış.

Kuru karbonhidrat ağırlıklı besinler tüket ki en azından suyu vücudunda tutsun. Bebek zaten beslenir de sıvı kaybı onun için de tehlikeli. Kussan bile iç o suyu sadece.

cordeliac cordeliac sen bilir kuzum sende olmuşsun kaç güne geçer bu ya :KK43: toparlayamadım ben aç aç dolaşıyorum yemek görmek bile istemiyorum.
Arhanım aç sefil değildir dimi :KK43:
Günaydın canım dikkat et gittiğin yerde de istirahat et bol bol bayram tatilinde
Bu salgın malesef hemen geçmiyor bizimkilerde de oldu serumla ilaçla bile uzun sürüyor ama sen Arhan için üzülme o beslenecektir mutlaka. su içmeyi ihmal etme

Hoş bulduuuuum! Geçmiş olsun, burnun akıyormuş :/ C vitaminli meyve yemek azaltabilir, varsa bi el at dolaba :)
Seftali yiyorum sadece. Biber ve limon tuketiyorum c vit icin. Bugün gecti gibi. Burnumun kenarlari soyuldu silmekten. Hava bikac derece soguyacakmis bugunden itibaren. Dikkat etmek gerekir

Gunaydin,
Kolay gelsin sana hem bayram hem misafir zor olur

Günaydııııın!
Muhteşem bir kitap okuyorum, herkese tavsiye ederim. Adı Emzirme Sanatı. Meme yaralarının oluşmaması için yapılması gerekenlerden tutun da memeden nasıl kesilire kadar bir sürü bölüm var ve bilimsel araştırmalara dayanıyor (bu kısım benim için çok önemli)
D&R'dan aldım ben.
Rüyamda Bebekle ilgili kitaplarla boguşuyordum bugün onu da Alcam bunu Alcam diye eşimi de peşimden sürüklüyordım msjını görünce hatırladım :KK70:

Back
X