• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
@Anneoldumben kızlar benim diyetim 1950 kalorilik
sabah: 1 haşlanmış yumurta
60 gr tam bugdag ekmegi
30gr peynir
domates salatalık serbest
5 zeytin
ara öğün :1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
Öğle: 2 porsiyon et (60gr) 1 porsiyon sebze 1.5 kepçe çorba
60 gr ekmek
yağsız salata
ara öğün 1 porsiyon meyve 1 su bardağı süt
akşam: Öğle ile ayni
ara öğün 1 porsiyon meyve 1 su bardagi süt
2 tam ceviz veya 10 findik veya 10 badem
meyvelere netten bakabilirsiniz örnegin 100gr elma 150 gr mandalin 100 gr kivi 120 gr armut gibi
süt değişimi: 1 bardak yogurt =1 bardak ayran
pilav makarna unla yapilan şeyler yasak patates her türlüsü yasak
dr sizi endokrin ve ya diyabet uzmani ile diyetisyene yönlendirir. Kişiye özel hazırlanıyor. ama dra gidene kadar bu listeden faydalanabilirsiniz bir de günde 10 kere ölçüm yapıyorum
Ne iyi oldu sagol

Endokrine git dedi. Troid bakicaklar muhtemelen. Troid sorunum yok benim. Orda problem cikmaz. Kaynak troid diilse diyet verir diye tahmin ediyorum. Bakalim ne dicek. Aslinda iyu olur basta cok kontolluydum son zamanlarda biraz civitmistim.

D vit dusuk cikmis. Eczaneden d vit al yarim bardak suya 6 damla ic dedi doktor. Ne alayim?

d vit ampul al canim, ekmege dök ve yut..
benim de d vit dusuk cikti, oyle yapcam..
3-4 haftada 1 ampul yutmamiz lazim doguma kadar..

Kizlar iki gundur koltuk altimin hizasinda sag tarafta bebek hareketleri o taraf yogun o kadar kenarda olmasi normal mi
benim de aynı en sağda ayağıyla bi vuruyor ben aaayy diye çığlık basıyorum Can'ımı acıtıyor sıpa

Ikızcan bende dusunuyodum
Eşim amerıkada bunla ılgılı yazılı makalelerı okumuş
Yanı saklayın da saklamayın da demıyo
Ama su bı gercekmış
Allah korusun kordondan alınan kanın tutup tedavı etmesınden cok donorlerden alınan daha uyumlu oluyomuş
Başarı yuzdelerı daha fazlaymış
Ama mılyonda 1 dahı faydası olan bişeyse çöpe gıtmemelı bence de

ya bu yeni bi teknoloji..
bilemiyoruz ki canim, tipta 20 sene sonra kok hucreyle neler yapacaklar...
yani ben saklatmayi dusunuyorum ama.. illa da gerekli mi o tartisilabilir bence..

Evet o boslukta vurdugu zaman cikincti oliyor elimle hissediyorim ama eli mi kolu mu bacagi mi bilemedim bende ilk cocuk gibi bu ilk kizmda hic hissetmedim dogru düzgün birsey
Can'ım senin de erkek mi?diyorlar ki erkek çocuk daha sert vurur ben katılıyorum.iki kızım var onlar bana hiç aaayyy diye çığlık attırmadılr valla.bunda ni garip oluyorum

TOTomun göbüşümlr yarışının kanıtı :KK70:
IMG_8480.webp

O anketin kendini cezalandırmayla alakalı bir kısmı vardı. O çok garip gelmişti bana. Hani kendini cezalandırmamakla ilgili bir seçenek yoktu.

-cezalandırıldığımı düşünüyorum'la başlayan seçenekler vardı.

@-ecem- hanım kusura bakmayın, anketin o kısmını cezalandırılmakla alakalı herhangi psikolojik bir çıkarımım ya da hissiyatım olmadığı için salladım ben. :'(
Umarım işinize yarar sonuçlar.
Ben 24. hafta meselesinde bıraktım anketi, o kısımdaki saçmalığa gelememişim

Back
X