• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Valla benim de detaylıda hiç bişey çıkmamıştı. Ama bu sefer 4.7 çıkınca sanırım 5 mm ye yaklaştı diye bilgi vermek istedi sanırım doktor. Doktor sıradan bişey gibi söyleyince pek üstünde durmadım açıkcası ama bi yanımda endişelendi tabii
Bana seker yuklemesıne gelınce detaylı bı daha bakalım dedı ben gerek duymadım kendı Dr um görmedı çünkü radyolojı uzmanı öyle bişey dedi sağlıklı doğacaklar inşallah kafamın karıştırılmasını istemşyorum

Kampanya başlatacam özge hoca koruda kalsın diye :) stres biraz tetikliyormuş bu durumu sanırım. E bende hayatımın en stresli 3 ayını yaşadım babamın tutuklanmasından beri. Buna bile şükür daha üst sınırı geçmedi nasılsa inşallaj bişey olmaz
Ilk düşüğümde bende Özge hocaya gidiyordum çok memnundum maddı nedenlerden dolayı bunda bırakmak zorunda kaldım Özge çiçek öZek mi bu arada

Silinecek. Kordonu da kan akışı bitene kadar kesilmeyecek. Doğal doğum olursa herşey zaten on numara olacak ama eğer sezaryen olmak zorunda kalırsam anne bebek dostu sezaryen yapılacak. Planlı sezaryen istemiyorum. Bebek istediğinde başlayacak doğum. Ameliyat boyunca göğsümde yatacak. Guvenli bağlanma saglanacak.Kan atiminin bitmesi beklenecek yine. Acil bir durum olmadığı sürece kontrolleri ikinci aşamada yapılacak.
Doktorum İstanbul Doğum Akademisi egitimlerini almış ve su an bu eğitimleri kendi de veren doğal doğum yanlısı biri.
Geçen hafta katıldığımız Lotus Dogum'daki doğuma hazırlık kursu da da çok güzel şeyler öğrendik.
İnşallah herşey yolunda gider.
Sağolasın

Aysel aslında ne kadar erken konuşur, fikir birliğine varırsan o kadar iyi. Bizde genelde daha erken düşüncesiyle son haftalara kadar doktorla doğum konusu konuşulmuyor. Son haftalarda da doktorda bi' yan çizme durumu olunca tam bi' fiyasko. Genelde %80'i son haftalara kadar doğal doğum yanlısıdır özeldekilerin. 33-35. haftada o kadar çok doktorunu değiştiren anne hikayesi okudum ki vajinal doğum hikayelerinde, o yüzden ne kadar erken planlanırsa öylesi iyi. Doğumun hatları ve akışı belli zaten bi' sıkıntı çıkmadığı sürece.

Ben 17. haftadan beri bizimkinin başının etini yiyorum doğum da doğum diye. Bizimkinin de kendisi sezaryenci, kocası doğal doğumcu. Beni kocası doğurtacak kendisi de hamile olduğu için planda olmayan bir durum olabilir diye. Olmadığı taktirde o da girecek tabiî.
Ben hastanede bir gece yatmıştım 3 aylıkken.orda küçük çaplı bi araştırma soruşturma yaptım boş durmadım :) benim doktoru herkes çok iyi anlattı sonra kendisiyle de normal Doğumla ilgili azcık konuştuk böyle detaylara giremedim henüz ama haklısın geç bile kaldım bence de.niyeyse fazla güveniyorum galiba. Bi de oraya gidince aklımdakiler uçuyor sanki ama bu kez bi kenara not alıp hepsini sormam lazım çok az kaldı çünkü kabul etmese yada kem küm dese bu saatten sonra doktor bulmak zor olur. zaten doktorlar da istemiyor baştan beri takip etmediklerini.
Seninki iyiymiş karı koca ne güzel aile boyu tanıyorlar :))

Eki Görüntüle 1901626
İşte oğlumun ilk oyuncağı :) organik iple orulmus,anne sevgisi katılmış,yuzde yüz dogal uyku arkadaşı. yüzünü işlemedim henüz. Pembe gibi mi yoksa daha mutlu mu yapayım karar vermedim.
Eki Görüntüle 1901630
Bu da becerebilr miyim diye deneme amaçlı yaptığım ilk amigurumi çalışmam. Çok kolaymış :) evde pembe ip varmış o yüzden ilki pembe oldu :) ilk torun kız olunca :))) pattern tinyminidesign (ig ve blogspot hesapları var)
Eline sağlık bugzacım çok güzel olmuş. Yüzü daha mutlu olsun tabiii :)

fid fid cnm kasım sonu gibi atama deniyor 37ye kadar çalışmaya niyetim vardı ama olmazsa erken çıkarım ben de
mrs_aysel mrs_aysel cnm benim okulum da çok iyi bi okul sayılmaz ama öğretmen arkadaşlarım çok iyi o yüzden ayrılmak istemiyorum şimdilik ilk norm fazlalarının atamaları onaylanmış o yüzden bu sene bişey olmayabilir ama bakalım hayırlısı
B bugza cnm eline sağlık amigurimiler çok güzel olmuş güle güle kullansın deniz tabi ben beceriksiz sipariş verdim daha haber yok bakalım bu hafta haber gelmesi lazım

Kızlar ben de doktora gittim doktor yine iki hafta ilerden gittiği için açlık tokluk kan şekeri istedi.
Bunu eczanede bakılır mı I ikizcan2016 canım
Birde ben şeker yüklemesi yaptırmıştım 2.saat 154 çıktı hafif diyet vermişti.
Bir de iki hafta sonra nst yaptır dedi 32 haftalıkken

Son düzenleme:
Sagol canim.
Misafirler hic beklenmedik sekilde geliyor ne oldu millete anlamadim. Reddedemeyecek duruma dusuyorum hep.
Rapor isine de pek girmek istemiyorum.
Gecen hafta kizim hastalandı onun icin mecbur izin aldim. Acikcasi cocuk olduktan sonra izin kullanabilme ihtimallerimi hep ona gore ayarliyorum malesef. Ana okulunda malum, surekli hastalaniyor. Bir de ustune kendim icin izin istemeye yüzüm olmuyor.

kötü olmuş üst üste gelmesi, bol vitamin ve dinlenme ile umarım hızlı toparlanırsın.

Randevulu bakıyor da artı üstüne bi sürü hasta daha alıyor aman bende suratsız bi doktormuşum gibi savunuyorum onları :))
Dediğin gibi bazı özeller çok uygun onlar da devlet gibi çok yoğun ama doktorlar daha ilgili oralarda
Benim hastanede normal Doğum 750 sezeryan 1000
ama benim doktor 1500 alıyor ikisine de. bide oda ücreti ödeyeceğiz taş patlsa 2500 olur heralde o da Antep için pahalı bi rakam sayılıyor
Sen gelirsen kesin fiyatları güncelledik fln derler olan bize olur :KK70::KK70:

way anam vay, 2500 TL pahalı he, biz altın kaplama çocuk doğuruyoz ya İstanbulda ondan pahalı demek ki :(

böyle duydukça çok pis kazıklandığımızı fark ediyorum, şemsiye falan az kalır bunun yanında.

Eki Görüntüle 1901626
İşte oğlumun ilk oyuncağı :) organik iple orulmus,anne sevgisi katılmış,yuzde yüz dogal uyku arkadaşı. yüzünü işlemedim henüz. Pembe gibi mi yoksa daha mutlu mu yapayım karar vermedim.
Eki Görüntüle 1901630
Bu da becerebilr miyim diye deneme amaçlı yaptığım ilk amigurumi çalışmam. Çok kolaymış :) evde pembe ip varmış o yüzden ilki pembe oldu :) ilk torun kız olunca :))) pattern tinyminidesign (ig ve blogspot hesapları var)

ellerine sağlık Buğzacıım, harika olmuş. :) daha mutlu yap tabikim , baktıkça gülümseyin karşılıklı. :)

Alınacak lıstemde bebek arabası,oda Takım'ı bılgılerı kalmış bunlar yeter dedı herhalde :KK67:

Dun gece benımkı sakindı ,ben uyuyamadım sansa
Gecelerı benımkıde kuduruyo,yattığımı görüp koşturuyo sankı içerde
Dun akşamdan berı sakın
öyle oluncada hemen huzursuzlanıyo ya ınsan
Şimdiden başladılar uyutmamaya :))

sorma valla sinirim bozuldu dün, 3 saatlik uykuyla duruyorum. bu kadar hiç hareketli değildi, bu sefer de acaba bir derdi mi var çocuğun diye tedirgin oldum, sürekli tekmeledi sıpa. sağa dogru yan yatıyorum, tekmeliyor dedim heralde rahatsız oluyor, sola dönüyorum yine aynı. gel de uyu simdi :)

şimdi bu kadar tekmelemeye bi de hareketsiz kalsa bu sefer de yine başlarım hareket etmiyor bişi mi oldu diye :(

yakında huni ile gezcem bu gidişler, geçsin artık şu 3 ay :)

Eki Görüntüle 1901626
Eki Görüntüle 1901630
Çok güzel olmuş :nazar: ben de başladım ama daha bir bacak bitirdim çok fırsat bulamadım ya:oops: Bence yüzünü daha mutlu yapalım mutlu mutlu uyusunlar:KK66:

Allah gönlüne göre bi dogum yapmanı nasip etsin ben de böyle istiyorum doktorum da normal dogum yanlısı ama bu kadarını yaptığından emin değilim tüm isteklerimi açıkça söyleyeceğim ama Doğum esnasında bunlar hatırlanacak mı bilemiyorum
Ben de senin gibiyim. Doktora güveniyorum ama doğumla ilgili bu hayallerimi paylaşmadım henüz. Daha geç olmadan bu konuyu konuşsam iyi olacak. Umarım gönlümüzden geçtiği gibi olur doğumlarımız.

sorma valla sinirim bozuldu dün, 3 saatlik uykuyla duruyorum. bu kadar hiç hareketli değildi, bu sefer de acaba bir derdi mi var çocuğun diye tedirgin oldum, sürekli tekmeledi sıpa. sağa dogru yan yatıyorum, tekmeliyor dedim heralde rahatsız oluyor, sola dönüyorum yine aynı. gel de uyu simdi :)

şimdi bu kadar tekmelemeye bi de hareketsiz kalsa bu sefer de yine başlarım hareket etmiyor bişi mi oldu diye :KK43:

yakında huni ile gezcem bu gidişler, geçsin artık şu 3 ay :)
Sen mı ben mı hunıyle gezıcek olan :işsiz:
Şekercim Indırıme hunı de gırsede onuda aksak ;)
Dun akşamdan berı doğru düzgün hareket etmıyo ya,bugun duvar kağıdı bakmaya çıktık gunlerdır heveslıydım
Kafam onda ne bakıyorum anlamadım,sıkıntı bastı eve geldık :/

Kızlar malum bebeklerimiz kış bebeği olacak. Uyku tulumu aldınız mı ya da almayı düşünen var mı? Bir model beğendim aslında neko marka ama kolsuz. Kolsuz olunca üşür mü diye emin olamıyorum. Genelde de kolsuz üretilmiş uyku tulumları. Kundaklı olan modeller de var ama onları tercih etmicem sanırım. Kundak için başka ürünler kullanmayı düşünüyorum.

Sen mı ben mı hunıyle gezıcek olan :işsiz:
Şekercim Indırıme hunı de gırsede onuda aksak :KK66:
Dun akşamdan berı doğru düzgün hareket etmıyo ya,bugun duvar kağıdı bakmaya çıktık gunlerdır heveslıydım
Kafam onda ne bakıyorum anlamadım,sıkıntı bastı eve geldık :/

hahahaha :D tabi canım, n11deki 11 tlmi huniye harcayayım. :)

biraz tatlı ye, uzan bi tarafa başlar tekmelemeye, benimki eçen hafta sırtıma dönük duruyordu, hatta korktum da gittiydim doktora , pozisyonundan hissetmiyorsundur

için rahat etmeyecekse de yarın bi doktora git en yakın hastaneye. strese sokma böyle kendini. ogün gittim hastaneye, gördüğüm anda hareketlerini hissetmeye de başladım. psikolojimizi pek etkiliyor.

Back
X