• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar malum bebeklerimiz kış bebeği olacak. Uyku tulumu aldınız mı ya da almayı düşünen var mı? Bir model beğendim aslında neko marka ama kolsuz. Kolsuz olunca üşür mü diye emin olamıyorum. Genelde de kolsuz üretilmiş uyku tulumları. Kundaklı olan modeller de var ama onları tercih etmicem sanırım. Kundak için başka ürünler kullanmayı düşünüyorum.
Canım ben almayı düşünmüyorum Zaten ilk 3-4 ay sağa sola dönemiyorlar üstlerini açamıyorlar. Daha büyüyünce daha çok Laz'ım oluyor misal 3 yaşımdaki kızımı tulumsuz yatıramıyorım çünkü üstünü hiç örtmüyor

kızlar bebek yatağına alez bakıyorum da..bakmadığım yer kalmadı 60-120 ölçüye uygun alez bulamadım..acaba bu ölçüde olmuyor mu? 70-130'a ölçüsünde alsak olur mu acaba..yoksa büyük mü olur?

sorma valla sinirim bozuldu dün, 3 saatlik uykuyla duruyorum. bu kadar hiç hareketli değildi, bu sefer de acaba bir derdi mi var çocuğun diye tedirgin oldum, sürekli tekmeledi sıpa. sağa dogru yan yatıyorum, tekmeliyor dedim heralde rahatsız oluyor, sola dönüyorum yine aynı. gel de uyu simdi :)

şimdi bu kadar tekmelemeye bi de hareketsiz kalsa bu sefer de yine başlarım hareket etmiyor bişi mi oldu diye :KK43:

yakında huni ile gezcem bu gidişler, geçsin artık şu 3 ay :)
3 gün var aramızda ve iki gundur deli gibi koşturup bu sıpa sabaha kadar uyutmuo geceleri.
Ayşe Öner bi videosunda şey demişti;"yatarken yön değiştirince çocuk hareket eder yeni yerine yerleşmek için. Anne de bunu rahatsız oldu diye dusundum eski yerine döner. Halbuki bebek yerçekimine Gore konumunu ayarlıyor" bu sizlere guvenerek çoğunlukla sola olmak uzere arada sağa da yattigim oluyor. Her dönemde oğlan da hareketleniyor.

kızlar bide bu 3 halıdan en güzel olanı sizce hangisi?
Oyuncak_4646141.webp
GH3-112.webp
CF3-379.webp

3 gün var aramızda ve iki gundur deli gibi koşturup bu sıpa sabaha kadar uyutmuo geceleri.
Ayşe Öner bi videosunda şey demişti;"yatarken yön değiştirince çocuk hareket eder yeni yerine yerleşmek için. Anne de bunu rahatsız oldu diye dusundum eski yerine döner. Halbuki bebek yerçekimine Gore konumunu ayarlıyor" bu sizlere guvenerek çoğunlukla sola olmak uzere arada sağa da yattigim oluyor. Her dönemde oğlan da hareketleniyor.

mantıklıymış, bugünde tekmelerse artık dönmeyeyim uzun bi süre madem. :) zaten her türlü uyumam baylırım heralde :)

Kızlar malum bebeklerimiz kış bebeği olacak. Uyku tulumu aldınız mı ya da almayı düşünen var mı? Bir model beğendim aslında neko marka ama kolsuz. Kolsuz olunca üşür mü diye emin olamıyorum. Genelde de kolsuz üretilmiş uyku tulumları. Kundaklı olan modeller de var ama onları tercih etmicem sanırım. Kundak için başka ürünler kullanmayı düşünüyorum.
Bu kış gerek olmaz bence seneye alınır sanki

kızlar bebek yatağına alez bakıyorum da..bakmadığım yer kalmadı 60-120 ölçüye uygun alez bulamadım..acaba bu ölçüde olmuyor mu? 70-130'a ölçüsünde alsak olur mu acaba..yoksa büyük mü olur?
Bence büyük olmaz azcik kenardan sarkar sorun olmaz

yatsandan almistim ben, 15cm ölçtüm simdi..
yaysiz ince benimki..
12lik hangi markada olur bilmiyorum ki..
pukka latex alin 12cm varsa..
olur tabi 6-7 yasina kadar yatarlar, yani yataga sigdiklari surece yatarlar :))
Teşekkür ederim cevap için :) Yatsana da bakmayı düşünüyorum. Rahat etsin hepimizin kuzuları inşallah.

1 resimde olan benim de aklımda, sanırım zürafadan vazgeçip direk bunu ve takım perdesini alabilirim.
benimde aklımda onun takımı vardı..ama sonra vazgeçtim başka bir takım aldım ama zürafalı olan o takımıma da olur heralde..benim aklımda da daha çok ya bu ya filli var gibi..

Kizlar merhaba cok giremiyorum instagramdan alisveris sitelerinden bende firsat bulamiyorum okudugum kadariyla hersey yolunda herkesde sewindim... neyse dun basima gelene bakin dikkat edin diye yaziyorum:KK16: heralde milyonda biridr o sakarda benim gobegimi yaktim manti haslarken nasil karistirdiysam derisi soyuldu aninda silverdin surdum hemen dr aradim dr sil hamilelikte yasak demezmi sabaha kadar buz koydum bugunde karnim dawul gibi sert gaz war buzdan usuttum galiba birde bisi degince aciyor gobegim acikta geziyorum ... boyle yani siz dikkat edin benim gibi sakar olmayin :KK48: :kızgın:warmi bir oneriniz acisini alicak opuyorum hepinizi
Çok geçmiş olsun bala limon damlatıp onu da sürebilirsin çabuk iyileştirir

Alisveris yordu bugun beni iyi ki couggu seyi hallettim bi iki saat bile fazla geliyor artik banyo setini aldim sonunda :) int alacaktim sonrs stokta varmis magzanin attim arabaya ben gri olani aldim
Güle güle kullansın canım:KK46:

Gunaydin kizlar herkese.
Hamilelikte hastalik ne zormus.
Kac gun cektim, tam atlattim derken iki gundur daha beter haliyle tekrar basladi.
Ustelik bogazim falan da agriyor.
Birkac tane parol icebildim sadece, onun disind bitkisel takviyeyle idare etmeye calisiyorum.
Aksilik misafir ustune misafir geliyor gunlerdir. Normalde hic olmaz.
Ise gidiyorum bir yandan.
Yoruldum yani...gecer insallah.
Çok geçmiş olsun canım

Cahil bana aciklama rica etsem olur mu? (: Alez nedir, ne ise yarar?

Back
X