Bayanlar günaydın. Ne çok şey konuşulmuş. Yine haftasonu hiç giremeyince bi heves gelip 60 sayfayı tek tek okudum :) Her şeye de yazacak bir şey buldum da toptan halledeyim dedim.
Bu sarı bezle sarılığın ilişkisi konuşulmuş mesela. Ben bir bezin sarılığı etkileyeceğini düşünmüyorum ama yapmamaış olmamak için onu da yapacağız elbet, kaçmaz :)
Lohusalar için de kırmızı demişler. Ona pek inanmıyordum ama geçen cuma doğum yapmış bir arkadaşımdam dinleyince o tarz bi şey hafif bir tırsma oldu. Yani yanıbaşa metal koyma işine de girişeceğim :)
Cumartesi de kontrolümüz vardı. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söylese de içime kurt düştü maalesef. Bebemiz 850 gr. Burda okuduklarıma göre az geldi sanki bana. 26+0 sata göre. Ultrasona göre 26+2 çıkıyor dedi. Suyu normal, plesenta önde. Yüzünü pek göremedik. Çapraşık duruyor dedi doktor. Kafa ve pop aynı hizada. Kafa sağda, popo solda, ayaklar aşağıda. Vuruşları vajinada hissetmen normal dedi. O tıktıklar ondanmış, bilginize. :)
Rahim uzunluğunu ölçmeye gelince sıra, kısa dedi doktor önce. Ama karından yanıltır alttan muayne de yapalım dedi. Alttan yaptığında tamam iyi aynen devam dedi. Sormadım da kaç ölçtün diye. Ondan kaldı aklımda öyle. Bi müdahale gerekse atlamazdı herhalde.
Doğum işini de konuştuk. Benim için sezeryan uygun olacağını söyledi. Ben 43.5la hamile kaldım şuanda 52.5'um. 9 kilo. Zayıf bir hamile olduğum için normal zor dedi. 2800-3200 gr arası doğuracağını düşünüyorum dedi. Sezeryan benim de tercihim olduğu için ses etmedim.
I
ikizcan2016
Monovit kullanacağım bir de 10 damla. Suya atabilir miyim? Yardımcı olabilir misin en mide bulandırmayacak kullanımı için? :)
Bir de sevgili
cordeliac
. Bir APP'im daha oldu sayende. Her gün kontrol edilecekler arasına girdi Unnado. Bu demektir ki fazlalaşarak batmaya devam :)