- 27 Ağustos 2016
- 372
- 408
- 23
Benimkide 3,5 aylık oldu ama şuan için kurmak istediğim düzene uyum sağlayacak gibi görünmüyor. Kendine bir düzen oluşturmuş durumda. Bakalım zaman ne göstericek. Benimkide kendiliğinden araba dışında uyumadı. Bu sanırım birazda yapıyla ilgili.Benimki memede ya da ayakta sallanarak uyuyo sadece. Memede uyursa uyanip da agzinda meme yoksa ayiliyo hemen. Yetisemezsem agliyo. Ayakta sallamayi da anneme borçluyum sagolsun (!) Ne guzel hic sallama bilmezdi cocugum simdi sallanmadan uyumuo.
Ilk 3 ay ne istiyorsa bebek yapin diyor Harvey Karp. 4.trimester oldugundan bebek hala doğmamıştır resmen diyor. Pışş sesi hafif sallanti ve kundak hepsini uyguladim. 3 ay da bitti bugun biyolojik olarak dogmus bulunuyor. Yavaştan uyku duzeni kurmaya calisicam. Insallah aglatmadan becerebilirim.
Kendi kendine sadece bebek arabasiyla gezerken uyuyo disarda. Evde hic kendi başına uyumadi henuz
Sallayıp dolaştırmak zor olurvtabi. Hele bide biraz daha ağırlaştıklarında. Bende alışsın istemiyorum ama arada yapıyorum 15 dakikada olsa uyusun gündüz diye. Onun dışında memede uyuyor.