Bebeklere gunes kremini gereksiz buluyorum açıkçası. ( mersindeyim yazmis arkadas tabi o ayri bir mesele)
Ozunde hepsi kimyasal.
Bebegi gunesten korumak cok da zor degil.
Ben ic anadoludayim tabi buna göre yazayim yorumumu.
Kizim sarisin, teni süt gibiydi. Ogle saatlerinde disari cikarmadim. O zamanalrda parka falan gidilmiyor zaten.
Cikmamiz gerektiginde askili tisort vs giydirmedim. Bacaklarini nispeten ortecek sekilde altlar giydirdim.Ve tabiki her zaman şapka taktim.
@mrs_aysel in de yazdigi gibi mineralli gunes kremi kullanamak gerek. Onu da sadece tatile , piknige vs gittigimiz zaman sürdüm. Yani gunesten kacamayacagimiz zamanlarda. Cocuga badana yapmissiniz gibi oluyor bembeyaz bir katman. Surmesi bile zor.
Her gun oglen disari cikmayacaksiniz herhalde, oyle bile olsa kiyafetle korumak daha kolay sonucta bizimkiler kendi baslarina kosup oynayacak degiller. Ya kucakta ya bebek arabasinda :)