- 3 Ekim 2007
- 14.685
- 36.912
- 1.123
- 39
O kadar yanlis dusunuyorsun ki...Selam herkese
Bir süredir sütümü azalmış hissediyordum zaten hiç çok çok olmadı. Sagıp bakmaya da cesaret edemiyordum.Az onve yaptım sonuç bunca stresten sonra korktuğum başıma geldi. Sütüm yetiyor mu diye bebeğim 3 haftalikken 24 saat sagıp bakmıştım. 590 cc çıkmıştı. O zaman için yeterli demişti doktor. Belki de yetmiyordu bilmiyorum. Şimdi 3.5 saat sonra sagdim 70 cc çıktı. Çok canım sıkkın. Oğlum 15 haftalık. Bu yetiyor olamaz. Sadece aç kalması değil mesele ihtiyacı olan besinleri alamıyor. Zaten 3 ay kontrolünde kilosu 6250 boyu 60 cm idi.Bana bir dett bir sıkıntı daha. Yok ben beceremedim bu anneliği
Bilmem seni ikna etmenin bir yolu var mi ama yine de deneyecegim.
Bir kere sagdigin sut asla ne kadar sutun oldugunu gostermez.
Ilk kizimi hic emziremeden sadece sut sagarak beslemis bir anneyim, az cok tecrubem var bu konuda.
Pomyayla bebegi bir tutamazsin.
En basit ornek, burda bahsettim ben silikon ucla emzirdim ilk 1 ay ve o sira mama takviye ettim. Cunku sutum gercekten yetmiyordu. Silikon ucu birakabildigimiz gun bir daha mama vermedim.
Niye biliyor musun? Cunku bebek senin tenine değdiği anda vucudun cok daha farkli bir ritimde calismaya basliyor.
Ben su an haftanin 3 gununu sut kanallarim tikali geçiriyorum.
Pompa hep elimin altinda.
1 saat sagiyorum cikan sut 20 cc.
Hemen ustune emzirmeye devam ediyorum o sut çıkmayan memeden likir likir sut yutuyor bebegim.
Yani sagip sagip da sutum yok diye strese girmek cok ama cok yanlis.