- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
BuluciiiimYahya efe oglumun adı canım hadi bul beni hheheh :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BuluciiiimYahya efe oglumun adı canım hadi bul beni hheheh :)))
Ahahaa buldum resmen eşinin baş harfi g :)))Yahya efe oglumun adı canım hadi bul beni hheheh :)))
Evettt :)) bu sefer buldun canım :))Ahahaa buldum resmen eşinin baş harfi g :)))
Bende bendede olmuyor diye seviniyordym 10 gundur yastikta yatakta yerlerde Mirayin elinde heryerde sacim var. Gudip kestirdim 20cm kadar en azindan goze batmaz. Yenileri cikacak tabiki hormonlar toparlanana kadar dokulme normal. Destekleyici birseyde yapilamiyor bekleyecegiz.günaydınn herkese mutlu pazarlar hanımlar bayadır giremiyorum herkes iyidir umarım
bişey sorucam saç dökülmesi yaşayan varmı bu dönemd? bende olmadı diye sevinirken 2 haftadir çok kötü dökülüyor öyle böyle değilne zaman geçerki ve yenileri gelecek dimi dimi dimi
3-6ay arasıymıs. Umarım sacım kalır iki ay sonragünaydınn herkese mutlu pazarlar hanımlar bayadır giremiyorum herkes iyidir umarım
bişey sorucam saç dökülmesi yaşayan varmı bu dönemd? bende olmadı diye sevinirken 2 haftadir çok kötü dökülüyor öyle böyle değilne zaman geçerki ve yenileri gelecek dimi dimi dimi
2 haftadır dökülüyorsa sen yine kardasin bence :) benim bayadir dökülüyor cok fena her yer sac.günaydınn herkese mutlu pazarlar hanımlar bayadır giremiyorum herkes iyidir umarım
Ben ilk dogumda banyoda ciglik attigimi bilirim.3-6ay arasıymıs. Umarım sacım kalır iki ay sonrao derece hiç hayatım boyunca bu kadar dökülmemişti
Benimki 2. Aydan beri aşırı dökülüyor 6. Aydan sonra normale dönüyormuşgünaydınn herkese mutlu pazarlar hanımlar bayadır giremiyorum herkes iyidir umarım
bişey sorucam saç dökülmesi yoaşayan varmı bu dönemd? bende olmadı diye sevinirken 2 haftadir çok kötü dökülüyor öyle böyle değilne zaman geçerki ve yenileri gelecek dimi dimi dimi
Ben ilk dogumda banyoda ciglik attigimi bilirim.
Saci fark etmemisim, koca bir yumak seklinde dokulmus bacagimdan inerken hissettim. Bir baktim kapkara bir top :)))
Nasil korkmustum.
Ama merak etme fazlasiyla daha saglikli olarak cikiyorlar geri
günaydınn herkese mutlu pazarlar hanımlar bayadır giremiyorum herkes iyidir umarım
Ama gercekten koca bir yumakti:)))Kap kara top yazısını okuyunca ne güldüm Allah seni![]()
Olmaz insallah ama bazi bebeklerde yapıyor dislerde kararma malesefKızlar bu ferro sanolu aldık aldikta çocuk ların dişi kara kara çıkmaz degilmi2gündür veriyorum 1 çay kaşığı kadar kalani kasıkta ağzıma atıyorum aman Allah im bugün aynaya baktım altlı üstlü 2 yani 4 dişimde kararma var
rezalet fırçala fırçala gitmiyorda
Eeee bunların dişi çıkarken nasıl olacak bu is ?
Olmaz insallah ama bazi bebeklerde yapıyor dislerde kararma malesef
İnşallah yoksa kel kalıcamBen ilk dogumda banyoda ciglik attigimi bilirim.
Saci fark etmemisim, koca bir yumak seklinde dokulmus bacagimdan inerken hissettim. Bir baktim kapkara bir top :)))
Nasil korkmustum.
Ama merak etme fazlasiyla daha saglikli olarak cikiyorlar geri
aynen canım aynen hiç sorma çok kötü3-6ay arasıymıs. Umarım sacım kalır iki ay sonrao derece hiç hayatım boyunca bu kadar dökülmemişti