2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
günaydınn herkese mutlu pazarlar hanımlar bayadır giremiyorum herkes iyidir umarım
bişey sorucam saç dökülmesi yaşayan varmı bu dönemd? bende olmadı diye sevinirken 2 haftadir çok kötü dökülüyor öyle böyle değil :( ne zaman geçerki ve yenileri gelecek dimi dimi dimi

günaydınn herkese mutlu pazarlar hanımlar bayadır giremiyorum herkes iyidir umarım
bişey sorucam saç dökülmesi yaşayan varmı bu dönemd? bende olmadı diye sevinirken 2 haftadir çok kötü dökülüyor öyle böyle değil :KK43: ne zaman geçerki ve yenileri gelecek dimi dimi dimi
Bende bendede olmuyor diye seviniyordym 10 gundur yastikta yatakta yerlerde Mirayin elinde heryerde sacim var. Gudip kestirdim 20cm kadar en azindan goze batmaz. Yenileri cikacak tabiki hormonlar toparlanana kadar dokulme normal. Destekleyici birseyde yapilamiyor bekleyecegiz.

bişey sorucam saç dökülmesi yaşayan varmı bu dönemd? bende olmadı diye sevinirken 2 haftadir çok kötü dökülüyor öyle böyle değil :KK43: ne zaman geçerki ve yenileri gelecek dimi dimi dimi
3-6ay arasıymıs. Umarım sacım kalır iki ay sonra :( o derece hiç hayatım boyunca bu kadar dökülmemişti

2 haftadır dökülüyorsa sen yine kardasin bence :) benim bayadir dökülüyor cok fena her yer sac.

3-6ay arasıymıs. Umarım sacım kalır iki ay sonra :KK43: o derece hiç hayatım boyunca bu kadar dökülmemişti
Ben ilk dogumda banyoda ciglik attigimi bilirim.
Saci fark etmemisim, koca bir yumak seklinde dokulmus bacagimdan inerken hissettim. Bir baktim kapkara bir top :)))
Nasil korkmustum.
Ama merak etme fazlasiyla daha saglikli olarak cikiyorlar geri

bişey sorucam saç dökülmesi yoaşayan varmı bu dönemd? bende olmadı diye sevinirken 2 haftadir çok kötü dökülüyor öyle böyle değil :KK43: ne zaman geçerki ve yenileri gelecek dimi dimi dimi
Benimki 2. Aydan beri aşırı dökülüyor 6. Aydan sonra normale dönüyormuş
Bekliyorum bakalım

Selam anneler,daha öncede genel olarak sordum ama bu sefer ayrıntılı sorucam :-) mama sandalyesi özellikli birşey mi almalı sizce,daha basit birseymi. Joie mimzy beğendim,indirimde bide ama alıp almamakta kararsız kaldım. Siz hangisini tercih ettiniz. Bu arada benim sacımda 2 aydır çok dökülüyordu uzundu da baya. Gittim omuz üstü kestim. Azaldı suan biraz

Ben ilk dogumda banyoda ciglik attigimi bilirim.
Saci fark etmemisim, koca bir yumak seklinde dokulmus bacagimdan inerken hissettim. Bir baktim kapkara bir top :)))
Nasil korkmustum.
Ama merak etme fazlasiyla daha saglikli olarak cikiyorlar geri

Kap kara top yazısını okuyunca ne güldüm Allah seni (:

Kızlar bu ferro sanolu aldık aldikta çocuk ların dişi kara kara çıkmaz degilmi (: 2gündür veriyorum 1 çay kaşığı kadar kalani kasıkta ağzıma atıyorum aman Allah im bugün aynaya baktım altlı üstlü 2 yani 4 dişimde kararma var (: rezalet fırçala fırçala gitmiyorda (: Eeee bunların dişi çıkarken nasıl olacak bu is ?

Son 1 aydır kel kalmaktan korkar oldum (:

Kızlar bu ferro sanolu aldık aldikta çocuk ların dişi kara kara çıkmaz degilmi :-) 2gündür veriyorum 1 çay kaşığı kadar kalani kasıkta ağzıma atıyorum aman Allah im bugün aynaya baktım altlı üstlü 2 yani 4 dişimde kararma var :-) rezalet fırçala fırçala gitmiyorda :-) Eeee bunların dişi çıkarken nasıl olacak bu is ?
Olmaz insallah ama bazi bebeklerde yapıyor dislerde kararma malesef

Olmaz insallah ama bazi bebeklerde yapıyor dislerde kararma malesef

Ya tutarsa mi yapacağız. Dişleri çıkmaya başlayınca vermem sanırım benim ki 2 günde karardı o da kaşığı ağzıma soktum sadece. İçsem nasıl olur bilemedim (:

Merhaba bayanlar ben şubat annelerini takip ettim hep ama 1,5 ay erken geldi kızım 28 Aralık'ta Yen'i daha 5 kilo oldu bazı sorularım olacak sizlere
1. Mama suyu için sağlıklı bir termos Öner'iniz var mı?
2. Kızım 2 aydır sümüksü kaka yapıyor süt alerjisi olabilir dedi bir doktor başka doktor alerji daha farklı şeyler gösterir değil alerji dedi. Bizim gibi olan var mı?
3. Düzeltilmiş olarak 3,5 aylık aslında daha yeni yeni yüz üstü tutmaya başladım başını kaldırmaya alıştırmaya çalışyorum hala kaldıramıyor tabi. Karşısına geçip bana bakmasını sağlamaya çalışıyorum çabuk yoruluyor hafif çe kaldırıyor kafasını. Normal mi ki durumuna göre acaba?

Back
X