2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tutmuyorum canim oruc. Miray biberon almadi alsaydi sagdigim sutlerden takviye yapip tutacaktim ama bu sekilde onu ac birakamam. Ben sutun etkilenmeyecegine inanmiyorum. Gece istersen damacana ile su ic sonucta vucut fazlasini idrarla yada terle atiyor hemen sut gelse bile icerisindeki vitaminlerde ayni olmuyor. Madem dinimiz bu kolayligi tanımış ben kisa gunlerde sonradan tutacagim. Orucun telafisi var ama sutun telafisi yok malesef. Kizimi sutten mahrum
Canım inanır mısın sahurdan sonra en fazla iki kere vc ye gidiyorum ter falan da yok ankarada havalar buz gibi hala. , miktar olarak sütüm etkilenmedi ama vitamin konusunda bir şey diyemeyeceğim, hamilelik öncesi ve sırasında da tutamadım onları bile nasıl tutcam diye düşünüyorum

Takip edemedim bir süredir atak takvimine hic bakmadim simdiye kadar buhafta baktim ki simsekler cakan haftaymis :/ 4.ay asisi da ates huysuzluk yapti oyle gecti zaman,simdi bizde de dönme çabaları basladi,ama yuzustu tam dönemiyor, ellerinden tutunca kalkmaya calisiyordu simdi donmeye calisinca kalkmaya çalışmıyor, bilemedim niye oyle oldu :/

ben de kameralı düşünmeye başladım canım..ama yanımdan ayırmak için o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum..zaten yatak odamdaki ufak bir beşikti yakında ona sığmaz..odasındaki beşikte bizim odaya sığmaz..bide aklı ermeye başlayınca hiç odasında yatmak istemez diye düşünüyorum..onun için yavaştan başlasın alışmaya..
Bende aynı senin gibi düşünüyorum. 6aylık olunca ayırcam inşallah. Su anda 3saatte bi emiyor çünkü. Telsizi kameralı al kesinlikle bence. Ben ne gerek var diodum. Ama şu anda elim ayagım. Bizim kız cok deli uyuyo. Arada deli gibi kafa sallıyo sonra uyuyo falan :-) çok rahat ettim

bu posetin icinde buhar makinasiyla vermek icin olan serum fizyolojik ler bozulur mu?

Asli buralarda misin?

bu posetin icinde buhar makinasiyla vermek icin olan serum fizyolojik ler bozulur mu?

Asli buralarda misin?
canım son kullanma tarihi yok mu üzerinde?bende var 100 ml lik bozulacağını sanmıyorum ben burnunu açmak içinde poşet serum fizyolojik kullanıyorum daha ekonomik oluyor

canım son kullanma tarihi yok mu üzerinde?bende var 100 ml lik bozulacağını sanmıyorum ben burnunu açmak içinde poşet serum fizyolojik kullanıyorum daha ekonomik oluyor
canim hastalandiginda kullanmistik 1.5 ay once falan aldik ve kullandik. poset serum, acik bir yeri yok ama böyle sari yuvarlak yer var ordan igneyi sokup cekiyordum. tekrar kullanılır mı?

canim hastalandiginda kullanmistik 1.5 ay once falan aldik ve kullandik. poset serum, acik bir yeri yok ama böyle sari yuvarlak yer var ordan igneyi sokup cekiyordum. tekrar kullanılır mı?
tabiki hava almıyor oksijenle temas etmiyor kullanabilirsin.bende mart ayında kerem hastalandığında almıştım 100 cc lik hala kulşanıyorum sorun olmaz kullanabilirsin.hayırdır önemli birşey yoktur inş

tabiki hava almıyor oksijenle temas etmiyor kullanabilirsin.bende mart ayında kerem hastalandığında almıştım 100 cc lik hala kulşanıyorum sorun olmaz kullanabilirsin.hayırdır önemli birşey yoktur inş
tamam canim çok teşekkür ederim.
biraz üşütmüş sanirim, burnu tikali geniz akintisi var.. 4. ay asilarini oldu birde huzursuz ve atesli.. burnunun tikali olmasi ekstra huzursuz ediyor. serum fizyolojik sıkıp temizledim ama rahatlama olmadi. uyansin buhar vereceğim.

Ben sleepy den memnun kaldim evet ialaklik hissi veriyor ama onun disinda torba gibi toplanmiyor ve bacak bogumlarini kesip kizartmiyor birde sert degil. Molfixde bunlari yasadigim icin iyi geldi bize.
İşte o nemli his beni çok rahatsız ediyor. baby&me de de aynısı oldu bide onu 100lü paket satıyorlar ve prima aktif bebekle aynı fiyata geliyor çok gereksiz bi fiyat olmuş
sleepy en azından fiyat olarak daha uygundu
Molfix de ben sorun yaşamadım
Ama sanırm bu bez işi her bebeğe göre değişiyor .benim taşırdı dediğime bi başkası hiç taşırmadı diyebiliyor .

Takip edemedim bir süredir atak takvimine hic bakmadim simdiye kadar buhafta baktim ki simsekler cakan haftaymis :/ 4.ay asisi da ates huysuzluk yapti oyle gecti zaman,simdi bizde de dönme çabaları basladi,ama yuzustu tam dönemiyor, ellerinden tutunca kalkmaya calisiyordu simdi donmeye calisinca kalkmaya çalışmıyor, bilemedim niye oyle oldu :/
Bazen duraklama dönemine giriyor bebekler
Bi de bazen sadece canı istemediği için yapmıyor bence başka bi sebebi yoktur :))

tamam canim çok teşekkür ederim.
biraz üşütmüş sanirim, burnu tikali geniz akintisi var.. 4. ay asilarini oldu birde huzursuz ve atesli.. burnunun tikali olmasi ekstra huzursuz ediyor. serum fizyolojik sıkıp temizledim ama rahatlama olmadi. uyansin buhar vereceğim.
çok geçmiş olsun canım benimde küçük kızımın ateşi çıktı kulağıda ağrıyormuş yarın bana yine doktor yolu göründü:KK1:

En son aldığımda tanesi 70kuruşa gelmişti:oha:
Tşkr haber verdiğin için
oha 70 kuruş mu? ben daha 50 kuruştan fazla vermedim bezin tanesine.canım e bebekte indirimler oluyor.birde a 101 de ara ara prima aktif bebek serisi oluyor 4 numara bez 147 tanesi 69 liraya geçen hafta aldım ben sende takip et istersen

6
yok canım onu denemedim daha..bir dahakine ondan aldırmayı düşünüyorum..baby&me ve can bebe kalcak sonra ona göre kararımı veririm artık..

Can bebe sakın alma denedim şuan hatta deniyorum bitmesini dört gözle bekliyorum gerçi göreceli benim beğenmediğimi sen beğenirsin senin beğenmediğini ben beğenirim canım. Bariyerlerin içindeki lastikler çocuğun bacağına oturuyor yapışıyor kıpkırmızı o lastik yerleri çocuğun. İdrarı biraz kalsın partikül şeklinde şeffaf şeffaf çocuğun heryerine yapışmış vaziyette tek tek onu temizliyorum hele gaita yaptığın da bacak arasından direk çıkıyor. Saçmalık şurada hem bariyerlerin lastiği çok sıkı hemde o bariyerlerden gaita fışkırıyor.
Aktif bebek kullanıyorum prima memnunum ama arada farklı markalarda deniyorum çünkü fazla tutmuyorum çocuğun altında bezi tutamadığım için aslında fazla para vermek istemiyorum ama işte denediklerimde sıkıntılı . geceleri prima gündüz can bebe kullanıyorum ki bitsin diye oda bi bitmedi gitti :)) (:

mrs_aysel mrs_aysel canım senin minik sünnet olmuştu degilmi bakımını nasıl yaptın pet bardak vs yazıyor bazı yerlerde anlayamadım. Yazmıştım daha önce ucu dar diye sünnet denildi az önce eşim aradı doktordan randevu aldım öğleden sonra önce muayene ve doktor tamam derse sünnet dedi, hem korkuyorum nasıl ilgileneceğim ne yapmam gerekir diye aşırı panigim ben. Bide heyecan bastı anlamadım:( stres vs vs önerin nedir

Selam kızlar çoktandır giremedim bir kaç gündür yazdıklarınızı okuyarak geriden geldim bez konusu konuşulmuş ben normalde molfix kullanıyorum iki bebeğime de molfix eskiden çok iyiydi hiç sızdırmıyordu şimdi paketleri yenilemişler hiç iyi değil yeni paketler pamuğu azaltmışlar her bez değişimde tüm zıbınları pijamaları değiştiriyordum çiş ve kaka sızıntısıntısından en son prima kilot bez aldık memnunum şimdilik sızdırmıyor bebişe 4 numara abisine de 5 kullanıyoruz tek sorun çok pahallı olması

Back
X