- 18 Kasım 2008
- 375
- 90
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hepsini denedim döndüm gene premium care e bakalım :)baby me, sleepy denemedim canim, komili denedim, sevmedim.. dandik geldi bana bilmiyorum..
bu arada benim adetim gecikti bu ay, cok korkuyorum suan, mart 2018 annelerini takip etmem umarim :)))
Biz tadımlara başladık o yüzden her tadımdan sonra su teklif ediyorm kendisi isterse içiyorKızlar bebişlere su veriyor musunuz
Peki miktar olarak ne kadar veriyorsun?canim icinde seker var diye basta doktoru dinlemeyip vermemistim fakat daha sonraki tartismalarimizda ferrosanol surubun biyoyararlaniminin demir preparatlari icinde en yuksek olduguna ikna etti beni :) icinde paraben yok.
Peki miktar olarak ne kadar veriyorsun?
Ben ilk 2 Mayıs da daha sonrasında 20 haziranda oldum. Gecikmeler oluyor ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerekir tabiibaby me, sleepy denemedim canim, komili denedim, sevmedim.. dandik geldi bana bilmiyorum..
bu arada benim adetim gecikti bu ay, cok korkuyorum suan, mart 2018 annelerini takip etmem umarim :)))
Tesekkurler ikizcan carsamba 5ay kontrolü var sorayim yeniden: )sabah aksam 1.5ml
Bir haftadir anakucaginda yataginda kalkmaya çalışıyor hazir oldugunu düşündüğüm için kisa sureli oturtmaya basladim,uzerini düzeltirken mesela kucagimda oturtuyrm ya da bir iki dakika karnından tutarak oturtuyrm destekli oturtmaya başlıcam artik 5ay doldu bizimKızlar bu arada oturtma konusunda ne yapiyorsunuz 160 günlük benim dana destekli desteksiz hiç oturtmuyorum .
siz ne yaptınız?
Lütfen musade etme dogum kilosinu 3 e katlamis bebegin daha ne yapacak. Kirilirlar üzülurler diye dusunme tepkini koy emzirmeye devam et. Surup neymis yahu.Kızlar merhaba dün bayram tatili için eşimin memleketine geldik kayınvalidem beş aylık olan kızımı ilk gördü tutturdu bu bebek aç sütün yetmiyor karnı inik sütün yaramıyor benim kızım ikisekiz doğdu şu an altı buçuk kilo doktorumuz normal diyor kilosunu sadece anne sütü alıyor ve çok hareketli bide dönmeye başladı yerinde durmuyor zorla şerbet yaptı kızım ağzını açmadı eşim de tabi Çanak tutuyor mama aldırdı ağzına sürmedi bezleri çişli diyorum ondan belli olmaz diyor yakın olsa ev dönücem valla daha on gün burdayız ya aç olsa karnı mı inik olur çok doldum bide benim kayınvalidem iyi diyordun burda yazılanları okuyunca ilk günden bezdim zorla fitil yapmak istiyor pirinç unu ver diyor bide şaka gibi
5 aylık kontrölünde doktorumuz destekli dik oturt artık demişti Zaten benimki aylardır kendini öne doğru atıyorduKızlar bu arada oturtma konusunda ne yapiyorsunuz 160 günlük benim dana destekli desteksiz hiç oturtmuyorum .
siz ne yaptınız?
Umarım evinize dönmüşsünüzdür :))Kızlar merhaba dün bayram tatili için eşimin memleketine geldik kayınvalidem beş aylık olan kızımı ilk gördü tutturdu bu bebek aç sütün yetmiyor karnı inik sütün yaramıyor benim kızım ikisekiz doğdu şu an altı buçuk kilo doktorumuz normal diyor kilosunu sadece anne sütü alıyor ve çok hareketli bide dönmeye başladı yerinde durmuyor zorla şerbet yaptı kızım ağzını açmadı eşim de tabi Çanak tutuyor mama aldırdı ağzına sürmedi bezleri çişli diyorum ondan belli olmaz diyor yakın olsa ev dönücem valla daha on gün burdayız ya aç olsa karnı mı inik olur çok doldum bide benim kayınvalidem iyi diyordun burda yazılanları okuyunca ilk günden bezdim zorla fitil yapmak istiyor pirinç unu ver diyor bide şaka gibi