2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
baby me, sleepy denemedim canim, komili denedim, sevmedim.. dandik geldi bana bilmiyorum..
bu arada benim adetim gecikti bu ay, cok korkuyorum suan, mart 2018 annelerini takip etmem umarim :)))
Ben de hepsini denedim döndüm gene premium care e bakalım :)
Aktif Bebek çok kokuyor yoksa onun inceliği çok güzel
Kaç gün geciktin? Test yapsana :)))
Ben hala adet olmadım ve bir haftadır içimde Bebek hareketlerine benzer kıpırtılar oluyor gazdır gaz diyorm :)))
emziriyorum diye 6 aylıkken öğrenen anneler oluyormuş ben de onlardan olurmuşum :)))

I ikizcan2016 mrs_aysel mrs_aysel ben test aldım internetten :) 25 tane 2021 e kadar süresi var aklıma takıldıgında oradan yapıyorum aklımda soru işareti kalmıyo aysel sanada tavsiye ediyorum 25 tane 25 liraya aldım zaten ikizcanın eczanesi var ona gerek yok :)) bende daha adet olmadım bakalım ne zaman gelcek merak ediyorum iyice şişti karnım hamile karnı gibi
Kızlar sizde test yapınsanıza merak ettim
İkizcan hamile olursan düşünemiyorum üç çocuk :KK48::KK73:

benim de karnım 2 haftadır hamileymişim gibi şişti..tüm aldığım kiloları vermiştim..bi tartıldım 2,5 kilo geri almışım..karnımda şiş olunca ödüm koptu noluyor diye..hemen test yaptım yok bişicik..zaten kocamla bir araya geldiğimizde yok ama korkuyor yine insan:) bugünde adet oldum 5 ay sonunda...

Kızlar merhaba dün bayram tatili için eşimin memleketine geldik kayınvalidem beş aylık olan kızımı ilk gördü tutturdu bu bebek aç sütün yetmiyor karnı inik sütün yaramıyor benim kızım ikisekiz doğdu şu an altı buçuk kilo doktorumuz normal diyor kilosunu sadece anne sütü alıyor ve çok hareketli bide dönmeye başladı yerinde durmuyor zorla şerbet yaptı kızım ağzını açmadı eşim de tabi Çanak tutuyor mama aldırdı ağzına sürmedi bezleri çişli diyorum ondan belli olmaz diyor yakın olsa ev dönücem valla daha on gün burdayız ya aç olsa karnı mı inik olur çok doldum bide benim kayınvalidem iyi diyordun burda yazılanları okuyunca ilk günden bezdim zorla fitil yapmak istiyor pirinç unu ver diyor bide şaka gibi

Kızlar bu arada oturtma konusunda ne yapiyorsunuz 160 günlük benim dana destekli desteksiz hiç oturtmuyorum .
siz ne yaptınız?

baby me, sleepy denemedim canim, komili denedim, sevmedim.. dandik geldi bana bilmiyorum..
bu arada benim adetim gecikti bu ay, cok korkuyorum suan, mart 2018 annelerini takip etmem umarim :)))
Ben ilk 2 Mayıs da daha sonrasında 20 haziranda oldum. Gecikmeler oluyor ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerekir tabii :-)

Herkese mutlu bayramlar :)
sabah aksam 1.5ml
Tesekkurler ikizcan carsamba 5ay kontrolü var sorayim yeniden: )

Kızlar bu arada oturtma konusunda ne yapiyorsunuz 160 günlük benim dana destekli desteksiz hiç oturtmuyorum .
siz ne yaptınız?
Bir haftadir anakucaginda yataginda kalkmaya çalışıyor hazir oldugunu düşündüğüm için kisa sureli oturtmaya basladim,uzerini düzeltirken mesela kucagimda oturtuyrm ya da bir iki dakika karnından tutarak oturtuyrm destekli oturtmaya başlıcam artik 5ay doldu bizim

Kızlar merhaba dün bayram tatili için eşimin memleketine geldik kayınvalidem beş aylık olan kızımı ilk gördü tutturdu bu bebek aç sütün yetmiyor karnı inik sütün yaramıyor benim kızım ikisekiz doğdu şu an altı buçuk kilo doktorumuz normal diyor kilosunu sadece anne sütü alıyor ve çok hareketli bide dönmeye başladı yerinde durmuyor zorla şerbet yaptı kızım ağzını açmadı eşim de tabi Çanak tutuyor mama aldırdı ağzına sürmedi bezleri çişli diyorum ondan belli olmaz diyor yakın olsa ev dönücem valla daha on gün burdayız ya aç olsa karnı mı inik olur çok doldum bide benim kayınvalidem iyi diyordun burda yazılanları okuyunca ilk günden bezdim zorla fitil yapmak istiyor pirinç unu ver diyor bide şaka gibi
Lütfen musade etme dogum kilosinu 3 e katlamis bebegin daha ne yapacak. Kirilirlar üzülurler diye dusunme tepkini koy emzirmeye devam et. Surup neymis yahu.

Herkese iyi bayramlar. Alıntı yapamadım. Özet geçeyim :-) ben su vermeye başladım. Arada da yavaştan yavaştan birkaç dakika oturtuyorum. Ek gıdaya başlayanlar varmı, nasıl gidiyor ?

siz ne yaptınız?
5 aylık kontrölünde doktorumuz destekli dik oturt artık demişti Zaten benimki aylardır kendini öne doğru atıyordu
Eger bebegin yatarken doğrulmaya çalışıyorsa göğsünü kaldırıyorsa oturmak istiyordur
Kucağında destekli oturtabilirsin bence artık
Her gün yüzüstü biraz yatırmaya çalış debelensin öyle oturma becerileri gelişiyor

Umarım evinize dönmüşsünüzdür :))
Şerbetin faydaları(!) hakkında konuş onunla Mama neden aldınız ki almasaydınız

Back
X