Bende almadim canim daha yanliz degilsin dogmadan almayida dusunmuyorum :)) ama bebek arabasi konusundaki arastirmalarima dayanarak sunu soyliyim port bebe cok gerekli birsey degil puset var zaten puset ayni islevi goruyor zaten. kocaman tekerlekli arabalari almadan omce arabanin bagajina koymayi bir dene derim benm eltimde twist var buyuk bir arabamiz olmasina ragmen bagajina koyduk bebek aranasi tam sogdi yanina birsey koyamazsin yani :)) esim dedi biz bunu alirsak tatile fln goturemeyiz.. Saticida dedi bu arabalari alanlar bir sene sonra baston almaya geliyorlar :)) kendim bakarken kanz bavyera modelini begenmistim rengine vurulmustum ozellikle foyatida 1000 liraydi uygundu sonra vazgectik almadik.. sonra devam ettim arastirmaya kesinlikle mamas papas diyorum. Urbo2 modeline bak bi araba acayip hafif az yer kapliyor tek elle acilip kapaniyor tek basinayken cok kullanisli bir model bence ama biraz pahali acikcasi pusetsiz hala 2500 gibi birsey o yuzden alamadik su anda fazla geldi :)) gecen markette birinde gordum mima diye bir marka ay nasil guzel bir bebek arabasiydi arabaya aserdim resmenDimi ama yaaa istemekte haklıyım canım aaaa :)) ay ona da bakayım bak hiç incelememiştim herkes almış arabasını bi ben mi kalmışım panikledim bak :) güle güle kullansın kızın canım benim
Canım aynen benim geçtiğim araştırma serüvenini özetlemişsin :) twist yön değiştirme olayı süper döndür döndür kullan ama ağır büyük bi süre sonra baston alacaksam niye onu alayım diyorum yazık günahBende almadim canim daha yanliz degilsin dogmadan almayida dusunmuyorum :)) ama bebek arabasi konusundaki arastirmalarima dayanarak sunu soyliyim port bebe cok gerekli birsey degil puset var zaten puset ayni islevi goruyor zaten. kocaman tekerlekli arabalari almadan omce arabanin bagajina koymayi bir dene derim benm eltimde twist var buyuk bir arabamiz olmasina ragmen bagajina koyduk bebek aranasi tam sogdi yanina birsey koyamazsin yani :)) esim dedi biz bunu alirsak tatile fln goturemeyiz.. Saticida dedi bu arabalari alanlar bir sene sonra baston almaya geliyorlar :)) kendim bakarken kanz bavyera modelini begenmistim rengine vurulmustum ozellikle foyatida 1000 liraydi uygundu sonra vazgectik almadik.. sonra devam ettim arastirmaya kesinlikle mamas papas diyorum. Urbo2 modeline bak bi araba acayip hafif az yer kapliyor tek elle acilip kapaniyor tek basinayken cok kullanisli bir model bence ama biraz pahali acikcasi pusetsiz hala 2500 gibi birsey o yuzden alamadik su anda fazla geldi :)) gecen markette birinde gordum mima diye bir marka ay nasil guzel bir bebek arabasiydi arabaya aserdim resmenfiyati a baktim 5000 gibi birseyy amann allahim dedim
Ayyy ben de alsam da kurtulsam bu gece rüyamda bebek arabası gördüm hep:) Allah'tan beşik işini hallettim :)
Biz ona da baktık cnm o da vardı listemizde :) ama Kraft denk geldi. Casual da güzel bak bence de. Benim eşim concorde diye tutturduğu için bizim araba olayı da uzun sürdü aslında bana göre. Krafta ben karar verdim. Açıkçası o kadar para vermek de istemedim. 3.000 lirayı buluyordu anakucağıyla. Bana çok geldicasual güzel Sertifikalarını görmüştüm. Kızımda yön değiştiren kullanmıştım çok süper oluyor Kraft da yılların çocuk araba markası sonuçta.
Canım aynen benim geçtiğim araştırma serüvenini özetlemişsin :) twist yön değiştirme olayı süper döndür döndür kullan ama ağır büyük bi süre sonra baston alacaksam niye onu alayım diyorum yazık günah bi de kanz bavyera artık üretimde yokmuş fuşyası da güzel ama o da baya büyük bi araba
Mamas papas da ana kucağıyla almaya kalksam biraz tuzlu tabi ama çok compact kullanışlı cidden
mima ya ise hiç girmeyeyim neredeyse tüp bebek fiyatı :))) ama şuan hepsiburada da indirimde bi baksana ben bu fiyatı görünce inanamadım araba normalde 5000 dedim acaba tekerleğini mi satıyo 1600 küsür çünkü şuan
Mima Xari Flair Puset İkili Sistem Portbebeli Bebek Arabası - Black
http://www.hepsiburada.com/mima-xar...rabasi---black-p-AILEPICO10521BL?magaza=Joker
Baktım cnm gerçekten uygun. Acaba model farkı mı var?Canım aynen benim geçtiğim araştırma serüvenini özetlemişsin :) twist yön değiştirme olayı süper döndür döndür kullan ama ağır büyük bi süre sonra baston alacaksam niye onu alayım diyorum yazık günah
Mamas papas da ana kucağıyla almaya kalksam biraz tuzlu tabi ama çok compact kullanışlı cidden
mima ya ise hiç girmeyeyim neredeyse tüp bebek fiyatı :))) ama şuan hepsiburada da indirimde bi baksana ben bu fiyatı görünce inanamadım araba normalde 5000 dedim acaba tekerleğini mi satıyo 1600 küsür çünkü şuan
http://www.hepsiburada.com/mima-xar...rabasi---black-p-AILEPICO10521BL?magaza=Joker
Baktım cnm gerçekten uygun. Acaba model farkı mı var?
Ben de üstüme alındım :))))Canım aynen benim geçtiğim araştırma serüvenini özetlemişsin :) twist yön değiştirme olayı süper döndür döndür kullan ama ağır büyük bi süre sonra baston alacaksam niye onu alayım diyorum yazık günah
Saoll teyzesii insallah :) sen de al bir an once rahatla :)Dimi ama yaaa istemekte haklıyım canım aaaa :)) ay ona da bakayım bak hiç incelememiştim herkes almış arabasını bi ben mi kalmışım panikledim bak :) güle güle kullansın kızın canım benim
Ay bu araba neden ucuz bu kadarr saskinim su andaCanım aynen benim geçtiğim araştırma serüvenini özetlemişsin :) twist yön değiştirme olayı süper döndür döndür kullan ama ağır büyük bi süre sonra baston alacaksam niye onu alayım diyorum yazık günah
Ben de taaaaa bebek fikri yeni olusmusken gordum mimayı ahanda kesin bundan alırım dedim sonra evdeki hesap carsıya uymadı tüp bebek olayları cıktı vazgecmek zorunda kaldım dedigin gbi 5bin fln basta uzuldum ama sonra olmuyo diye hüngur hungur agladıgım gunler gözumun onune gelince amannn bosver dedimm hayatta daha oneni seyler varmişBende almadim canim daha yanliz degilsin dogmadan almayida dusunmuyorum :)) ama bebek arabasi konusundaki arastirmalarima dayanarak sunu soyliyim port bebe cok gerekli birsey degil puset var zaten puset ayni islevi goruyor zaten. kocaman tekerlekli arabalari almadan omce arabanin bagajina koymayi bir dene derim benm eltimde twist var buyuk bir arabamiz olmasina ragmen bagajina koyduk bebek aranasi tam sogdi yanina birsey koyamazsin yani :)) esim dedi biz bunu alirsak tatile fln goturemeyiz.. Saticida dedi bu arabalari alanlar bir sene sonra baston almaya geliyorlar :)) kendim bakarken kanz bavyera modelini begenmistim rengine vurulmustum ozellikle foyatida 1000 liraydi uygundu sonra vazgectik almadik.. sonra devam ettim arastirmaya kesinlikle mamas papas diyorum. Urbo2 modeline bak bi araba acayip hafif az yer kapliyor tek elle acilip kapaniyor tek basinayken cok kullanisli bir model bence ama biraz pahali acikcasi pusetsiz hala 2500 gibi birsey o yuzden alamadik su anda fazla geldi :)) gecen markette birinde gordum mima diye bir marka ay nasil guzel bir bebek arabasiydi arabaya aserdim resmenfiyati a baktim 5000 gibi birseyy amann allahim dedim
Alınabilirsin canım nolcak yahu :)) ama bi yanlışlık var sanki dimi bu işte nasıl bu fiyata oluyo anlamadım jokerde o fiyata pusetli var meselaBen de üstüme alındım :))))
Kesinlikle katılıyorum :)Ben de taaaaa bebek fikri yeni olusmusken gordum mimayı ahanda kesin bundan alırım dedim sonra evdeki hesap carsıya uymadı tüp bebek olayları cıktı vazgecmek zorunda kaldım dedigin gbi 5bin fln basta uzuldum ama sonra olmuyo diye hüngur hungur agladıgım gunler gözumun onune gelince amannn bosver dedimm hayatta daha oneni seyler varmiş
Aynı araba 2.500 civarında da var nette 4.500-5.000 e de var. Model farkı var gibi de durmuyor açıkçası. Bence sen al sonuçta o rakamı yazmışlar artık :)Alınabilirsin canım nolcak yahu :)) ama bi yanlışlık var sanki dimi bu işte nasıl bu fiyata oluyo anlamadım jokerde o fiyata pusetli var mesela
aynı benimde öyle ne sağa yatabiliyorum ne sola sıkışıyor gibi hep tepiyorkizlar bebekleriniz cok tekme atiyolar mi? Benim yaramazim geceleri hic durmuyor ya sagima donuyom saga vuruyo soluma donuyom soluma vuruyorbu hafta iyice yorgun hisseder oldum kendimi hic dinlenemiyorum
Ya insan almaya korkuyor ne geleceği belli değil inanasım gelmedi napsam ki :))Aynı araba 2.500 civarında da var nette 4.500-5.000 e de var. Model farkı var gibi de durmuyor açıkçası. Bence sen al sonuçta o rakamı yazmışlar artık :)
Hiiiç anlamadım ben de insan güvenip alamaz o derece dimiAy bu araba neden ucuz bu kadarr saskinim su anda
Benimki de geceleri hareketli o uyumayınca ben de uyuyamıyorum kıpır kıpır doğumdan sonra da öyle olur dediler banaa :)kizlar bebekleriniz cok tekme atiyolar mi? Benim yaramazim geceleri hic durmuyor ya sagima donuyom saga vuruyo soluma donuyom soluma vuruyorbu hafta iyice yorgun hisseder oldum kendimi hic dinlenemiyorum
Ah canım ya işte tam çelişki burda başlıyor. Ben 4 kilo doğmuşum. Boyum 178. Demekki bu işin minyonlukla alakası yok.iyi sevindim bi şey olmadığına. bebekler de ailesine çekiyor işte, muhtemelen sen de minyonsundur ya da zayıf doğmuşsundur demi
Peg perego book plus 51 complete travel sistem canımAyyynen çok zor ben iki kere gittim gittiğim her yere bi de valla üçüncüye gidersem almadan nasıl çıkarım bilmiyorum :)) peg prego hangi modelini aldın canım iyi günlerde kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?