- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
11 bin mi milyon mu neydi. ama doktorlar söylerken 11 dediler. ve normalde 3 un üstünde istemiyirlarmis proteini. ilk gebeligimde böyle bisey ilk defa başımıza geldiği için karanpole oldu herşey iyne yi gece yaptılar sabah doğuma aldılar ve çocuk doğduğunda nefes alamadı çok sorun yaşadık. ama 2 ci bebekte suphelenince hemen biz istedik iyne yi yaptılar ve 24 saatlik idrar biriktirdi ve sonuç 11 çıkınca hemen sezeryana aldılar. ama iyne yapılmalı 36 saat geçtiği için cok sukur bebegimin ağladı yani kendi başına nefes alabildi. bide protein yüksekliğinde bebek gelişimi duruyor yani kilo almıyor bunu da sen dikkat et mutlaka.Cok sagol canım bak boyle bir igne oldugunu bile bilmiyordum tesekkur ederim...kardesinin tahlildeki degerlerini hatırlıyor musun acaba ?
İnşallah hayırlısı olsun ☺Iyi
İyi bari tek değilim demek. zamanında gelirler inşallah.
bendede oluyor asagiya dogru bastirdikca altima yapacakmis hissi surekli wc ye kosmalar fln :)) ama ben sunu merak ediyorum bizim bebekler dogum kanalima girmeden alinmasi gerekiyor doye biliyorum oyle aniden suyumuz fln gelse bebek dogum kanalima girse nasil olacak pekiSürekli aşağıya baskı yapıyor vajinama doğru.Tuhaf bir his oluyor ağrı gibi ama değil de düşecek gibi.Sizde de oluyor mu öyle?
Doktorum çok rahat herşeyi yapabilir :))Kontrolümden çıkarsa diye korkuyorum.
Ben ciğer geliştirici iğneden oldum cnm 30.haftamda. Bizim ikizleri erken alma durumu var o sebeple iğneleri olduk rahatladık dogsalar bile solunumları rahat olacak insallahCok sagol canım bak boyle bir igne oldugunu bile bilmiyordum tesekkur ederim...kardesinin tahlildeki degerlerini hatırlıyor musun acaba ?
Tamam canım cok cokk tesekkur ederim bilgilendirdigin icin...11 bin mi milyon mu neydi. ama doktorlar söylerken 11 dediler. ve normalde 3 un üstünde istemiyirlarmis proteini. ilk gebeligimde böyle bisey ilk defa başımıza geldiği için karanpole oldu herşey iyne yi gece yaptılar sabah doğuma aldılar ve çocuk doğduğunda nefes alamadı çok sorun yaşadık. ama 2 ci bebekte suphelenince hemen biz istedik iyne yi yaptılar ve 24 saatlik idrar biriktirdi ve sonuç 11 çıkınca hemen sezeryana aldılar. ama iyne yapılmalı 36 saat geçtiği için cok sukur bebegimin ağladı yani kendi başına nefes alabildi. bide protein yüksekliğinde bebek gelişimi duruyor yani kilo almıyor bunu da sen dikkat et mutlaka.
Ben de mutlaka sorayım bir dahaki gidisimde canım tesekkurler..Ben ciğer geliştirici iğneden oldum cnm 30.haftamda. Bizim ikizleri erken alma durumu var o sebeple iğneleri olduk rahatladık dogsalar bile solunumları rahat olacak insallah
Bu arada senin erken alma durumu nedendi..Ben ciğer geliştirici iğneden oldum cnm 30.haftamda. Bizim ikizleri erken alma durumu var o sebeple iğneleri olduk rahatladık dogsalar bile solunumları rahat olacak insallah
rica ederim. ins durabildigi kadar durur bebisin. zamanı gelince sağlıkla gelsinlerTamam canım cok cokk tesekkur ederim bilgilendirdigin icin...
kan hacmi çok arttı cnm belki ondandır :) serin tutmaya çalış bakalım oluyor mu?Günaydın..
Benim bu uykusuz 3. gece.Kaşıntı beni mahvetti.El ve ayaklar başta olmak üzere bütün vücudum kaşınıyor.Tahlil falan yapıldı daha önce bişey çıkmadı.Arada sırada olurdu önceden.Şimdi sürekli kaşınır haldeyim.Zombiye döndüm uykusuzluktan.Napıcam bilmiyorum
Bendede oldu ama böcek ısırığı gibi döküntü oldu sadece el ve ayaklarımda tahlil yaptık normal bir durum geçti bi iki güne eğer böcek ısırığı gibi döküntü yoksa kolestaz gibi bir safra hastalığı oluyomuş kesin yeniden tahlil yaptırmalısınGünaydın..
Benim bu uykusuz 3. gece.Kaşıntı beni mahvetti.El ve ayaklar başta olmak üzere bütün vücudum kaşınıyor.Tahlil falan yapıldı daha önce bişey çıkmadı.Arada sırada olurdu önceden.Şimdi sürekli kaşınır haldeyim.Zombiye döndüm uykusuzluktan.Napıcam bilmiyorum
Yaaaa o bende de var daha dogrusu bir haftadr fln cıktı senin tansiyonunda oynamalar oluyor mu canım ben dikkat ediyorum tansiyon farklılıkları oldugunda oluyor bir dahaki gidisimde sorcam bunu da..Günaydın..
Canım benim de dışarıdan gelecek son kontrolümde sordum 5000 tl dedi. Ama bu hafta yine kontrolüm var daha net konuşuruz sanırım.Kızlar bir sorum olacak? Doktoru dışarıdan gelecek olan var mı hastaneye? Benim öyle olacak da fiyat konuşmadık dr umla henüz, merak ettim ortalama fiyat ne acaba?
kan hacmi çok arttı cnm belki ondandır :) serin tutmaya çalış bakalım oluyor mu?
Hastane hariç rakam mı bu canımCanım benim de dışarıdan gelecek son kontrolümde sordum 5000 tl dedi. Ama bu hafta yine kontrolüm var daha net konuşuruz sanırım.
Kasıdıkca kızariklık vs.yok canım normal boyle sanki kurur da kasınır ya öyle benim normalde vucudum kışları cok kurur ve kaşınır simdi de yine her banyodan sonra nemlendirmeme ragmen oluyor kuruluktan sanmıstım ama yine de sormak lazım cok sagol..Kasidikca kizariyor mu kizlar? Benim bir arkadasimda oldu o aylarca kasinti kizardi hamilelige bagli bir adi vardi hastaligin unuttum karaciger enzimleriyle ilgili bir degerinde sknti cikmisgi sonta omdan oluyormustu doktorunuza soyleyin mutlaka
İhmal etmeyin dahiliyeye fln yonlendirir
Ben de bunu dusunuyodum eger oyleyse saglam bi rakam vermiş :)Hastane hariç rakam mı bu canım
Canim benimkiler ikiz ya yerleri dar geliyor artık kilo alamıyor bebekler bu sebeple. Bu hafta kontrolde belli olacak kilo alıp almadıklarina göre Doğum tarihi belli olacakBu arada senin erken alma durumu nedendi..
Ben memorial da yapacağım büyük ihtimal konuştum hastane ile. Normal Doğum 2000 sezaryen 2600 + doktor ücreti deri ama onu doktorunuz ile konuşacaksınız dediler. 12 sinde gideceğim netleşir o gün ama merak ettim ben ortalama ne acaba?Ben de bunu dusunuyodum eger oyleyse saglam bi rakam vermiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?