benim 2.bebeğim olduğu için bu hafta hissetmeye başladım. ilk gebeliğimde 19. haftada hissetmiştim :)Kizlarr bebegin hareketlerini hissedebilen var mi 16 17. Haftalarda hissedilmeye basliyormus okudugum kadariyla ben daha hissetmedim ama o gunu iplee cekiyorumm :))
Benm gobegim daha da fazla canim
canım okuyarak gidiyorum sayfalarıBen 3 kilo aldim canm cok almadim aslinda ama bunyeyle alakali heralde canm ya babamizda iri dogmus bizim baya esiminde benmde boylarimiz uzun ufak tefek bir bebek beklemiyoduk zaten :)) bebegin iri olmasi ilerleyen aylarda erken dogumu tetikleyebilir dedi canm.. Cinsiyetede erkek dedi ama diger kontrole kadar birsey alma dedi( ben alicam ama yaa valla dayanamiyom artikk :))
Aaa dogum tarihlerimiz ayni gozukuyor seninlee :)) valla bilmiyofumki canm oyle dedi bana 16. Haftada gttim 150 gr dedi ust sinirdaymis bu da yediklerine dikkat et dedi ama acikcasi ben pek dikkat edemiyorum insallah seker yuklemede bir sorun cikmaz yaa korktum simdi bakcanım okuyarak gidiyorum sayfaları
benim ilk bebeğim iri bebekti hep önde gidiyordu gelişimi şeker yüklemesinde sınırda çıktı ve ben o günden itibaren çok dikkat ettim karbonhidrata ona rağmen 4 kg doğdu bebeğim hatta 4,5 görünüyordu son ultrasonda o yüzden sezeryan oldum. bu bebeğimde de olma riskine karşı şimdiden dikkat ediyorum ekmek pirinç hamurişi vb
Canım sende bir atsan fotoda baksam merak ettim. Aynı gidiyoruz sonuçtaBenm gobegim daha da fazla canim( bencede normal degil her goren cok buyuk diyor banada..
atayim canm musait olunca.. Senin kontrolun ne zamandi bu arafaCanım sende bir atsan fotoda baksam merak ettim. Aynı gidiyoruz sonuçta
Canım benim bir hafta sonraydı ama iki gündür kasıklarımda zonklama var. Bebek kıpırdıyor hissediyorum. Ama gerilmede var. Birde akıntım var. Hocaya yazdım oda yarın sabah gel dedi. Korktum bende gel diyince. İnşallah birşey yokturatayim canm musait olunca.. Senin kontrolun ne zamandi bu arafa
Benimde var iki gündür.yarın kontrole gidiyorum korktum Kaç hafta oldun sen.Benim bugün başlayan hafif alt karın Ağrım var sürekli yatıyorum normalmidir ki ne yapsam zırt pırt doktora gitmekte istemiyorum amane yapayım
15+3 bugün bacaklarıma da vuruyo Ağrı eğer geçmezse bende gideyim bi doktoraBenimde var iki gündür.yarın kontrole gidiyorum korktum Kaç hafta oldun sen.
Kasılma olabilirmiş bu haftalar doktorum yazdı canım. Ama idrarda yanma ve kokulu akıntı varsa gel bakayım dedi. Bende yanma yok ama akıntım var. O yüzden gidicem bende. Yoksa kasılmalar normalmiş yani. Rahim büyüyor korkma15+3 bugün bacaklarıma da vuruyo Ağrı eğer geçmezse bende gideyim bi doktora
Ayy inşallah canım sağolasın kasılmadır o zaman benim kontrol eylülde ama hiçbir zaman vaktinde gidemedim hep erkenden pimpiriklik yapıp gittim bu kez vaktinde gideyim doktorum şaşırsın:)Kasılma olabilirmiş bu haftalar doktorum yazdı canım. Ama idrarda yanma ve kokulu akıntı varsa gel bakayım dedi. Bende yanma yok ama akıntım var. O yüzden gidicem bende. Yoksa kasılmalar normalmiş yani. Rahim büyüyor korkma
Bende aynıyım :) hiç vaktinde gitmedim. Bu pinpirikli hallerimiz nolcak yaa :)Ayy inşallah canım sağolasın kasılmadır o zaman benim kontrol eylülde ama hiçbir zaman vaktinde gidemedim hep erkenden pimpiriklik yapıp gittim bu kez vaktinde gideyim doktorum şaşırsın:)
Hocanin telefonunu nerden aldim canm bende isteyim birsey oldugunda sorayim.. Ben de uc gundur ne yesem cikariyorum midem berabt durumda kasik agrilarim hepoldugi icin uzerinde durmadim hicKasılma olabilirmiş bu haftalar doktorum yazdı canım. Ama idrarda yanma ve kokulu akıntı varsa gel bakayım dedi. Bende yanma yok ama akıntım var. O yüzden gidicem bende. Yoksa kasılmalar normalmiş yani. Rahim büyüyor korkma
Kendisi verdi canım herhangi birşey olduğunda sor diye. Özelden atıyorum sana. Benimki adet olcakmışım gibi bir his tuhaf ya. Allah yardım etsin hepimiZeHocanin telefonunu nerden aldim canm bende isteyim birsey oldugunda sorayim.. Ben de uc gundur ne yesem cikariyorum midem berabt durumda kasik agrilarim hepoldugi icin uzerinde durmadim hic
Canm nirmal bence agrilarin olmasi akintida normal cok duSunup kendinide bebegide uzme benceKendisi verdi canım herhangi birşey olduğunda sor diye. Özelden atıyorum sana. Benimki adet olcakmışım gibi bir his tuhaf ya. Allah yardım etsin hepimiZe
Allah sağlıkla kucağına aldırsınKızlar bugün kontrole gittim bebeklerden biri tam emin olmamakla birlikte Erkek dedi, diğeri göstermedi kendini :)
Amin insallah hepimiiznkiniAllah sağlıkla kucağına aldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?