2017 ocak-şubat anneleri

canım okuyarak gidiyorum sayfaları
benim ilk bebeğim iri bebekti hep önde gidiyordu gelişimi şeker yüklemesinde sınırda çıktı ve ben o günden itibaren çok dikkat ettim karbonhidrata ona rağmen 4 kg doğdu bebeğim hatta 4,5 görünüyordu son ultrasonda o yüzden sezeryan oldum. bu bebeğimde de olma riskine karşı şimdiden dikkat ediyorum ekmek pirinç hamurişi vb

Aaa dogum tarihlerimiz ayni gozukuyor seninlee :)) valla bilmiyofumki canm oyle dedi bana 16. Haftada gttim 150 gr dedi ust sinirdaymis bu da yediklerine dikkat et dedi ama acikcasi ben pek dikkat edemiyorum insallah seker yuklemede bir sorun cikmaz yaa korktum simdi bak bebekte birsey olmasinda amann ben rejim bile yaparim gerekirse ama pek uzerinde durmamistim acikcasi bu durumun

Benim bugün başlayan hafif alt karın Ağrım var sürekli yatıyorum normalmidir ki ne yapsam zırt pırt doktora gitmekte istemiyorum ama ne yapayım

atayim canm musait olunca.. Senin kontrolun ne zamandi bu arafa
Canım benim bir hafta sonraydı ama iki gündür kasıklarımda zonklama var. Bebek kıpırdıyor hissediyorum. Ama gerilmede var. Birde akıntım var. Hocaya yazdım oda yarın sabah gel dedi. Korktum bende gel diyince. İnşallah birşey yoktur

15+3 bugün bacaklarıma da vuruyo Ağrı eğer geçmezse bende gideyim bi doktora
Kasılma olabilirmiş bu haftalar doktorum yazdı canım. Ama idrarda yanma ve kokulu akıntı varsa gel bakayım dedi. Bende yanma yok ama akıntım var. O yüzden gidicem bende. Yoksa kasılmalar normalmiş yani. Rahim büyüyor korkma

Ayy inşallah canım sağolasın kasılmadır o zaman benim kontrol eylülde ama hiçbir zaman vaktinde gidemedim hep erkenden pimpiriklik yapıp gittim bu kez vaktinde gideyim doktorum şaşırsın:)

Ayy inşallah canım sağolasın kasılmadır o zaman benim kontrol eylülde ama hiçbir zaman vaktinde gidemedim hep erkenden pimpiriklik yapıp gittim bu kez vaktinde gideyim doktorum şaşırsın:)
Bende aynıyım :) hiç vaktinde gitmedim. Bu pinpirikli hallerimiz nolcak yaa :)

Hocanin telefonunu nerden aldim canm bende isteyim birsey oldugunda sorayim.. Ben de uc gundur ne yesem cikariyorum midem berabt durumda kasik agrilarim hepoldugi icin uzerinde durmadim hic

Hocanin telefonunu nerden aldim canm bende isteyim birsey oldugunda sorayim.. Ben de uc gundur ne yesem cikariyorum midem berabt durumda kasik agrilarim hepoldugi icin uzerinde durmadim hic
Kendisi verdi canım herhangi birşey olduğunda sor diye. Özelden atıyorum sana. Benimki adet olcakmışım gibi bir his tuhaf ya. Allah yardım etsin hepimiZe

Kızlar ben de 4 aylığım benim de neredeyse hiç çıkmadı karnım. Garip bira göbeği gibi :) 4 aylığım diyince inanmıyolar. Kiminin iç karnı geniş kiminin dar oluyormuş durum bu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…