2017 ocak-şubat anneleri

benimde son zamanlarda çok arttı peki bir çözüm varmı ne yapmak gerekiyormuş kasılmalar için

Çok çok geçmiş olsun tekrardan ..Allah in izniyle geçicek inşallah ...hamileliğiniz döneminde bi sorun yasamismiydiniz cigerleriyle ilgili ya da daha farklı..?.
24. Haftada erken doğum riski oldu celeston yaptılar doktorlar bile binde bir olabilecek bir durum diyorlar hamilelikte belli olmuyomuş hatta biz ciğer geliştirici iğne yapıldığı için en gelişmiş Organı ciğer bekliyorduk hiç aklımıza gelmezdi başka organı hasta olsa tmm da hem ciğer geliştirici ilaç yiyip hem ciğeri gelişmemesi çok saçma

Kızlar nasıl gidiyor heycan varmı :) ben hala bekliyorum artık yürümek o kadar zorki kasıklarım ağrıyor bebek gelir dedi nişan geldiği zaman doktor. Ama hala bebekten tık yok :) dün kontrolüm vardı aksine ne nstde sancı nede bir açılma var. Haftaya kadar gelmezse suni sancı vercek ve ve en çok suni sancıdan korkuyordum sanırım başıma gelcek

Evet gerçekten bazı şeylerin cevabı yok. Herşeyin önlemini almışken yine bişey çıkıyor. Allahın takdiri canım. Sen güçlğ ve sabırlı ol. Miniğin açcak gözünü iyileşcek. Hep pozitif düşünki onun sağlığına yansısın. Allah sabır versin sana.

Hmm anladım ..hem de erken bi doğum olmamış ve kilo olarak da iyiymis.. Rabbim elbet dayanma gücü vericektir inşallah..Ve elbette tedavisi de var

Heyecan dorukta ruyalarimda oglusmu goruyorum artik dun gecede emziriyordum ruyamdaa nasil guzeldi gercek gibiydii sankii.. bizim kaldii iki gunumuzz

kizlar kan sulandirivi igne kullananlariniz igneyi me zaman kestiniz? Benm cuma dogumum var ptesi son igneyi vurdum uc gun onceden kes dedi doktorum ama ahh bu evham iste icim rahat etmiyot simdide

Benim bebiş de ters ama ben sancım gelse keşke sezaryen günü isterim yaa :)
canım sana neden gün vermiyorlar? ben senden gerideyim ama bana gün verdiler. benim de ters, riskli olur diye çok uzatmak istemiyorlar. bebiş mi ufak yoksa

Allahın izniyle cevap verecek tedavisine. bak hepimizin duaları seninle. senin enerjin ona şifa olacak, dokunuşun bile. hep iyileşeceğini düşün. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün. biz de sabırla ve güzel haberleri bize vermeni bekliyoruz

bolca yürümeye devam. senin normal doğumdu demi?

selam kızlar. benim için geri sayım epey yaklaştı. 24 saatim bile yok artık. yarın benden başka biri daha doğum yapacak sanırım? hadi bu hafta doğuran, doğumu bekleyen, bebeğinin hastaneden çıkışını bekleyen herkese hayırla, müjdeli haberlerle gelsin inşallah. kimsenin sevinci yarım kalmasın, beraber çıktığımız bu yolda Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Gelir cnm panik yapma, epidural yapacak mı peki?

Canım hurma ye diyorlardı ya benim arkadaslarimdan faydasıni goren oldu şoyle buyuk ve guzel olanlardan gunde en az 5 tane falan yesene hatta be kdr yiyebiliyosan...azcık bile faydası olsa iyidir hic acılma olmayıp direk suni sancı verdiklerinde cok zor oluyor diyorlar ya...bir de her gün sıcak duş fln iyi gelir mi ki oyle derler...

Aynıyız işte benim de yarın nasipse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…