2017 ocak-şubat anneleri

Ayyy tuvalet demee dun gece 5 kere tuvalete kalktim artik cildiricigimmm
Yaa ben o kdr cok kalkmıyorum tuvalet icin vucutta kacak oldugu icin cok gelmiyo eskiden daha coktu...ama her kalkmamda nasıl terledigimi hissediyorum anlatamam kışın boyleysem yazın hamile olsam nasıl olurdum hic bilmiyorum :) bu arada sen kan sulandirıcıyı ne zmn bıraktın canım ya benim ani gelistigi icin coraspini bugun ve yarin icmiycem insallah bi sorun olmaz ?

kizlar kan sulandirivi igne kullananlariniz igneyi me zaman kestiniz? Benm cuma dogumum var ptesi son igneyi vurdum uc gun onceden kes dedi doktorum ama ahh bu evham iste icim rahat etmiyot simdide
Doktorum sadece 1 gün ara vereceksin dedi canım pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen

Ptesi sonumcuyu vurdum canim uc gun onceden kesti

Evet canım hurma hergün yiyorum düzenli bir aydır. Duşta alıyorum sıcak. Bekliyorum artık. Suni sancı olmadan doğururum inşallah.

Ahh canimm senin hafatalarinda bende oyleydim de simdi yururken dogrulamiyorum kafasiyla asagidan bir bastiriyorkii yavrumm sormaa geceleri saga sola donmek icin esim destek veriyor yanii.. Ayy bu gunleri cok ozlicezz yaa bir daha nasip olurmukii ayni gun dogurcaz seninle kiz ikincileride ayni anda dogururmusuz

Canım dayanamazsam epidural alacağım. O belli değil daha.
Dayanirsin canim kendini sartlama sen oyle epudurali zaten 6 cm fln acikmadan yapmiyotlat o raddeden sonrada pek birsey kalmiyor.. bak ben senin icin cok guzel hissediyom cok kolay olcak bence hem bebeginin her anini hissedecen cok guz l birsey bu yaa..

Ayyy neden olmasın bu kadar olduktan sonra ikincide de oyle olursa hic şaşırmam vallaa

Kizlarr yaa ben hepinizee cok alistim yuzlerinizi gormesemde hic sanki yillardir varmissiniz gibi keske ayni sehirlerde olsaydikda tanissaydik diyorum burda kimseye amlatamadigim seyleri sizlerle paylastim simdi son iki gunun kalmasi beni duygulandiriyorr

Ayy icimee kurt dustu simdi yaa yapsammi acaba bi tane daha dun yapayim dedim esim izin vermedi hayir evhamlanma dedi yapsamiydimkii
Canım sen doktoruna danışmadan bişey yapma bence. En azından içim rahat etmiyor diye arayıp sor bana kalırsa. Doktorlar alıştı bizim evham yapmamıza:))

Benim doktor spinal dedi aranızda spinal olacak varmı?
Spinalle epidural arasinda ne fark var? Ben ne yapcagini bilmiyom belden uyusturcaz dedi o kadar.. Bildigim tek fark epiduralde bir katader yerlestirip agri kesici vermek icin eline bir dugme veriyolar

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var. Bizimkiler tüp bebek ya hani. Acaba haftasıyla uyumlumu oluyorlar. Son adet tarihinden hesap ediyor ama doktorlar 15 günmü ne ekliyorduk dimi. Yada son adet tarihimi geçerli. Normal hamilelerle aynı ı ilerleme. Neden soruyorum acaba dedim daha 41. Haftalara kadar beklermiyim belki geç döllendi olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…