Ayyy tuvalet demee dun gece 5 kere tuvalete kalktim artik cildiricigimmmAy benim de dün doktor gün soyleyince tuvaletim geldi
Yaa ben o kdr cok kalkmıyorum tuvalet icin vucutta kacak oldugu icin cok gelmiyo eskiden daha coktu...ama her kalkmamda nasıl terledigimi hissediyorum anlatamam kışın boyleysem yazın hamile olsam nasıl olurdum hic bilmiyorum :) bu arada sen kan sulandirıcıyı ne zmn bıraktın canım ya benim ani gelistigi icin coraspini bugun ve yarin icmiycem insallah bi sorun olmaz ?Ayyy tuvalet demee dun gece 5 kere tuvalete kalktim artik cildiricigimmm
Doktorum sadece 1 gün ara vereceksin dedi canım pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmenkizlar kan sulandirivi igne kullananlariniz igneyi me zaman kestiniz? Benm cuma dogumum var ptesi son igneyi vurdum uc gun onceden kes dedi doktorum ama ahh bu evham iste icim rahat etmiyot simdide
Evet canımbolca yürümeye devam. senin normal doğumdu demi?
Ptesi sonumcuyu vurdum canim uc gun onceden kestiYaa ben o kdr cok kalkmıyorum tuvalet icin vucutta kacak oldugu icin cok gelmiyo eskiden daha coktu...ama her kalkmamda nasıl terledigimi hissediyorum anlatamam kışın boyleysem yazın hamile olsam nasıl olurdum hic bilmiyorum :) bu arada sen kan sulandirıcıyı ne zmn bıraktın canım ya benim ani gelistigi icin coraspini bugun ve yarin icmiycem insallah bi sorun olmaz ?
Peki epidural anestezi mi olcaksin vanim? Benimkini uc gun onceden kestirdi guvendim kestim bende ama icim icimi yiyorDoktorum sadece 1 gün ara vereceksin dedi canım pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen
Evet canım hurma hergün yiyorum düzenli bir aydır. Duşta alıyorum sıcak. Bekliyorum artık. Suni sancı olmadan doğururum inşallah.Canım hurma ye diyorlardı ya benim arkadaslarimdan faydasıni goren oldu şoyle buyuk ve guzel olanlardan gunde en az 5 tane falan yesene hatta be kdr yiyebiliyosan...azcık bile faydası olsa iyidir hic acılma olmayıp direk suni sancı verdiklerinde cok zor oluyor diyorlar ya...bir de her gün sıcak duş fln iyi gelir mi ki oyle derler...
Canım dayanamazsam epidural alacağım. O belli değil daha.Gelir cnm panik yapma, epidural yapacak mı peki?
Ahh canimm senin hafatalarinda bende oyleydim de simdi yururken dogrulamiyorum kafasiyla asagidan bir bastiriyorkii yavrumm sormaaYaa ben o kdr cok kalkmıyorum tuvalet icin vucutta kacak oldugu icin cok gelmiyo eskiden daha coktu...ama her kalkmamda nasıl terledigimi hissediyorum anlatamam kışın boyleysem yazın hamile olsam nasıl olurdum hic bilmiyorum :) bu arada sen kan sulandirıcıyı ne zmn bıraktın canım ya benim ani gelistigi icin coraspini bugun ve yarin icmiycem insallah bi sorun olmaz ?
Dayanirsin canim kendini sartlama sen oyle epudurali zaten 6 cm fln acikmadan yapmiyotlat o raddeden sonrada pek birsey kalmiyor.. bak ben senin icin cok guzel hissediyom cok kolay olcak bence hem bebeginin her anini hissedecen cok guz l birsey bu yaa..Canım dayanamazsam epidural alacağım. O belli değil daha.
Evet canım epidural sezeryanPeki epidural anestezi mi olcaksin vanim? Benimkini uc gun onceden kestirdi guvendim kestim bende ama icim icimi yiyor
Iyi bari canım ben korktum da bi an en son salı sabah ictim benPtesi sonumcuyu vurdum canim uc gun onceden kesti
O zaman sen elinden geleni yapmıssın canım benim insallah cok zorlanmadan bir çırpıda dogurursun :)Evet canım hurma hergün yiyorum düzenli bir aydır. Duşta alıyorum sıcak. Bekliyorum artık. Suni sancı olmadan doğururum inşallah.
Ayyy neden olmasın bu kadar olduktan sonra ikincide de oyle olursa hic şaşırmam vallaaAhh canimm senin hafatalarinda bende oyleydim de simdi yururken dogrulamiyorum kafasiyla asagidan bir bastiriyorkii yavrumm sormaageceleri saga sola donmek icin esim destek veriyor yanii.. Ayy bu gunleri cok ozlicezz yaa bir daha nasip olurmukii ayni gun dogurcaz seninle kiz ikincileride ayni anda dogururmusuz
Ayy icimee kurt dustu simdi yaa yapsammi acaba bi tane dahaEvet canım epidural sezeryan
Canım sen doktoruna danışmadan bişey yapma bence. En azından içim rahat etmiyor diye arayıp sor bana kalırsa. Doktorlar alıştı bizim evham yapmamıza:))Ayy icimee kurt dustu simdi yaa yapsammi acaba bi tane dahadun yapayim dedim esim izin vermedi hayir evhamlanma dedi yapsamiydimkii
Spinalle epidural arasinda ne fark var? Ben ne yapcagini bilmiyom belden uyusturcaz dedi o kadar.. Bildigim tek fark epiduralde bir katader yerlestirip agri kesici vermek icin eline bir dugme veriyolarBenim doktor spinal dedi aranızda spinal olacak varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?