Her gebelikte son adet tarihinden itibaren hesap ediliyor canim zaten transferimiz bizim normal yumurtlama zamnimiza denk gelecek zamanda yapilior o yuzden hesaplama ayni sekilde oluyor yani farkli birsey yokArkadaşlar merak ettiğim birşey var. Bizimkiler tüp bebek ya hani. Acaba haftasıyla uyumlumu oluyorlar. Son adet tarihinden hesap ediyor ama doktorlar 15 günmü ne ekliyorduk dimi. Yada son adet tarihimi geçerli. Normal hamilelerle aynı ı ilerleme. Neden soruyorum acaba dedim daha 41. Haftalara kadar beklermiyim belki geç döllendi olabilirmi
Bennnn :))Benim doktor spinal dedi aranızda spinal olacak varmı?
Spinal ile epiduralin omurilikte ilac verdikleri yer farkı var..dedigin gbi epiduralde bir katater yerlestiriyorlar..spinalde hemen uyusuyor epiduralde biraz daha zaman aliyormus yirmi dk yarım saat...bir de spinalde belden asagını hic hissetmiyomussun epiduralde sanırım ayaklar fln hissediliyo..Spinalle epidural arasinda ne fark var? Ben ne yapcagini bilmiyom belden uyusturcaz dedi o kadar.. Bildigim tek fark epiduralde bir katader yerlestirip agri kesici vermek icin eline bir dugme veriyolar
Sağol canım bende öğrenmiş oldumSpinal ile epiduralin omurilikte ilac verdikleri yer farkı var..dedigin gbi epiduralde bir katater yerlestiriyorlar..spinalde hemen uyusuyor epiduralde biraz daha zaman aliyormus yirmi dk yarım saat...bir de spinalde belden asagını hic hissetmiyomussun epiduralde sanırım ayaklar fln hissediliyo..
Canım inşallah hayırlısıyla kavuşacaksın yavruna. Şimdiden diyorumki allah analı babalı büyütsün:)Evet artık tarih 26 ocak 2017 kızımın doğacağı tarih yani
Rabbime sonsuz hamd olsun
İçimdeki kocaman boşluk minik kızımla dolacak saatler sonra
Duam odur ki nerede bir evlat hasreti çeken varsa Allahım hayırlı evlat nasip etsin nerede evladına şifa isteyen varsa acil şifalar versin beni de sağ salim kavuştursun karnımdaki mucizeye
Sizleri çok sevdim görmediğim kaderdaşlarım dertleştik derdimiz çoktu ama hep sabahı gördük hep aydınlığa çıktık şükür
İnşallah bundan sonra da evlatlarımızdan yana her zaman mutlu oluruz
hakkınızı helal edin canlarım bize dua edin siz zaten her daim duamdasınız
Yarın kendime geldiğimde ilk sizlere yazmak istiyorum :)
görüşmek üzere
Hala geleceği yokta bende acaba bu sebeptenmi diye düşündüm :) ayyyy senin bir günün kaldı. Cuma günü kaçta sezeryanHer gebelikte son adet tarihinden itibaren hesap ediliyor canim zaten transferimiz bizim normal yumurtlama zamnimiza denk gelecek zamanda yapilior o yuzden hesaplama ayni sekilde oluyor yani farkli birsey yok
Yazdıklarını okuyunca cok duygulandım ne güzel de dile getirmissin her seyi :) dualarımız seninle insallah her sey cok guzel olacak saat kactaydı canım bu arada ? Kendine geldiginde haber ver mutlaka senin mutlulugun hepimizin mutlulugu olsun neşemiz artsın umudumuz çoğalsın :)Evet artık tarih 26 ocak 2017 kızımın doğacağı tarih yani
Duam odur ki nerede bir evlat hasreti çeken varsa Allahım hayırlı evlat nasip etsin nerede evladına şifa isteyen varsa acil şifalar versin beni de sağ salim kavuştursun karnımdaki mucizeye
Sizleri çok sevdim görmediğim kaderdaşlarım dertleştik derdimiz çoktu ama hep sabahı gördük hep aydınlığa çıktık şükür
görüşmek üzere
Amin canım benimYazdıklarını okuyunca cok duygulandım ne güzel de dile getirmissin her seyi :) dualarımız seninle insallah her sey cok guzel olacak saat kactaydı canım bu arada ? Kendine geldiginde haber ver mutlaka senin mutlulugun hepimizin mutlulugu olsun neşemiz artsın umudumuz çoğalsın :)
Ah yarım saat içim geçmiş sadece ve tabiki uyuyamıyorum :) bi yandan da deli gibi uykum var aslında:)@ankanas uyuyabiliyor musun :) O minik elleri ayakları göreceksin bugün inşallah kokusunu çekeceksin içine.Dualarım seninle inşallah sorunsuz sıkıntısız bir doğum olur.İlk fırsatta buraya yaz lütfen.
Epidural de hızlı uyuşuyor tatlım, ayaklar filan gidiyor. Bana öyle olmuştu. En büyük fark kateterin kalması ağrı oldukça belden ilaç almaya devam edilmesi. Uygulama yerleri farklı. Bence burada anestezi ekibi önemli. İkisi de riski olan anestezi tipi. Ama dediğin gibi spinal daha hızlı olduğu için acil sezaryende tercihi fazladır bence.Spinal ile epiduralin omurilikte ilac verdikleri yer farkı var..dedigin gbi epiduralde bir katater yerlestiriyorlar..spinalde hemen uyusuyor epiduralde biraz daha zaman aliyormus yirmi dk yarım saat...bir de spinalde belden asagını hic hissetmiyomussun epiduralde sanırım ayaklar fln hissediliyo..
Cnm şimdiden gözünüz aydın olsun. Sağlıkla, huzurla sıkı sıkı sarılacaksın yavruna inşallah. Sen şimdi uyanıksındır da. :)Evet artık tarih 26 ocak 2017 kızımın doğacağı tarih yani
görüşmek üzere
Gel gitlerim var lohusaliktan ötürü :) Oğlum yanımda uyuyor darısı hepinize sağlıkla insallah.ne yazık ki emmiyor ama mama veriyorum.Sen sen ol boş da olsa emzir hemen ameliyattan sonra.Hastaneyi yık emzirme hemşiresi gelsin diye.Ah yarım saat içim geçmiş sadece ve tabiki uyuyamıyorum :) bi yandan da deli gibi uykum var aslında:)
Sen nasılsın canım tatlı bebeğin nasıl lohusalıktan ne haber
Emer tatlım sabret ve pes etme. Etrafında bu konu ile ilgili konuşan herkese susmasını söyle. Emzirme konusunda bilmişlik yapan çok oluyor maalesef.Gel gitlerim var lohusaliktan ötürü :) Oğlum yanımda uyuyor darısı hepinize sağlıkla insallah.ne yazık ki emmiyor ama mama veriyorum.Sen sen ol boş da olsa emzir hemen ameliyattan sonra.Hastaneyi yık emzirme hemşiresi gelsin diye.
Çok uğraşıyorum biberon vermememe rağmen emmiyor.
Spinal anestezi yapıldı bana hemşire giydirip getirdi yanağını yanağıma.Allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.
Saatler kaldı hadi hayırlısıyla evinize gelin yarın.
Allahimm hayirlii dogumlar nasip etsin arkadasimm dualarimiz seninlee heyecanla bekliyoruzz yazacagin zamaniiEvet artık tarih 26 ocak 2017 kızımın doğacağı tarih yani
görüşmek üzere
Sabah 8 de giris yapcaz canim hazirlayip almalari 10 u bulur sanirimm :)) son 24 saatim insallahh heyecan doruktaaHala geleceği yokta bende acaba bu sebeptenmi diye düşündüm :) ayyyy senin bir günün kaldı. Cuma günü kaçta sezeryan
Bence yogun bakim unitesinin olmasi onemli birsey onagore hastane tercih etmelisin..Arkadaslar çoook kararsizim yardiminiza ihtiyacım varben takipler için hem uni hastanesine hem de özelde hı Dr a gidiyorum..doğum için Hem uni de ki Dr umu istedim çok müthiş bir insan her konuda ..ama o hastanenin yogun bakımı yokmus özeldekine olucak gibiyim ama fikrinize ihtiyacım var (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?