Yenidoğan yoğun bakım önemli..Arkadaslar çoook kararsizim yardiminiza ihtiyacım varben takipler için hem uni hastanesine hem de özelde hı Dr a gidiyorum..doğum için Hem uni de ki Dr umu istedim çok müthiş bir insan her konuda ..ama o hastanenin yogun bakımı yokmus özeldekine olucak gibiyim ama fikrinize ihtiyacım var (
Hadi hayirlisii canimm sende geri sayima basla artikKızlar kızlar Ben de şimdi çıktım kontrolden. Hiç ağrı kasılma Yok daha ve bebeğim büyümüş haftaya sınıra ulaşacak Doğum riskli dedi. O nedenle önümüzdeki hafta perşembe saat 09:00 da sezaryenim var :)
Ay Eda öyle mi dersin emer mi.Emer tatlım sabret ve pes etme. Etrafında bu konu ile ilgili konuşan herkese susmasını söyle. Emzirme konusunda bilmişlik yapan çok oluyor maalesef.
Tabi emer sen onun annesisin. Sakın üzülme ve ısrarcı olmaya devam et cnm. Bir de sana tavsiyem emzirmeye çalışırken seni üzenleri odana alma cnm. Ben ilk doğumumda ses çıkaramadım gelip bakardı mesela kayınvalidem emiyor mu diye. Çok üzülür ve sinir olurdum. Bu sefer Yok öyle kimseyi almam yanıma muhabbet edebileceğim kişileri alırım sadece. Kimin kırıldığı da umrumda olmaz.Ay Eda öyle mi dersin emer mi.
Pes etmeyi düşünmüyorum.Aynen dediğin gibi bana kendimi çok kötü hissettirdiler emmiyor diye.
Burda benim dışımda herkes sezeryan :) neden riskliymişki canım normal doğumKızlar kızlar Ben de şimdi çıktım kontrolden. Hiç ağrı kasılma Yok daha ve bebeğim büyümüş haftaya sınıra ulaşacak Doğum riskli dedi. O nedenle önümüzdeki hafta perşembe saat 09:00 da sezaryenim var :)
Benimde sütüm gelmediği için hemen mecburen mama verdik...başıda yok mememin silikon uç aldım onla emmesi için mücadeleye devam...şimdi hem mama hem meme gidiyorum...işallah yoluna girecek...Gel gitlerim var lohusaliktan ötürü :) Oğlum yanımda uyuyor darısı hepinize sağlıkla insallah.ne yazık ki emmiyor ama mama veriyorum.Sen sen ol boş da olsa emzir hemen ameliyattan sonra.Hastaneyi yık emzirme hemşiresi gelsin diye.
Çok uğraşıyorum biberon vermememe rağmen emmiyor.
Spinal anestezi yapıldı bana hemşire giydirip getirdi yanağını yanağıma.Allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.
Saatler kaldı hadi hayırlısıyla evinize gelin yarın.
Ya canim sut neden gelmiyorki acaba cevremdeki herkes dus alinca sut geliyor fln diyolar doktorlar bu konuda virsey diyolarmi acaba?Benimde sütüm gelmediği için hemen mecburen mama verdik...başıda yok mememin silikon uç aldım onla emmesi için mücadeleye devam...şimdi hem mama hem meme gidiyorum...işallah yoluna girecek...
Sen bizim gururumuz olacaksin canimBurda benim dışımda herkes sezeryan :) neden riskliymişki canım normal doğum
Kilosu fazla cnm benim için. Öncesinde sezaryen olduğum için bunu doğurmak riskli dedi. 40 ı doldurmadan gelecek gibi durmuyormuş.Burda benim dışımda herkes sezeryan :) neden riskliymişki canım normal doğum
Kuzummm cantaları hazırladık bugun hala ufak tefek seyler cıkıyo...cokkkkk heyecanlıyımmmm@ankanas cikmistir heralde kizlarr nasill acabaa cok merak ediyorumheyecann doruktaa P pink_love_lady canim bugun yavrularimizin karnimizda son gunleri dsundukce h yecan basiyorr benii
Bugün buralar pek sessiz :) Doğum heyecanı çöktü :)
Olsun tatlımm her seyde bir hayır vardır kuzucuk büyüsün ohh miss :))))Kızlar kızlar Ben de şimdi çıktım kontrolden. Hiç ağrı kasılma Yok daha ve bebeğim büyümüş haftaya sınıra ulaşacak Doğum riskli dedi. O nedenle önümüzdeki hafta perşembe saat 09:00 da sezaryenim var :)
Ayy sabahtan beri yerdemiyim goktemiyim bende bilmiyom can skntisindan cantadaki seyleri cikarip bir posta daha utuledimKuzummm cantaları hazırladık bugun hala ufak tefek seyler cıkıyo...cokkkkk heyecanlıyımmmm
Ayy bu gece nasil uyurumm bilmiyom canimm iyice heyecan bastiiBugün buralar pek sessiz :) Doğum heyecanı çöktü :)
Ben 12de hastanede olucam..sabah kalkıp güzel bi banyo yapicam 11e de randevu aldım iyi bir fön cektireyim hamilelikte cok yıprandı benim saçlar kendim yapinca cok elektrikleniyo fönle rahat ederim :) bu arada makyaj serbest mi onu sormayı unuttum sen sordun mu canım ?Ayy sabahtan beri yerdemiyim goktemiyim bende bilmiyom can skntisindan cantadaki seyleri cikarip bir posta daha utuledimgerci kac haftadir dura dura kirismislar iyide oldu ufak tefek ihtiyaclari aklima geldikce koymaya calisiyorumm artik oldugu kadar aslinda saclarima fon ceksemmi kararsizim ama sabahtan beri ivir zivirla ugrasmaktan pek yoruldumm
Yahu bir de bizde şenlik var yarin gelin dedim kvler bugunden gelcekmis evde o kdr insanı yatrcak yer yok ztn kendi annemle kardesim vardı nasıl olcak bilmiyorum en guzel gunumde umarım çıldırmamAyy bu gece nasil uyurumm bilmiyom canimm iyice heyecan bastii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?