2017 ocak-şubat anneleri

Yenidoğan yoğun bakım önemli..

Emer tatlım sabret ve pes etme. Etrafında bu konu ile ilgili konuşan herkese susmasını söyle. Emzirme konusunda bilmişlik yapan çok oluyor maalesef.
Ay Eda öyle mi dersin emer mi.
Pes etmeyi düşünmüyorum.Aynen dediğin gibi bana kendimi çok kötü hissettirdiler emmiyor diye.

Ay Eda öyle mi dersin emer mi.
Pes etmeyi düşünmüyorum.Aynen dediğin gibi bana kendimi çok kötü hissettirdiler emmiyor diye.
Tabi emer sen onun annesisin. Sakın üzülme ve ısrarcı olmaya devam et cnm. Bir de sana tavsiyem emzirmeye çalışırken seni üzenleri odana alma cnm. Ben ilk doğumumda ses çıkaramadım gelip bakardı mesela kayınvalidem emiyor mu diye. Çok üzülür ve sinir olurdum. Bu sefer Yok öyle kimseyi almam yanıma muhabbet edebileceğim kişileri alırım sadece. Kimin kırıldığı da umrumda olmaz.

Benimde sütüm gelmediği için hemen mecburen mama verdik...başıda yok mememin silikon uç aldım onla emmesi için mücadeleye devam...şimdi hem mama hem meme gidiyorum...işallah yoluna girecek...

Benimde sütüm gelmediği için hemen mecburen mama verdik...başıda yok mememin silikon uç aldım onla emmesi için mücadeleye devam...şimdi hem mama hem meme gidiyorum...işallah yoluna girecek...
Ya canim sut neden gelmiyorki acaba cevremdeki herkes dus alinca sut geliyor fln diyolar doktorlar bu konuda virsey diyolarmi acaba?

Olsun tatlımm her seyde bir hayır vardır kuzucuk büyüsün ohh miss :))))

Kuzummm cantaları hazırladık bugun hala ufak tefek seyler cıkıyo...cokkkkk heyecanlıyımmmm
Ayy sabahtan beri yerdemiyim goktemiyim bende bilmiyom can skntisindan cantadaki seyleri cikarip bir posta daha utuledim gerci kac haftadir dura dura kirismislar iyide oldu ufak tefek ihtiyaclari aklima geldikce koymaya calisiyorumm artik oldugu kadar aslinda saclarima fon ceksemmi kararsizim ama sabahtan beri ivir zivirla ugrasmaktan pek yoruldumm

Ben 12de hastanede olucam..sabah kalkıp güzel bi banyo yapicam 11e de randevu aldım iyi bir fön cektireyim hamilelikte cok yıprandı benim saçlar kendim yapinca cok elektrikleniyo fönle rahat ederim :) bu arada makyaj serbest mi onu sormayı unuttum sen sordun mu canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…