2017 ocak-şubat anneleri

Ayyysss canım ilk olarak kız dediğinde doktorun yüzde kaç dedi ve kaçıncı haftada söylemişti
Aaa nasil gostermedii yaa 14 de gostermesi lazkm aslinda ama bazilari nazlii cikiyor boylee :)) biz ayys la 12. Haftada ogrendik yuzde yetmis demisti doktorumuz ama bizim doktorun cihazi dort boyutly olanlardandi o yuzden erken goruldu sanirim

Canım bizde 6.haftada kalp atışıyla beraber kesenin içinde minnacık birsey gördük.10.haftada da baya elini kolunu salliyordu sıpalar :) senin erken dr.unun hesabına göre 10 gün sonra kesin görürsün stres yapma

G gipsyy daha çoook erken sakın strese girme boşuna canım dr çağırdığı zaman mutlaka görürsün onlar çok tecrübeli biliyorlar ne zaman ne kadar olacağını
H Hulya90 canım hareketleri ben hissettiğimi sanıyordum ama dr daha bir ay var onun için dedi :)) benim bebiş dönmüş sağ taraftaydı başı daha önce bu sefer ise sola yatmış gördüm ultrasonda kim bilir hissetmek nasıl bi duygu Rabbim nasip etsin

Aaa nasil gostermedii yaa 14 de gostermesi lazkm aslinda ama bazilari nazlii cikiyor boylee :)) biz ayys la 12. Haftada ogrendik yuzde yetmis demisti doktorumuz ama bizim doktorun cihazi dort boyutly olanlardandi o yuzden erken goruldu sanirim
Valla açmadı bacaklarını yoksa bizim de dört boyutlu cihaz bir de hareketlerini 18. Haftada hissedebilirsin dedi canım

Ayy valla canM ya sureklii kendimi dinliyorum sanki hissedebilcem mi diyee :)) kim bilir nasil guzelldirr hissetmekk

Tamam canım cok sagol tavsiyen icin :)

Valla açmadı bacaklarını yoksa bizim de dört boyutlu cihaz bir de hareketlerini 18. Haftada hissedebilirsin dedi canım
Canım hiç öyle şeyler demedi doktor bacaklarını açmadı gibi. İlk gittiğimde 12 haftalıkken ultrasonu açar açmaz kız dedi. Belki kemik yapısından filan anladı. Çünki 12. Haftada internetten araştırdığım zaman cinsel organı daha oluşmamıştır yazıyor. Birde çok hareket etmesini istiyorsan ultrasonda bol bol nutella yada tatlı tarzı birşeyler ye. Gerçekten işe yarıyor. O zaman öğrenirsin belki :)

Sağol Canım, midem bulandığı için hiç tatlı yiyemiyorum, ama zorlarım kendimi bir dahakine, aslında bize de büyük ihtimal kız dedi, ama tam olarak bacaklarını açmadığı için emin olamadı herhalde... Umarım tahmini doğru çıkar

Seninle aynı durumu yaşamımız benim de ikiz başladı keseler arasında 3 günlük fark vardı şiddetli ağrım ve lekelenmem oldu küçük olan kesenin gelişimi 8+1 de durmuş şimdi çok korkuyorum bir daha doktora gittigim zaman aynı sonuçla karsilasmaktan

Doktorumun dediği genellikle böyle olduğuydu.ikizlerden biri diğerinin gelişimini engellermis.Biraz arastirinca da çoğunlukla öyle olurmuş.Endişelenme bence böylesi hayirliymis.ikisi devam etse belki o zaman riskli bi gebelik olacaktı.Allah karnindakini sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Cnm bu yağları eczneden mi aldın aktardan mı kakao yağı fln?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…