Aaa nasil gostermedii yaa 14 de gostermesi lazkm aslinda ama bazilari nazlii cikiyor boylee :)) biz ayys la 12. Haftada ogrendik yuzde yetmis demisti doktorumuz ama bizim doktorun cihazi dort boyutly olanlardandi o yuzden erken goruldu sanirimAyyysss canım ilk olarak kız dediğinde doktorun yüzde kaç dedi ve kaçıncı haftada söylemişti
Çok şükür canım hayalini kurduğumuz şeyleri yaşıyoruz ne güzel :)Aleyküm selam canım ne güzel değil mi şükür bu günlere kavuşturana :)
Canım bizde 6.haftada kalp atışıyla beraber kesenin içinde minnacık birsey gördük.10.haftada da baya elini kolunu salliyordu sıpalar :) senin erken dr.unun hesabına göre 10 gün sonra kesin görürsün stres yapmaKızlar deneyimlerinize ihtiyacım var.tüp bebek drum hiç açıklama yapmıyor.başka dra gidip de sık sık ultrasona girmek istemiyorum.dr çağırdığında bana göre(son adet tarihine göre) 5+4 dük.dra göre(dondurulmuş transferinde farklı bir hesabı var)4+6 idik.keselerden birisi diğerinin 2 katı kadardı.henüz içlerinde bebek yoktu.normalmidir acaba.10 gün sonra bebekleri görürsek belki kalp atışını duyarız dedi.
Valla açmadı bacaklarını yoksa bizim de dört boyutlu cihaz bir de hareketlerini 18. Haftada hissedebilirsin dedi canımAaa nasil gostermedii yaa 14 de gostermesi lazkm aslinda ama bazilari nazlii cikiyor boylee :)) biz ayys la 12. Haftada ogrendik yuzde yetmis demisti doktorumuz ama bizim doktorun cihazi dort boyutly olanlardandi o yuzden erken goruldu sanirim
Ayy valla canM ya sureklii kendimi dinliyorum sanki hissedebilcem mi diyee :)) kim bilir nasil guzelldirr hissetmekkG gipsyy daha çoook erken sakın strese girme boşuna canım dr çağırdığı zaman mutlaka görürsün onlar çok tecrübeli biliyorlar ne zaman ne kadar olacağını
H Hulya90 canım hareketleri ben hissettiğimi sanıyordum ama dr daha bir ay var onun için dedi :)) benim bebiş dönmüş sağ taraftaydı başı daha önce bu sefer ise sola yatmış gördüm ultrasonda kim bilir hissetmek nasıl bi duygu Rabbim nasip etsin
Tamam canım cok sagol tavsiyen icin :)Canım bende lierac kullanıyorum. Sabahları lierac akşamları katı kakao yağı. Katı kakao yağını çok öneren var. Ben çok geç başladım kullanmaya. Malesefki göğsümdeki çatlağı görene kadar erken diyordum daha çatlamam diyordum. Erken başlamak lazımmış. Sen şimdiden başla geciktirme
Yok canım sonuçlar iyi çıktığı için istemedi. Senden istedimiAyyysss uclu testi yaptirdin mi sen istedi mi doktor?
İlk söylediğinde 12 haftalıktı yüzde 70 demişti canımAyyysss canım ilk olarak kız dediğinde doktorun yüzde kaç dedi ve kaçıncı haftada söylemişti
Canım hiç öyle şeyler demedi doktor bacaklarını açmadı gibi. İlk gittiğimde 12 haftalıkken ultrasonu açar açmaz kız dedi. Belki kemik yapısından filan anladı. Çünki 12. Haftada internetten araştırdığım zaman cinsel organı daha oluşmamıştır yazıyor. Birde çok hareket etmesini istiyorsan ultrasonda bol bol nutella yada tatlı tarzı birşeyler ye. Gerçekten işe yarıyor. O zaman öğrenirsin belki :)Valla açmadı bacaklarını yoksa bizim de dört boyutlu cihaz bir de hareketlerini 18. Haftada hissedebilirsin dedi canım
Sağol Canım, midem bulandığı için hiç tatlı yiyemiyorum, ama zorlarım kendimi bir dahakine, aslında bize de büyük ihtimal kız dedi, ama tam olarak bacaklarını açmadığı için emin olamadı herhalde... Umarım tahmini doğru çıkarCanım hiç öyle şeyler demedi doktor bacaklarını açmadı gibi. İlk gittiğimde 12 haftalıkken ultrasonu açar açmaz kız dedi. Belki kemik yapısından filan anladı. Çünki 12. Haftada internetten araştırdığım zaman cinsel organı daha oluşmamıştır yazıyor. Birde çok hareket etmesini istiyorsan ultrasonda bol bol nutella yada tatlı tarzı birşeyler ye. Gerçekten işe yarıyor. O zaman öğrenirsin belki :)
Bu arada üçlü test ayrıntılı olarak organlarına bakıyor sanırım değil mi bana üç hafta sonra onu yapacağız dediYok canım sonuçlar iyi çıktığı için istemedi. Senden istedimi
Yok canm bn gitmedim ya daha isticekmi merak ettim o yuzden sordumYok canım sonuçlar iyi çıktığı için istemedi. Senden istedimi
Organlara bakilan ayrintili ultrason canm onuda 20 21. Haftalarda yapiyorlar. Uclu test ikiliyle ayni o yuzden birini yaptrnca pek gerek duymuyolarBu arada üçlü test ayrıntılı olarak organlarına bakıyor sanırım değil mi bana üç hafta sonra onu yapacağız dedi
Seninle aynı durumu yaşamımız benim de ikiz başladı keseler arasında 3 günlük fark vardı şiddetli ağrım ve lekelenmem oldu küçük olan kesenin gelişimi 8+1 de durmuş şimdi çok korkuyorum bir daha doktora gittigim zaman aynı sonuçla karsilasmaktanKendi durumumdan yola çıkarsam normal geliyor.7.haftada kalp atışı duyduk.Benim de ikiz başlamıştı keselerin boyutları farklıydı biri küçük biri büyüktü.Doktor üzerine basa basa söyledi bak biri gelismeyebilir sakın üzülme diye.Velhasıl birisiyle yola devam ettik.Diğer kese kendiliğinden zamanla kayboldu.
Doktorumun dediği genellikle böyle olduğuydu.ikizlerden biri diğerinin gelişimini engellermis.Biraz arastirinca da çoğunlukla öyle olurmuş.Endişelenme bence böylesi hayirliymis.ikisi devam etse belki o zaman riskli bi gebelik olacaktı.Allah karnindakini sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Seninle aynı durumu yaşamımız benim de ikiz başladı keseler arasında 3 günlük fark vardı şiddetli ağrım ve lekelenmem oldu küçük olan kesenin gelişimi 8+1 de durmuş şimdi çok korkuyorum bir daha doktora gittigim zaman aynı sonuçla karsilasmaktan
Cnm bu yağları eczneden mi aldın aktardan mı kakao yağı fln?Canım bende lierac kullanıyorum. Sabahları lierac akşamları katı kakao yağı. Katı kakao yağını çok öneren var. Ben çok geç başladım kullanmaya. Malesefki göğsümdeki çatlağı görene kadar erken diyordum daha çatlamam diyordum. Erken başlamak lazımmış. Sen şimdiden başla geciktirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?