- 11 Ağustos 2015
- 65
- 43
- 8
- 49
İnşallah hepimize nasip eder :)Doktorumun dediği genellikle böyle olduğuydu.ikizlerden biri diğerinin gelişimini engellermis.Biraz arastirinca da çoğunlukla öyle olurmuş.Endişelenme bence böylesi hayirliymis.ikisi devam etse belki o zaman riskli bi gebelik olacaktı.Allah karnindakini sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Çok üzüldüm canım.Belki hayırlısı böyledir.Allah sabır versin.İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınSeninle aynı durumu yaşamımız benim de ikiz başladı keseler arasında 3 günlük fark vardı şiddetli ağrım ve lekelenmem oldu küçük olan kesenin gelişimi 8+1 de durmuş şimdi çok korkuyorum bir daha doktora gittigim zaman aynı sonuçla karsilasmaktan
Çok üzüldüm canım.Belki hayırlısı böyledir.Allah sabır versin.İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Kakao yağı aktardan aldım canım. Katı kakao yağı olcak. Sıvılar sahteymiş. Lieracta eczaneden aldım.Cnm bu yağları eczneden mi aldın aktardan mı kakao yağı fln?
Sağol cnm bende bakıcam bulabilirsem artıkKakao yağı aktardan aldım canım. Katı kakao yağı olcak. Sıvılar sahteymiş. Lieracta eczaneden aldım.
Ben sormuştum ikili tarama sonuçları çıktığında. Diğer taramalara gerek kalmadı demişti. Demiride başladı sormuştun sen. Sabah akşam aç karna içiyorum. Sanada başlar gittiğinde.Yok canm bn gitmedim ya daha isticekmi merak ettim o yuzden sordum
Bulursun her aktarda var rica ederimSağol cnm bende bakıcam bulabilirsem artık
Ay canm ben de aldim aktardan sivi birsey olmasini bekliyordum kati birsey cikti bu neki boyle diye dusunuyorum kac gundur kullanmadim hic :))Kakao yağı aktardan aldım canım. Katı kakao yağı olcak. Sıvılar sahteymiş. Lieracta eczaneden aldım.
HoşgeldiinnnArkadaşlar merhaba yeni topic hayırlı olsun.nasilsiniz hamilelik nasıl gidiyor?
Canım sabun gibi birşey. Vucuduna sürünce vucut ısısıyla eriyor. Çokta güzel kokuyor :)Ay canm ben de aldim aktardan sivi birsey olmasini bekliyordum kati birsey cikti bu neki boyle diye dusunuyorum kac gundur kullanmadim hic :))
Aynen bende :) bugün ebebek mağazasına gittim çıtçıtlı atletler şapkalar eldivenler aldım canım ya. Çok hevesliyim.Bebek arabalarına beşiklere baktım. Az çok fikir edindim kafamda. Yalnız değilsin bende senin gibiyim :)Kizlar yaa ben simdiden bebek odasi takimlarina bebek arabalafina fln bakmaga basladim ya arastirdikca mutlu oluyorumm :)) tuhaflik bende mi acaba sizlerde benm gibimisiniz :))
Yaa bende sali gunundenn sonraa alcammm insallahhh :)))Aynen bende :) bugün ebebek mağazasına gittim çıtçıtlı atletler şapkalar eldivenler aldım canım ya. Çok hevesliyim.Bebek arabalarına beşiklere baktım. Az çok fikir edindim kafamda. Yalnız değilsin bende senin gibiyim :)
Kıyamam canım yaa yeni başladı o zaman seninde.önemli olan bebeğinin sağlıklı olması.az az sık yemeği tavsiye ediyorlar.benim öyle kötü değil.hafiften rahatsızlık veriyor su içince geçiyor bir süre.ama artar mı zamanla bilmem tabi.Gipsyy canım inş bebislerini gor biraz olsun stresin gidicek.canim mide bulantım çok fazla.Evde yemek falan yapamaz oldum.aksama kadar yatiyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?