- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Bu arada profildeki kızın sanırım cokk tatlı masallahhhhhBen istiyorum ama hiç araştırmadım. Bizim dr la çekim yapan iki fotoğrafçı var aslında oldukça da başarılılar. Onlarla görüşmeyi düşünüyorum çünkü fiyatlar konusunda en ufak bir fikrim yok
Ben esimle girecegim doguma insallah guzel bir makineyle halleder diye dusunuyorum fotorafciyla girmek istemem acikcasi doguma :))Bu arada profildeki kızın sanırım cokk tatlı masallahhhhh
Benim eşim girmişti Doğuma ama yanı başımda oturmuştu. Perde çekiyorlar zaten doktor ve ekipten başka kimse görmüyor doğumu. Sezaryen Doğumda karın açık oluyor sadece. İlk Doğumda ben de senin gibi düşünmüştüm :) ama şimdi farklı düşünüyorum :) üstelik güzel de çekememişti eşimBen esimle girecegim doguma insallah guzel bir makineyle halleder diye dusunuyorum fotorafciyla girmek istemem acikcasi doguma :))
Onemli olam bebek dogduktan somrasini cekmesi zTen canim kordonu kesilirken ilk kucagima verdiklerinde fln cekmeskni istiyorum..Benim eşim girmişti Doğuma ama yanı başımda oturmuştu. Perde çekiyorlar zaten doktor ve ekipten başka kimse görmüyor doğumu. Sezaryen Doğumda karın açık oluyor sadece. İlk Doğumda ben de senin gibi düşünmüştüm :) ama şimdi farklı düşünüyorum :) üstelik güzel de çekememişti eşim
Kordonu kesilirken göremedik bizOnemli olam bebek dogduktan somrasini cekmesi zTen canim kordonu kesilirken ilk kucagima verdiklerinde fln cekmeskni istiyorum..
arkadaşlar herşeyi yiyin doğal olduğu sürece. ayrıca pastörizasyon yerine köy sütünü iyice kaynatmanız yeterli. Ancak işlenmiş et ürünlerinden -salam, sosis gibi- kesinlikle uzak durun. çünkü DSÖnün kanser sınıflamasında nitrat 1.derece kansorojen olarak geçiyor, aynı zamanda MS gibi hastalıkaların oluşumunda da rol oynayabileceği düşünülüyor. sağlıklı gebelik önemli olduğu gibi bebeklerimizin sağlıklı yaşamlarını idame ettirmeleri de çok önemli. zaman zaman kaçamak yapıcaz tabi, o başkaDoktorların yasak dediği herşeyi yiyen çok gebe arkadaşım var. Olur mu ya hamile kadının canı çeker herşeyden yiyeceksin felsefesi edinmişler. Bu da bir tercih. Bak ben sucuk ta yedim pastırma da çocuğum gayet sağlıklı doğdu diyen de var. Ama bence bu durum aynı ikili tarama testi gibi. İhtimaller yani. Ne diyor 3000/1 down sendromlu bebek taşıma ihtimalin var atıyorum. Belki de salam sucuk kokoreç yiyen gebelerin de 3000/1 çocuklarının hastalık kapma ihtimali vardır. Bence asıl mesele bu olasılıkları göze alıp almamakta diye düşünüyorum. Yoksa herkesin bir zayıf noktası var. Ben hemen hemen tüm yasaklara uyuyorum ama bir kaç kez normal hayatta hiç içmediğim halde kola içtim mesela. :) Oluyor böyle şeyler. Yine de bakteri üretebilecek riski olan gıdalara dikkat etmek lazım. Ve senin de dediğin gibi her doktor hastasına göre bir liste yapıyor olabilir. Herkes kendi doktorunu dinlemeli. Hiçbir söyledikleri boşa değil.
Sezaryen olursa ayarlarsın saatini :) iyiymiş sizin hastane :) bizimkinde yoktu önceden şimdi var mı bilmiyorum gerçi. Sanmıyorum ama olabilir paketin içinde sormak lazım :) çünkü dr un hergün farklı Doğum fotoları yükleniyor.Hastaneninki doguma giriyor ve o sureci cekiyor. Hamile cekimi dedigim 8.ayda fln o kocaman gobusle dıs mekanda yapılan cekim. Yeni dogan cekimi ise bebis 15 gunluk falanken cokk degisik konseptlerde cekilen tatlış fotolar :) en eglencelisi bu yeni dogan cekimi bebek genelde bu donemde uyudugu icin turlu muzipliklerle cok farklı seyler cıkartıyorlar ortaya :) bu arada bizim hastanenin fotografcısı sabah 6 aksam 6 calisiyor ekstra ucretsiz cekim yapiyor ve albumle veriyorlar dogumum umarım gündüz olur bir arkadas 10 dk ile kacırdı :))
Evet o heyecanla eşler guzel cekemeyebilir :)Benim eşim girmişti Doğuma ama yanı başımda oturmuştu. Perde çekiyorlar zaten doktor ve ekipten başka kimse görmüyor doğumu. Sezaryen Doğumda karın açık oluyor sadece. İlk Doğumda ben de senin gibi düşünmüştüm :) ama şimdi farklı düşünüyorum :) üstelik güzel de çekememişti eşim
Evet canım sezeryan olursa ayarlarım hem de fön falan cektirip hafif bi goz makyajı da yaparım yihahahahaSezaryen olursa ayarlarsın saatini :) iyiymiş sizin hastane :) bizimkinde yoktu önceden şimdi var mı bilmiyorum gerçi. Sanmıyorum ama olabilir paketin içinde sormak lazım :) çünkü dr un hergün farklı Doğum fotoları yükleniyor.
Her gun farklı fotolar yukleniyosa vardir bence canım sormakta fayda var :)Sezaryen olursa ayarlarsın saatini :) iyiymiş sizin hastane :) bizimkinde yoktu önceden şimdi var mı bilmiyorum gerçi. Sanmıyorum ama olabilir paketin içinde sormak lazım :) çünkü dr un hergün farklı Doğum fotoları yükleniyor.
Tabi cnm sezaryen olunca hazırlık full oluyor :))) ayyy bu günlere de geldik de konuştuğumuz konulara bak :) ne keyifli :) bugün bir ara eski topiğe girdim 5 haftalık yazımı gördüm, sen opu olacağını yazmıştın :) çok şükür :)Evet canım sezeryan olursa ayarlarım hem de fön falan cektirip hafif bi goz makyajı da yaparım yihahahaha
Aynen canım ya hayal gibiydi o zamanlar çok şükür binn şükürrTabi cnm sezaryen olunca hazırlık full oluyor :))) ayyy bu günlere de geldik de konuştuğumuz konulara bak :) ne keyifli :) bugün bir ara eski topiğe girdim 5 haftalık yazımı gördüm, sen opu olacağını yazmıştın :) çok şükür :)
Canım başkentte almıyorlar diye biliyorum eşini. Bi sor istersen. Yanlış duymuş olabilirim.Ben esimle girecegim doguma insallah guzel bir makineyle halleder diye dusunuyorum fotorafciyla girmek istemem acikcasi doguma :))
Aliyorlar canim arkadasim yeni dogum yapti orada esi cok da guzel fotolar cekmis oyle ortunun ardinda dur fln dememislerCanım başkentte almıyorlar diye biliyorum eşini. Bi sor istersen. Yanlış duymuş olabilirim.
BenKimler Ankara'dan kızlar?
Aaa süper sevindim canımAliyorlar canim arkadasim yeni dogum yapti orada esi cok da guzel fotolar cekmis oyle ortunun ardinda dur fln dememisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?