Kızlar bence bu yiyecek yasaklarında şöyle bir durum var. Hepimiz gebelik rutinleri yaptırdık sonuçta ve bir sürü bakteri virüs taraması yapıldı. Mesela benim hepsine bağışıklığım var ve bana yasak koymadı hiç. Bir liste verdi ama hazır meyve suları, şarküteri ürünleri filan yazıyor onda da. Ama mesela kuzenim de hamile onun bağışıklığı benim ki kadar geniş çıkmamıştı. Çiğ Eti ellemesi bile yasak. Bence kişiye göre yasaklar.
Canım dila ismide var. Ve her an mirayı değiştirebilirim. Çok güzel bir isim bence dila. Hamişler sizce hangisi miramı dilamı iki gündür bunu düşünüyorum :)Mira güzel canım. Adıyla yaşasın kuzun. Ama benim alt komşunun kızının adı.yakın arkadaşım da olur ayni zamanda yoksa kızımın adına da uyuyordu :)
Benden Mira için bir oyCanım dila ismide var. Ve her an mirayı değiştirebilirim. Çok güzel bir isim bence dila. Hamişler sizce hangisi miramı dilamı iki gündür bunu düşünüyorum :)
Bence mira :)Canım dila ismide var. Ve her an mirayı değiştirebilirim. Çok güzel bir isim bence dila. Hamişler sizce hangisi miramı dilamı iki gündür bunu düşünüyorum :)
Cnm sen ne işim koyacaksın?Bence mira :)
Canım dila ismide var. Ve her an mirayı değiştirebilirim. Çok güzel bir isim bence dila. Hamişler sizce hangisi miramı dilamı iki gündür bunu düşünüyorum :)
Canim sorma ya kabızlık beni de mahvediyor. Hergün çıkıyorum ama nasıl çıkıyorum gel bana sor ağlaya ağlaya valla çok zorlanıyorum. Dr. Şurup verdi duphalac ismi. Bugun yeni başladım içmeye insallah faydası olur. Ben bitki çayları yasak diye biliyordum kiraz sapı gerçekten işe yarıyor mu?Açıkcası bana da fazla geldi:) bal kaymak nasıl yasak olur :)) dayanamam ki ben hem de ne kadar faydalı. Bitki çayı da sordum ben Dr a gaz problemim çoktu. Rezene çok içtim. Şimdi de kiraz sapı içiyorum lipton un. Çünkü kabızlık beni mahvediyor. Onu da sordum korkma rahat ol Dedi. :)
Sürekli içmiyorum cnm ben. Zorda kalınca sabah aç karnına kutu kayısı ile beraber içiyorum o gün çok rahatlıyor karnım. Duphalac içtim bende ama şerbet gibi olunca devam edemedim. Dulcasoft verdi dr o biraz daha iyi geldi bana tat olarak. Kiraz sapını da lipton alıyorum. Fazla içmemek gerek ama zorda kalınca içiyorum haftada 1-2 kereCanim sorma ya kabızlık beni de mahvediyor. Hergün çıkıyorum ama nasıl çıkıyorum gel bana sor ağlaya ağlaya valla çok zorlanıyorum. Dr. Şurup verdi duphalac ismi. Bugun yeni başladım içmeye insallah faydası olur. Ben bitki çayları yasak diye biliyordum kiraz sapı gerçekten işe yarıyor mu?
Biz 'vera' koymaya karar verdik canım bicok dilde anlamı var dini anlamı da var Nazım Hıkmet'in asklarından siirlerinin ilham kaynaklarından biri :) yalnız iki isim mi tek isim mi karar veremedim iki isim olsun da sevdigini kullansın seçme sansı olsun dedik amma velakinnn bi sorunumuz var :) ben ilk ismi deniz veya irem olsun dedim hatta deniz vera'ya cok alıstm esim ısrarla istemiyo deniz ismini iki gun ogrendigime gore eski sevgili olaylariymış yani deniz ismini kızda o kdr seviyorum ki simdi koyamycam mı benCnm sen ne işim koyacaksın?
Biz 'vera' koymaya karar verdik canım bicok dilde anlamı var dini anlamı da var Nazım Hıkmet'in asklarından siirlerinin ilham kaynaklarından biri :) yalnız iki isim mi tek isim mi karar veremedim iki isim olsun da sevdigini kullansın seçme sansı olsun dedik amma velakinnn bi sorunumuz var :) ben ilk ismi deniz veya irem olsun dedim hatta deniz vera'ya cok alıstm esim ısrarla istemiyo deniz ismini iki gun ogrendigime gore eski sevgili olaylariymış yani deniz ismini kızda o kdr seviyorum ki simdi koyamycam mı benneyse en azindan tek isimde kesin kararimız en kotu tek isimli olur
çok güzel bir isim bence de, tek olması da şade ve şık olur bana göreBiz 'vera' koymaya karar verdik canım bicok dilde anlamı var dini anlamı da var Nazım Hıkmet'in asklarından siirlerinin ilham kaynaklarından biri :) yalnız iki isim mi tek isim mi karar veremedim iki isim olsun da sevdigini kullansın seçme sansı olsun dedik amma velakinnn bi sorunumuz var :) ben ilk ismi deniz veya irem olsun dedim hatta deniz vera'ya cok alıstm esim ısrarla istemiyo deniz ismini iki gun ogrendigime gore eski sevgili olaylariymış yani deniz ismini kızda o kdr seviyorum ki simdi koyamycam mı benneyse en azindan tek isimde kesin kararimız en kotu tek isimli olur
Saoll canımmmmVera çoookk güzel.
Cok ayrintı dusunup hic bir ismi direk yakıştıramadığımız icin kılı kırk yarıyoruz. Beğenmezse diye duşunup ikinciyi bulmaya calısmak gereksiz mi sence ? Bazen ben de tek daha iyi diye düsunuyorum...çok güzel bir isim bence de, tek olması da şade ve şık olur bana göre
Ben tek isimden yanayım hep aslında çünkü isim karmaşası oluyor kişi büyüyünce. Bir de sınavlarda filan ad kodlamak uzun sürüyor :)))))) şaka tabi ama ben tek isimden yanayımCok ayrintı dusunup hic bir ismi direk yakıştıramadığımız icin kılı kırk yarıyoruz. Beğenmezse diye duşunup ikinciyi bulmaya calısmak gereksiz mi sence ? Bazen ben de tek daha iyi diye düsunuyorum...
Benim de hep aklıma gelir Naz ismi :) aslında bütün tüp bebek kızları Naz mı olsaBiz tek isim koycaz inşallah NAZ düşünüyoruz.. 4. tüp bebek denemesinde gelen NAZLI bir bebek çünkü bizim kızımız_
Çok guzel bi secim eşim begenseydi ben de naz ismini cok seviyodum :)))Biz tek isim koycaz inşallah NAZ düşünüyoruz.. 4. tüp bebek denemesinde gelen NAZLI bir bebek çünkü bizim kızımız_
Ben istiyorum ama hiç araştırmadım. Bizim dr la çekim yapan iki fotoğrafçı var aslında oldukça da başarılılar. Onlarla görüşmeyi düşünüyorum çünkü fiyatlar konusunda en ufak bir fikrim yokKızlar hamile cekimi ve yeni dogan cekimi düsunuyor musunuz ?
Hastaneninki doguma giriyor ve o sureci cekiyor. Hamile cekimi dedigim 8.ayda fln o kocaman gobusle dıs mekanda yapılan cekim. Yeni dogan cekimi ise bebis 15 gunluk falanken cokk degisik konseptlerde cekilen tatlış fotolar :) en eglencelisi bu yeni dogan cekimi bebek genelde bu donemde uyudugu icin turlu muzipliklerle cok farklı seyler cıkartıyorlar ortaya :) bu arada bizim hastanenin fotografcısı sabah 6 aksam 6 calisiyor ekstra ucretsiz cekim yapiyor ve albumle veriyorlar dogumum umarım gündüz olur bir arkadas 10 dk ile kacırdı :))Ben istiyorum ama hiç araştırmadım. Bizim dr la çekim yapan iki fotoğrafçı var aslında oldukça da başarılılar. Onlarla görüşmeyi düşünüyorum çünkü fiyatlar konusunda en ufak bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?