2017 ocak-şubat anneleri

Sali gunu gidecem cnm,ckexane igneyide biraktim bklm nolck hayrlisi hakkimzda
Canim bebislerin ikiz senin biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum dinlen bol bol ikizlerde erken dogum riski yuksek oluyor.. Benim arkadasiminda plasentasi asagidaydi son aylarda duzelmisti. Gecici bir durumda olabiliyor yani icini ferah tut stres bebisleri en cok etkileyen faktor

İcinde bulindugun duruma gore kendini ayarliyorsun canim.. bir sekilde dayaniyorsun. Aslinda hareketli olmak daha saglikli olan surekli evde vakit gecmeZmis gibi geliyor banadA :)
Zaten sanırım boşluktan sürekli uyku halim var benim. Dediğin gibi işim olsa belkide bende ayak uydurmak zorunda kalcam. Spor yapıyorum yürüyüş yoga ama yinede zaman geçmiyor. Ve gerçekten halsizim son bir haftadır daha kötü. Tansiyon ölçüyorum normal çıkıyor neden bilmiyorum

edakara H Hulya90 saolun kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun saglikla evlatlarimizi gununde kucagimiza alalim insAllah...cok sukur kanamam felan olmadi hafif agrim var oda bebekler buyudugu icin.oluyor sanirim insAllah sali gunu guzrl haber aliriz

Canim tsk ederm.insAllah,ben demir ilaci ferplex kullaniyrm meyve duyuna karistrp iciyrm icinde vitmnde var baska kullanniyrm hic bise

ben decavit kullaniyorum demir ilacida gyneferon diye bir ilac kullaniyorum benm kan degerlerimde normal cikiyor canim en son gittigimde ozellikle sordum gerek yok su an icin dedi doktorum

ben decavit kullaniyorum demir ilacida gyneferon diye bir ilac kullaniyorum benm kan degerlerimde normal cikiyor canim en son gittigimde ozellikle sordum gerek yok su an icin dedi doktorum
Decavit elevit aynı sanırım
Bana demir ilacım biraz hazımsızlık yaptı onu kesince düzeliyor ama dr da değiştirmedi devam dedi ondan sordum ne kullanıyosunuz diye

Canım ilaçlarımız farklı. Vitamin imom kullanıyorum demirde oligerfol. Çağrı hoca neden farklı yazdıki acaba

Günaydın kızlarcım. Biz de kuzumla gyno ferro demir hapı ve decavit multş vitamin kullanıyoruz. Bir de marincap omega 3 kapsülü kullanıyoruz ama bu omega 3 çok hızlı kilo aldırıyor :)

Bana demir ilacım biraz hazımsızlık yaptı onu kesince düzeliyor ama dr da değiştirmedi devam dedi ondan sordum ne kullanıyosunuz diye
Demir hapı önemli canım, midem öyle bir yanıyor ki ondan dolayı ama içmek gerekiyor. Hatta Doğumdan sonra da 1-2 ay içmiştim diye hatırlıyorum ben hepsini.

ayni mantik canim evet multivitamin ikiside bir suru ilac var ayni mantikta olan.. Demir ilaci gerekli amamonu kesme canm. Benm killandigim ilac hic rahatsiz etmiyor onu al istersen seker gibi tadi hatta :)

ayni mantik canim evet multivitamin ikiside bir suru ilac var ayni mantikta olan.. Demir ilaci gerekli amamonu kesme canm. Benm killandigim ilac hic rahatsiz etmiyor onu al istersen seker gibi tadi hatta :)
Bu kutu da bitsin hazımsızlık devam ederse değiştireyim daha yarısı duruyor hemoglobin sınırda çıkmış dr sorun yok ama ilacı bırakma dedi

Ee başka neler yiyorsunuz kızlar ben sekiz kilo aldım şu ana kadar üçüncü aydan sonra beşinci aya kadar beş kilo almışım :)) aslında ekmeği sadece kahvaltıda iki dilim yiyorum ama durmadan acıkıyorum ben meyve çok yedim o da yapar kilo dimi sanırım kiloda rekora koşuyorum :))

Bence de canım meyve de kilo yapıyor pek de masum degiller :) ben de cok nadir tatlı yiyorum ama meyveye cok düstum bu ara o kilo aldırıyor cunku ben de senin gbi ekmegi cok tuketmiyorum :)

Rekorunu kırmışım canım 9 kilo aldım.çavdar ekmeği yiyorum pirinç pilavı yok üzüm incir muz gibi meyveler yok.olduğu kadar diyabetik besleniyorum.Ama kilo almaya devam ediyorum.Öncesinde zayıf olduğum için çok göze batmıyor ama 6 ayda 9 kilo fazla tabi.

Ben öncesinde de çok zayif değildim ve şuan 74 oldum ama belli olmuyor aldığım kilo sadece karnım var arkadaşlar inanmıyor hatta o kadar kilo aldığıma bi de vücut dört litre kan üretiyormuş ekstra karında biriken yağ göğüslerde süt bebeğin suyu kesesi kendisi derken normal mi acaba diye kendimi de kandırmıyor değilim :)) kilo gelir gider bebeler sağlıklı olsun nedelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…