2017 ocak-şubat anneleri

Bence muz yemelisin canım bebisler icin faydalı diye okumuştum :))

Selam kızlar bugün bebek arabası gec anakucağı bakmaya gittik. Bebek arabasında mamas papas düşünüyorduk ama condord neo diye bir ürün gösterdiler bayıldım :) otomobil gibi süspansiyon yapmışlar :)))

Benim yemedigim hic bir sey yok her seyi yiyorum zararli zararsiz demeden canimin cektigi her seyi yiyorum :))) 5.5 kilo aldim su anda kadar insallah 11 i gecmez dogurana kadar doktorum 11 i sinir koydu bana :)

Benim yemedigim hic bir sey yok her seyi yiyorum zararli zararsiz demeden canimin cektigi her seyi yiyorum :))) 5.5 kilo aldim su anda kadar insallah 11 i gecmez dogurana kadar doktorum 11 i sinir koydu bana :)
Sizin dr lar beni acayip üzüyor ya :))) canım dr um çok seviyorum hiç yasak koymadı bana

Sali gunu gidecem cnm,ckexane igneyide biraktim bklm nolck hayrlisi hakkimzda
Merhaba benimde aynı sorunum var benim ikiz değiller ama plasenta rahim ağzını tamamen kapatıyo. Senin tamamen kapatıyo mu?

ay canlarım benim hamilelikte yaşadıklarımı bilseniz bunlara şükredersiniz. Şimdi insan boş kalınca sağa sola da kızıyor. Kafanızı dağıtacak bi şeyler bulun, beyleri umursamayın. biz de olunca napalım ben tripli bi hamileyim deyip kısa kesiyorum o da bi şey demiyor artık. bakın ben hamile kaldım kalalı artık iş yerinden yediğim soruşturmalar mı dersiniz, son tarihini yetiştirmem gereken çalışmlar mı dersiniz...sanki ben hamile kalayım diye herkes de pusuya yatıyormuşum. başta işyerindeki çekemeyen ve engellemeye çalışan insanlara rağmen hamile kaldım ama bazen pes diyorum artık. İnsanlarda biraz insaf olur demi..bi hamile kadınla uğraşmak da büyük kötülük istiyor cidden

ay canlarım benim hamilelikte yaşadıklarımı bilseniz bunlara şükredersiniz. Şimdi insan boş kalınca sağa sola da kızıyor. Kafanızı dağıtacak bi şeyler bulun, beyleri umursamayın. biz de olunca napalım ben tripli bi hamileyim deyip kısa kesiyorum o da bi şey demiyor artık. bakın ben hamile kaldım kalalı artık iş yerinden yediğim soruşturmalar mı dersiniz, son tarihini yetiştirmem gereken çalışmlar mı dersiniz...sanki ben hamile kalayım diye herkes de pusuya yatıyormuşum. başta işyerindeki çekemeyen ve engellemeye çalışan insanlara rağmen hamile kaldım ama bazen pes diyorum artık. İnsanlarda biraz insaf olur demi..bi hamile kadınla uğraşmak da büyük kötülük istiyor cidden

Sen cok daha buyuk stresler yasamissın canım bizim is yeri de gundemdeki mevzulardan oturu cok stresliydi hala da oyle ama ben bayadr raporlu oldugum icin ev modunda insan daha cok kafaya takiyor malesef yarın bitiyor tekrar baslıyorum işe..ama dedigin gibi ozellikle ugrasmak nedir yani yok ama bizim insanımızda artık vicdan denen bi duygu kalmadı emir alan erleri dayakla öldüren ve iştahla izleyen bir toplum ortaya cıkardılar acıma duygusu bile yok oldu eskiden dusmanı bile olsa insanlar yaslı,hamile vs.insanlara karsı imtiyazlı davranırlardı.bu noktada mutlu olmak icin cidden pollyanna olmak gerekiyor işte o da çokk ama çokk zorr...

Kizlar bir de grip oldumko yani sormayin napsam ne yesem ne icsem meyveyi bol bol yiyorum aslindaa kaptim sifayi ama..

Canım yalnız değilsin:) Bende 9 kilo aldım. Kaç haftalık bebişin

Canım geçmiş olsun. Sıcak suyun içine bir tane limon sık ve iç. Boğazı yumuşatıyor. Faydasını görürsün
Sagol canim cok koru bir gece gecirdim bogazim basim felaket durumda hastaneye gidecegim buyuk ihtimal bu durumda ilacta kullanamam gerci ama belki serum fln takarlar..

Kızlar günaydın herkese H Hulya90 canım çok geçmiş olsun. Korkma tatlım gebeler için de uygun ilaçlar var. Bu arada kızlar kozmoten isimli bir siteden lierac 200 ml yi 70 TL den bulup sipariş vermiştim cuma gecesi şimdi geldi ürünler. Bilginiz olsun. :)

Sagol edacim yerimden kalkip dokrora bile gidemiyorum evde kendi capimda birseyler yapiyorum bitki caylarida zararli diye biliyorum bir bardak ictim ama dayanamadim ( suya limon sıkıp fln iciyorum balli sut iciyorum insallah toparlarim hemen.. Yavruma birsey olmasinda

Olmaz kuzum korkma. Ihlamur içemez misin? Ihlamur ve kuşburnu iyi gelir ve zararı yok diye biliyorum üstelik akşamları yapıp içiyorum da. Ihlamur, kuşburnu, kabuk tarçın, zencefil kökünü kaynatıp içine de elma dilimliyorum. Limon sıkıp bal ile içiyorum. Haftalık yapıyorum ben bunu. Sen kendini iyi hissetmiyorsan hastaneye git bence ya da en azından sağlık ocağına. İçin daha rahat eder ateş yükselmeden doktora gitmekte fayda var bence.

canım merhaba,
lieracta ürün koruma bandı ve puan var mıydı acaba? ben eczaneden alıyorum 125 tl ama 2 hafta gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…