2017 ocak-şubat anneleri

Omega 3 içiyor musun cnm bana o kilo yapıyor. Dr sıkıntı yok diyor ama bakalım bu ay ne diyecek? 10 gün sonra kontrolüm ve 20 günde 2 kilo aldım :)
Evet omega 3 ü hamile kalmadan kullanmaya başladım....ben bildiğin aldım başımı gidiyorum amaaa napayım yahu

Ben 52 kilo ile hamile kaldım. Şu anda 60 kiloyum :) 8 Kiloyu nasıl adlığıma dair hiçbir fikrim yok. Karnım bile belli değil dışarıdan sırf bele dolgunluk oldu. :)) Hayal gibi geliyor ama 65 ile bitirebilirsem iyi.

Şeker yüklemesini bugün yaptırdım..
Glikozu içmeden önce 68
İçtikten sonra 123 çıktı
Dr daha bilgi vermedi ama normal sanırım

Şeker yüklemesini yaptırmam dememe rağmen dr yaptır deyince içim rahat etmedi yine yaptırdım...bikaç gün yediğim tatlıya ekmeğe dikkat eder telafi ederim artık

65 miii :) ben 66 - 67 civarı ile kaldım zaten şimdi 75 im :))) 65 çok iyi ya süpersin maşallah

Bak, ikimizin de kilo alım oranı aynı 8 er kilo yapıştırmışız :)) Yarasınnn diyelimm
Ahahaha :)) var mı başka çaremiz kuzum :)) yarasın yarasın
çok şükür ya şeker tansiyon olmasın bebişler iyi olsun da kilo gider evelallah çok kolay aldık kolay veririz diye ümit ediyorum

Ahahaha :)) var mı başka çaremiz kuzum :)) yarasın yarasın
çok şükür ya şeker tansiyon olmasın bebişler iyi olsun da kilo gider evelallah çok kolay aldık kolay veririz diye ümit ediyorum

Kesin veririz evet ya. Sağlık sıkıntısı olmasın gerisi mühim değil gerçekten. Her gün böyle ben buradayım diye kıpraşmıyor mu, bayılıyorum ya :)

Kesin veririz evet ya. Sağlık sıkıntısı olmasın gerisi mühim değil gerçekten. Her gün böyle ben buradayım diye kıpraşmıyor mu, bayılıyorum ya :)
Şimdiden üzüldüğüm bile oluyor doğunca bu günleri özlerim diye minik tekmeler kafalar 32 yaşıma kadar yaşadığım en güzel en yoğun hisler Rabbim nerede isteyen varsa gönlüne göre versin bizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin amin

Tarcin ve zencefilli fazla tuketme canim

62 ile hamile kaldim suan 65 kiloyum kizlar...ama.bu aydan sonra kesin.alirim dun doktorum kilo almamaya calis dedi zaten normal zamanla ayni oranda yemek yiyorum sadece daha vitaminli olanlari yiyorum :))

Tarcin ve zencefilli fazla tuketme canim
Haftada iki gün yapıyorum cnm. Gripten, nezleden koruyor. Malum çok salgın var. Bir de kızım kreşe gidiyor zaten sürekli hapşırık tıksırık halinde :) ekstra korumam lazım kendimi. Dr umla da konuştum hiçbirşey olmaz korkma Dedi. Benim dr çok rahat biri sanırım :)))) ama biz de ondaki bu rahatlığı seviyoruz.

62 ile hamile kaldim suan 65 kiloyum kizlar...ama.bu aydan sonra kesin.alirim dun doktorum kilo almamaya calis dedi zaten normal zamanla ayni oranda yemek yiyorum sadece daha vitaminli olanlari yiyorum :))
Ben de 63 le kaldım 68 i görmeme az kaldı :) kilolar veriliyor doğumdan sonra önemli olan lohusalıkta almamak. Lohusada alınanlar zor gidiyor çünkü :)

Ben her sabah keciboynuzu pekmezi iciyrm bi kasik bagsklk sistemini guclendryor cnm

canlar ben de bugün 24.hafta kontrolüne gittim, herşey yolunda çok şükür. şeker testine her ne kadar kendim için karşı olsam da doktor isteyince ve ilk doz düşük olduğundan kabul ettim. Ancak ailede şeker hastası olanların kendini garantiye alması yerinde olur. benim ailemde yoktu ve şekerli gıda da çok nadir tüketirim; bu yüzden istemiyordum.
Bu arada ben de biraz fazla kilo almış olabilirim8 kilocuk. doktor zayıf olduğun için önemli değil ama spor yap dedi. plates, yoga, yüzme önerdi artık egzersizlere başlıyoruz kızlar, haydi
hulya arkadaşımıza da geçmiş olsun. Ben vitamin kullanıyorum, suda eriyen C vitaminleriyle de kendimi destekliyorum bu dönem. çünkü iş yerimde binlerce insan var. benim dr özellikle riskli gebeliklerle ilgileniyor, zararı olsa bana kullandırtmazdı. bence bu dönem için kullan, yoksa antibiyotikler daha kötü biliyosun. geçmiş olsun diliyorum. ayrıca ballı ıhlamur halsizliğe birebir gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…