2017 ocak-şubat anneleri

Bana 4 hafta önceden dedi...ama çok 4 hafta saçmaladı resmen
Senin hangi drgerinde pihtilasma cikmisti canm? Benm factor v leiden homozigot mesela herkesn durumuna gore soyluyodur doktorlar aslinda birbirimizle kiyaslamk cok dogru olmayabilir

Bana 4 hafta önceden dedi...ama çok 4 hafta saçmaladı resmen
Ben sormadım aslında canım aynı dr giden arkadaşım kullanıyodu o söylemişti. Benim herhangi bir sorunum yok aslında ama yine kullandırıyo. Acaba 37.haftadan sonra Harran doğum olabilir diye önlem amaçlı mı bıraktırıyordur?

Hic bir sorunun yoksa neden kullaniyorsun anlamadim?? bu igneler oyle basit igneler degilki

Hic bir sorunun yoksa neden kullaniyorsun anlamadim?? bu igneler oyle basit igneler degilki
Benim pıhtılaşma sorunum yok ama plasenta aşağıda o yüzden bebeğin gelişiminde sıkıntı olmasın diye doktorum her türlü tedbiri alıyo. Çünkü bebeğe giden kan akışı daha güzel oluyormuş.Birde gittiğim hastanede tüp bebekle olan hamileliklerde mutlaka iğne kullandırıyorlar. Benim tedavi gördüğüm yerdede 3 günde bir kullandırıyorlardı hamilelik süresince.Ben 2 günde bir kullanıyorum.

Senin hangi drgerinde pihtilasma cikmisti canm? Benm factor v leiden homozigot mesela herkesn durumuna gore soyluyodur doktorlar aslinda birbirimizle kiyaslamk cok dogru olmayabilir
Benim mthfr 1298 heterozigot ve pai 4a mutasyonları var
Ciddi bi pıhtılaşma yok ama ank yaptırdığım tüp bebek dr sorcam pazartesi günü ...o daha iyi bilir...sonuçta benim burda gittiğim dr çok karşılaştığı bi durum değil iğneler bana kalırsa...bu konunun şakası yok...iğnenin etkisi 1 gün , aspirin in 1 hafta diye okuyorum tüm yazılarda
Hayırlısıyla bi kucağımıza alalımda

Evet canim bu isin sakasi yok son duzlugede geldik cok sukur bebege giden kan akiminin fln iyi tespit edilmesi lazim bu donemlerde.. bizlerin erken dogum riski de oluyor cunku bu duurm kaynakli

Evet canim bu isin sakasi yok son duzlugede geldik cok sukur bebege giden kan akiminin fln iyi tespit edilmesi lazim bu donemlerde.. bizlerin erken dogum riski de oluyor cunku bu duurm kaynakli
Kızlar bu sorun rutin kan testlerinizde mi tespit edildi?

Rutin kan testi degil canim bunlar detayli yapilan genetik bolumunun ilgilendigi testler.. Normalde dusuk fln yapanlata yapiliyot bu testler ben doktorumun titizligi sayesinde anlasildi
Anladım canım bana öyle bir test yapılmadı ama tüp bebek merkezinde 3. Aydan sonra 3 günde bir yapılıyordu. Sonrasında hastane değiştirdim oradaki doktorum tüp bebek tedavisi görenlerin her gün kullanması gerektiğini söyledi benim plasentam aşağıda olduğu için 2 günde bir kullanıyorum. Her doktorun tarzı farklı tabi bu da kafa karıştırıyor.

Benm gittigim hastanede 12. Haftaya kadar kullandiriyorlar normalde boyle bir sorunu olmayanlara biraktiriyorlar 12 den sonra.. Ben denpihtilasma oldugu icin devam ediyorum. Her doktorun tarzi farkli gercekten en iyisi herkesin kendi doktorunu dinlemesi

Kızlar burnum 15 gündür sürekli tıkalı...nefes alamıyorum..bu sebeple evde burun spreyi va rdı kullandım bende ara ara...aile hekimi bugün sakın kullanma dedi...şimdi çok korktum...kullanmıycam ama kullandığım günlerde umarım bebeğime bi zararım olmamıştır

Canım benim de
Canım benim de hep tıkalı hamileliğin başından beri çok zorda kalırsam Deniz suyu sıkıyorum. Bir şey olmamıştır canım millet bilmeden neler kullanıyor. Bile bile sigara kullananlar var bir şey olmuyor spreyden bir şey olacağını sanmam.

Ay burun spreyinden nolacak yaa zaten deniz suyu onlar bende gripken kullanmistim abartmis bence aile hekimin..

İlliadin gibi burun spreyleri şişen burun etlerini küçülttüğü için kortizon içeriyor. O yüzden doktora danışmadan hiç bir ilacı kullanmamakta fayda var.

Kizzlarr merhaballarr nasilsiniz kacgundur kimseden ses cikmiyor hic :)) Kilo almalariniz nasil gidiyorr acabaa ben de son bir aydir hizli kilo alanlardanim galiba su anda toplamda 7.5 aldim sizler kacar kilo aldiniz

Kizzlarr merhaballarr nasilsiniz kacgundur kimseden ses cikmiyor hic :)) Kilo almalariniz nasil gidiyorr acabaa ben de son bir aydir hizli kilo alanlardanim galiba su anda toplamda 7.5 aldim sizler kacar kilo aldiniz

Selam Hülya,

Ben 10 kilo aldım :) Şu an 62 kiloyum. Son 3 ayda ne kadar daha alırım artık Allah kerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…