İkili test 12. Haftada yapiliyor ben progestan fitilini 12. Haftaya kadar igneyide kalp atisini duyana kadar kullandimİyi akşamlar kızlar size bir iki sorum olacak bugün 10+6 günlük olduk
2 li tarama testlerinizi ne zaman yaptırdınız?
Ve ben hala progestan iğne oluyorum akşamları siz de iğne kullandınız mı ve ne zamana kadar?
Hoşgeldin canım nasılsın?Slm kızlar buldum sizi sonun da diyer topik de kimse kalmamis
Cnm benim dr.um 2li testi yaptirmami önermedi ikiz olduğu için yüksek sonuç çıkacak yanıltır dedi bir de Allah korusun gerçekten down riski varsa aldırmayı düşünüyormusun dedi kesinlikle hayır dedim. O zaman gerek yok dedi. Iğne içinde ben şu an 13+3 haftalığım daha kullanıyorum doğuma kadar kullan dese kullanırım çünkü kanama yaşadım yine olacak diye çok korkuyorumİyi akşamlar kızlar size bir iki sorum olacak bugün 10+6 günlük olduk
2 li tarama testlerinizi ne zaman yaptırdınız?
Ve ben hala progestan iğne oluyorum akşamları siz de iğne kullandınız mı ve ne zamana kadar?
Yok canım. Ben dr.uma sordum bunu. Eğer her ultrason 1 saati buluyorsa o zaman sorun olur dedi yoksa zaten 5_10 dk bakıyorlar en fazla bisey olmazmışkızlar bir de sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi? Bu konuyla ilgili bilginiz var mı?
Canm alttan muayene etti mi doktor sadece ustten mi bakiyor[/QUOTE
Göbekten baktı canım. 18. Hafta gideceğimde alttan muayne edicekmiş. Erken doğum riskim varmı ona bakıcakmış
Hosbuldum canım hamdolsun bugunumuze ben mi oyleyim kızlar sudan sebepsiz Ağlıyorum perşembe günün stresi ayrı sanki tüp bebek ben yapmamisim bu stres nie kendimi anlayamiyorum sen nasılsın canım iyisindir inşallahHoşgeldin canım nasılsın?
Bazen oluyor bendede...hormonlara bağlıyorum...ruh halim değişik...bence bu son 1 aydır ülkede yaşanılan olaylarda etkiledi...tv açmak istemiyorum...Hosbuldum canım hamdolsun bugunumuze ben mi oyleyim kızlar sudan sebepsiz Ağlıyorum perşembe günün stresi ayrı sanki tüp bebek ben yapmamisim bu stres nie kendimi anlayamiyorum sen nasılsın canım iyisindir inşallah
Aynı durumdayız...banada bugün erkek dedi dr..çok enterean ama ben kız hissediyorum...önemli olan sağlıkla kucağımıza alalımda...Merhabalar bizde 14. Haftamızdayız 13. HaftAda kıza benziyor ama kesin değil denildi dün ani kusma nedeniyle hastaneye gittim 14+1 deyiz doktor pipi görüyorum ama daha erken kesin değil dedi şaşırdık kaldık kimisi diyor ki pipi gördüyse o değişmez erkektir diyorlar sizce nedir bunun aslı?
İnşallah tekrar kanaman olmaz . Ben ne zaman Dr gitmem konusunda kararsızim iğneleri o yüzden sordum 12 haftaya kadar demişti bana .ben bir yandan da kan sulandırıcı iğne kullanmaya devam ediyorum onu doğuma kadar dediCnm benim dr.um 2li testi yaptirmami önermedi ikiz olduğu için yüksek sonuç çıkacak yanıltır dedi bir de Allah korusun gerçekten down riski varsa aldırmayı düşünüyormusun dedi kesinlikle hayır dedim. O zaman gerek yok dedi. Iğne içinde ben şu an 13+3 haftalığım daha kullanıyorum doğuma kadar kullan dese kullanırım çünkü kanama yaşadım yine olacak diye çok korkuyorum
11_14 arası diye okudum 13. Hafta geç mi olur diye düşünüyorum bu arada sonuçlar aynı gün çıkıyor mu?İkili test 12. Haftada yapiliyor ben progestan fitilini 12. Haftaya kadar igneyide kalp atisini duyana kadar kullandim
Yok bir hafta sonra cikiyor.. Sende de mi pihtilasma sorunu var ?11_14 arası diye okudum 13. Hafta geç mi olur diye düşünüyorum bu arada sonuçlar aynı gün çıkıyor mu?
evet o yuzden oluyor :) tavşanlarımız buyuyor, adet sancısına benzeyen hoş olmayan bır agrı.Benimde alt karin bolgemde agrilar basladi acaba bebek buyudugu ivin mi oluyor
bebişiniz büyüyor, kendıne yer acmaya calısıyor, rahmınızı ııtırıyor. o yuzden :)Kızlar 14+2 yiz bugün rahmimde sizlama oluyor ara ara sizde oluyormu neden oluyordur inşallah bişi yoktur
Pihtilasma sorunu oldugu soylenmedi sanirim basarisiz 2 deneme oldugu icin progestan ve kan ignelerine devam .progestani 3 ay bitince keseriz dedi doktor bu arada iki kesem vardi kalp atislari 8. Haftada durdu bu yuzden kan igneleri doguma kadar dendi .Yok bir hafta sonra cikiyor.. Sende de mi pihtilasma sorunu var ?
Kusma bulanti hicbir belirti bende de yok rahim sizlamasi ve gogus dolgunlugu disinda supheye dusuyorum hamile degil miyim diye :)merhaba,
bende aralık da evlendım, 3. ay korunmayı bıraktıktan sonrakı 3, ayda hamıle oldugumu oğrendım :)
benım ne bulantım, ne kusma, ne aşerme, ne tıksınme, hıc olmadı. arada rahım buyumesıne bağlı sancı oldu, belım cok hassas, ılk gebelık zamanında asırı depresyon yaşadım. ama 2 hafta sonra geçtı. sımdı zıbçık gıbıyım :)
6518464984 kez doktora gıttım, cinsiyet ıçın :) oncesınde gecırmıs olduğum başarısız karın ıcı amelıyatlarımdan dolayı oluşan, yara dokuları var. ve bebegımde tam on bolge de oldugu ıcın, skar dokuları goruntu kalıtesını bozuyormus.
muayene 'kesın erkek' olarak baslayıp ( kı pıpısını ben ve esım bıle gorebılıyor), 'hmm 90% kız bu' olarak devam ederken, ' skar blgesınde, bıraz buyusun yerı değişşin, ozaman bakalım' la bıtıyor :)
pek garıptır kı, gorunen pıpı, hatta yumurtalık az sonra kayboluyor :) bız o yuzden ne yaptık?? hem unısex alısverıs hemde elbıseler aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?