- 24 Mayıs 2013
- 155
- 37
- 68
Benimki 27+5 de 1400 du erkek benimki normalde kac olmasi gerek bilmiyorum ama doktor ust sinirda diyor bana hepBirde bisey soracagim burda herkes yakin haftalarda bebekleriniz kacinci haftada kac kiloydu benim 31+3 de 1560 gramdi biraz az ama sorun degil dedi doktor4
Bizim doktor hiç bişe demiyo sadece 800 gramı geçmiş 900 gramı geçmiş diyo net bişe demiyo 26+4 de 900 gramı geçmiş demişti net bişe demeyince soramıyorum da merakta ediyorum ama durum buBenimki 27+5 de 1400 du erkek benimki normalde kac olmasi gerek bilmiyorum ama doktor ust sinirda diyor bana hep
canım sen kendini yorma boşver. internetten al temel şeyleri, gerisini de doğduktan sonra halledersin. bebeğin en büyük ihtiyacının sağlıklı doğmak olduğunu unutma lütfen ve kendini yorarsan bunu başaramazsın. internette aradığın herşey var hem de dışardan bile uygun. aklına bi şey gelirse sor biz sana adres veririzHerkes te ayni problem valla kendimize iyi bakalim kendimizden baska caremiz yok bizim kendi annemizde dahil olmak uzere yardima ihtiyacin varmi diye soran yok 3 haftadir evde raporlu yatiyorum hicbiseyiimde daha hazir degildi mecburen kendi kendime evde ufak tefek hazirliklarimi yapiyorum erken dogum riskim var yatip dinlenmem gerekiyo ama brn yatamiyorum cunku bende yatarsam hersey eksik kalcak malesef((
bebeğin kilosuna kafa takmayın boşverin. zayıf doğsa bile 1 ay içinde kapatıyorlar arayı zaten. dert edecek bi şey olursa dr ikaz eder zaten. sabahları organik yumurta yeyin, muz da iyi geliyomuş sanırım. benim tosun doğan yeğenim de oldu 2,5 kilo doğan da. tek fark zayıf bebek biraz mız mız oluyor. Sağlık açısından bi fark görmedim başka daBizim doktor hiç bişe demiyo sadece 800 gramı geçmiş 900 gramı geçmiş diyo net bişe demiyo 26+4 de 900 gramı geçmiş demişti net bişe demeyince soramıyorum da merakta ediyorum ama durum bu
Ben almadim simdilik dusunmuyorum ama ihtiyacum olursa mecbur alirim heralde :)bu arada kızlar bebek telsizi baktınız mı? alacak mısınız? ne düşünüyorsunuz, var mı model?
Ben braun kulaktan Ateş ölçenlerden aldım güzel görünüyo telsizde motorola aldıkAtesolcer olarak hangi markayi tavsiye edersiniz onun arastirmasindayim suan :)
Allah yardımcın olsun ...Herkes te ayni problem valla kendimize iyi bakalim kendimizden baska caremiz yok bizim kendi annemizde dahil olmak uzere yardima ihtiyacin varmi diye soran yok 3 haftadir evde raporlu yatiyorum hicbiseyiimde daha hazir degildi mecburen kendi kendime evde ufak tefek hazirliklarimi yapiyorum erken dogum riskim var yatip dinlenmem gerekiyo ama brn yatamiyorum cunku bende yatarsam hersey eksik kalcak malesef((
26 haftada 875 gr demişti banada...bakalım 30 haftadayım yarın ne dicek...ama kiloyu çoğu dr tutturamayabiliyormuş...boy tutuyorda kilo farklı olabiliyorBenimki 27+5 de 1400 du erkek benimki normalde kac olmasi gerek bilmiyorum ama doktor ust sinirda diyor bana hep
Beurer marka aldik biz atesolcero temassiz ates olcer esim bayagi arastirdi hangisini alalim diye buna karar verdik ve aldikAtesolcer olarak hangi markayi tavsiye edersiniz onun arastirmasindayim suan :)
Banada doktorum tam tersini dedi boy konusunda tahmini soyluyoruz net olcemiyoruz dedi26 haftada 875 gr demişti banada...bakalım 30 haftadayım yarın ne dicek...ama kiloyu çoğu dr tutturamayabiliyormuş...boy tutuyorda kilo farklı olabiliyor
Bebek bakım çantasını ne marka aldın canımKizlar bencede internette hersey daha uygun oluyor ben ufak ihtiyaclari hep internetten aldim sampuan bebek yagi pisik kremi biberon emzik bebek bakim cantasi ates olcer gogus ucu kremi netten aldiklarimdam bazilari kiyafet disindaki herseyi netten almak bana daha kolay ve az yorucu geliyor acikcasi:)
Şoyle yapabilirsin ben bunu cok gec kesfettim googleda aradıgın seyi yaz yanına akakçe ya da cimri yaz o sitelerde karsılastrma yapıyo nerde en ucuz orayı gorebiliyosun mesela ben bu sayede lierac 200 ml kremi 62 liraya bulmustum eczanede 100 ml olanı 90 küsurdugenelde hangi siteler uygun oluyor acaba
Trendyolda da indirim li
Ebebek ve çocuk market uygun oluyo jokerde indirim yapıyo ben buralardan aldımgenelde hangi siteler uygun oluyor acaba
Trendyolda da indirim li
Ben n11 den aldim hepsini canim farkli farkli kampanyalar oluyor hangisinde uygunsa ordan aldimgenelde hangi siteler uygun oluyor acaba
Trendyolda da indirim li
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?