Kraft aldim canimBebek bakım çantasını ne marka aldın canım
Weewell kullandım ben ilk çocuğumda bunda almayacağım çünkü hala Yeni gibi sapasağlam :) telsizlerde en önemli olan kanal sayısıdır. Bizim binada bir sürü çocuk var ve tabi telsiz de o kadar. Başka bir çocuğun ağlaması kanalı az olan telsize geliyor. O yüzden iyi bir cihaz önemli.bu arada kızlar bebek telsizi baktınız mı? alacak mısınız? ne düşünüyorsunuz, var mı model?
Kesinlikle chicco yu tavsiye etmiyorum kullandım ve memnun kalmadım. Ben weewell alacağım ya da braun.Atesolcer olarak hangi markayi tavsiye edersiniz onun arastirmasindayim suan :)
şimdi doktordan geldim bugün 27+5 1380 gr benimkide seninkiyle aynı gidiyor sanırım doktor iri bebek dedi. başından beri hep 1 hafta önde gidiyor benimki kızBenimki 27+5 de 1400 du erkek benimki normalde kac olmasi gerek bilmiyorum ama doktor ust sinirda diyor bana hep
Donmesi icin erken degil mi daha? Benimki yan duruyordu kontrolumdekızlar bebekleriniz döndü mü ters mi duruyorlar doktor bana ters duruyor diyor 27+5 yani başı yukarda benim, sizinkiler nasıl?
Benimde erken dogum riskim var bende yavas yavas hazirlamaya basladim bence yeterlidir zaten ozel hastanede yapicaksaniz cantayi acmiyosunuz bile :) ilk dogumumda ne kendi cantami ne kizimin cantasini acmamistik kendime pijama haric tabi sadece pijama takimimi kullanmistimKızlar ben erken doğum riski olan bir hamile olarak doğum çantamı hazırlıyorum ; Bebek için 0 ve 1 numara bez ıslak mendil 2 tane kısa kollu ve uzun kollu iç zıbın 2 tane alt 2 tane alt üst takım 2 tane tulum 2 tane şapka eldiven çorap ince ve kalın battaniye emzik biberon pişik kremi.. Kendim için ; yatak örtüsü 2 tane pijama 1 tane sabahlık ve hırka, 0 numara prematüre bezlerden kendimde kullancam daha iyi oluyomuş o yüzden bolca 0 numara bez, 2 adet havlu, bel korsesi, 3 adet iç çamaşırı emzirme sütyeni ve atleti çorap göğüs kremi ve pedi, terlik... eğer çok erken doğarsa diye süt sağma makinası da alcam ama inşallah bu çantayı Zaman'ından önce kullanmam ;( kızlar eksik birşey varsa yazın
Baya ayrintili yazmissin canm bizim icinde iyi oldu bu ben hic dusunmemistim cantaya ne koycagimiKızlar ben erken doğum riski olan bir hamile olarak doğum çantamı hazırlıyorum ; Bebek için 0 ve 1 numara bez ıslak mendil 2 tane kısa kollu ve uzun kollu iç zıbın 2 tane alt 2 tane alt üst takım 2 tane tulum 2 tane şapka eldiven çorap ince ve kalın battaniye emzik biberon pişik kremi.. Kendim için ; yatak örtüsü 2 tane pijama 1 tane sabahlık ve hırka, 0 numara prematüre bezlerden kendimde kullancam daha iyi oluyomuş o yüzden bolca 0 numara bez, 2 adet havlu, bel korsesi, 3 adet iç çamaşırı emzirme sütyeni ve atleti çorap göğüs kremi ve pedi, terlik... eğer çok erken doğarsa diye süt sağma makinası da alcam ama inşallah bu çantayı Zaman'ından önce kullanmam ;( kızlar eksik birşey varsa yazın
neden ozel hastanede ihtiyac olmuyor canim anlamadim ben bebegin kiyafetleri fln kullanilmiyor mu sonuctaBenimde erken dogum riskim var bende yavas yavas hazirlamaya basladim bence yeterlidir zaten ozel hastanede yapicaksaniz cantayi acmiyosunuz bile :) ilk dogumumda ne kendi cantami ne kizimin cantasini acmamistik kendime pijama haric tabi sadece pijama takimimi kullanmistim
Hastane bezinden giysisine kadar herseyini kendi tedarik etti benn sadece hastaneden cikarken aldigim hastane cikisini giydirdim bosuna almis olmamak icin :))))L
neden ozel hastanede ihtiyac olmuyor canim anlamadim ben bebegin kiyafetleri fln kullanilmiyor mu sonucta
ne güzelmiş öyle ama buradaki özelde ablam doğum yaptı herşeyini biz karşıladık hastaneden hastaneye farklı demek ki bazı hastanelerde ana kucağı olmadan bebeği hastaneden çıkarttırmıyor mesela kucakta taşımaya izin vermiyorlar herşeyi hastane karşılaması çok iyi en azından annedeki yükü azaltıyor şuan gerçekten kafam karışıyor ne koyacam çantaya diyeBenimde erken dogum riskim var bende yavas yavas hazirlamaya basladim bence yeterlidir zaten ozel hastanede yapicaksaniz cantayi acmiyosunuz bile :) ilk dogumumda ne kendi cantami ne kizimin cantasini acmamistik kendime pijama haric tabi sadece pijama takimimi kullanmistim
Bence hastaneyle bi konusun ona gore tedarik edin ikilemde kalmazsiniz hemde unuttugunuz bisey varsa soylerler sizene güzelmiş öyle ama buradaki özelde ablam doğum yaptı herşeyini biz karşıladık hastaneden hastaneye farklı demek ki bazı hastanelerde ana kucağı olmadan bebeği hastaneden çıkarttırmıyor mesela kucakta taşımaya izin vermiyorlar herşeyi hastane karşılaması çok iyi en azından annedeki yükü azaltıyor şuan gerçekten kafam karışıyor ne koyacam çantaya diye
Hangi hastane yapiyor bunu ben ankaradayim burdaki bir cok ozel hastaneyi biliyom hic boyle birsey duymamistumBence hastaneyle bi konusun ona gore tedarik edin ikilemde kalmazsiniz hemde unuttugunuz bisey varsa soylerler size
Canım bunu hiç düşünme, ben ilk doğumuma gireceğim zaman 1 ay öncesinden bana çantada olması gerekenler diye liste vermişlerdi. Sor hemşirelere sen de. Kıyafetlerin nasıl yıkanacağını bile yazmışlardı. Pişik önleyici kremden tut tırnak makasına kadar yazıyordu. :) bu arada ben üç takım ve 2 battaniye koymuştum 3 de tulum koymuştum o zaman ama ilk gece hepsini kirletti ilk kakada :))))))) eşim eve gidip temiz almıştı :))))ne güzelmiş öyle ama buradaki özelde ablam doğum yaptı herşeyini biz karşıladık hastaneden hastaneye farklı demek ki bazı hastanelerde ana kucağı olmadan bebeği hastaneden çıkarttırmıyor mesela kucakta taşımaya izin vermiyorlar herşeyi hastane karşılaması çok iyi en azından annedeki yükü azaltıyor şuan gerçekten kafam karışıyor ne koyacam çantaya diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?