2017 ocak-şubat anneleri

Yaaa o kadar iyi geldiniz ki bana :) gerçekten bikaç gündür yazdıklarınız beni çok rahatlattı :) bakalım kısmet evet sağlıklı olsun iyi olsun da tek iki farketmez :) ya stres bitmiyo galiba :) ama olssun buna da şükür bin şükür Rabbime nasıl bişey bu ya insan inanamıyo :) inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi :)

Gerçekten öyle oldu Allah hepinizden bin kere razı olsun kaç gündür ilgilendiniz benimle... inşallah sizin gibi sağlıkla gelişir hamileliğim:) yazarken bile şaka gibi geliyo :))) inanamıyorum ya gerçekten inanamıyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun... inşallah evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın... tabi çok erken daha ama inşallah kucağıma da alırım bebeğimi :) sizinde doğumlarınızı okurum inşallah burda :))

Aminn cnm... Allah'ım isteyen herkesi hayırlı evlat sahibi etsin. Çok zor süreçler bunlar...
Aminnn çok zor üç yıl olacak neredeyse benim artık hiç olamayacak diye düşünmeye başlamıştım ama Rabbimden umut kesilmez tabi çok dua ettim Rabbim dualarımı geri çevirmedi... ama ben tüp bebek işte yaptırayım demiştim ama çok zormuş hiç kolay değilmiş... ama bin şükür :)

28. haftalik geçer inşallah zaten bişi yiyemiyorum rüyamda tatlı yediğimi görüyorum veya hayal ediyorum bi parça bişi yesem hemen yükseliyor şeker =(
32 de bitiyormuş akciğer gelişimi zaten öyle dedi bizim dr. İğne de oluyorsun zaten akciğer gelişiminde sıkıntı olmaz bence. Ama biliyorsun ki şekeri yükselten en büyük neden üzüntü ve strestir. Mümkün olduğunca farklı şeylere odaklan cnm. Söylemek kolay diyeceksin belki ama gerçekten öyle. Salı günü gittim ben dr a. 4. Ayda kanamam olduğu için biraz paniğim hala. Erken Doğum riski var mı dedim. Bana " erken Doğum olacak diye net birşey konuşamayız hiç bir zaman. Erken doğumu tetikleyen en büyük neden anne adayının stresidir, bu şekilde korkmaya devam edersen erken Doğum olur esas." Dedi. Sona geldik artık hepimiz. Rahat olmamız lazım.

Kaç haftalık senin? evet öyle stres olmamak lazım sürekli yemek muhabbeti onu ye bunu yeme baya sıkıntı oluyor neyse hayırlı sağlıklı olsunlarda bunlarda geçer inşallah=) benimde kanamam olmuştu 2 kere ilk zamanlar bende korkuyorum bişi olucak diye düşünmemeye çalışıyorum bazen yapamıyor insan işte inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar olur

Benim bugün 29+3 oldu cnm. Tarçın şekeri dengeler cnm arada yoğurda yarım çay kaşığı atıp yiyiver şekerin yükselirse. Bende de insülin direnci var diyetisyene giderim bu yüzden kontrollere. 3 kilo alsam hemen veririm onun kontrolüyle ve bizim hiç eksik etmediğimiz tek şey tarçın... şanslısın Doğum olunca geçecek, öyle düşün... diabet olanlar 40 hafta götürüyor...sen diabet hastası değilsin pozitif ol :)

Tarçın bana söylemedi diyetisyen bende kafama göre yemek istemedim aklıma geldi benimde çünkü düşük tehlikesi olunca korkuyor insan maydanoz fln yasak ya sormadan yemiyorum. onu sorarım bi daha ki sefere. bana doktor 38 de alıyoruz dedi şekeri olan hastaları özellikle ve sezeryan dedi şekeri olanların bebeği iri oluyorMuş

Kızlar tünaydın,

Cumartesi kontrolüm vardı. Benim oğlum 1400 kg olmuş, şu an için her şey yolunda . Yalnız günde 8-9 kez kasılmalarım oluyor magnezyuma rağmen, onun için doktor, takip et sıklaşma olursa bi nts de bakalım dedi. Yalancı kasılma mı yoksa erken doğum belirtisi mi diye.

Kasılma yı nasıl anlıyorsun

Bebeğin çok hareketliyse oda yalancı kasılmaları tetikliyormuş inşallah gerçek kasılma değildir ben erken doğum tehdidi olan bir gebe olarak şunu diyebilirim gerçek kasılma kabus gibi birşey çiş bile yapamıyosun agrıdan

Hem de ne hareketli hiç uyumuyor mu anlamıyorum. Doğrudur tabii, benim öyle dayanılmayacak kadar değil. Ah oh diyene kadar geçiyor. Senin bebeğinde vaktinde gelir inşallah. Kaçıncı haftan?

Hem de ne hareketli hiç uyumuyor mu anlamıyorum. Doğrudur tabii, benim öyle dayanılmayacak kadar değil. Ah oh diyene kadar geçiyor. Senin bebeğinde vaktinde gelir inşallah. Kaçıncı haftan?
30 haftayız yata yata geçiyo günlerimiz birde benim oğlan çok aşaya sokmuş kafasını ve çok hareketli bir an önce çıkmak istiyo :) inşallah vaktinde gelir hepimizin yavruları yatmak çok sıkıcı hiçbir iş yapamıyorum biraz fazla ayakta kalsam kasılmalar başlıyor

Ayy berabermiş neredeyse haftalırımız. Kolay değildir eminim. Zaten bizim hiç bir işimiz kolay olmadı ya. Olsun.. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sağlıklı doğsunlar da..

Ayy berabermiş neredeyse haftalırımız. Kolay değildir eminim. Zaten bizim hiç bir işimiz kolay olmadı ya. Olsun.. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sağlıklı doğsunlar da..
Aynen her aşaması zor birde üstüne kaybetme korkusu olunca Allah başa vermesin korusun Melek'lerimizi inşAllah

bu bebekler kaçıncı haftada başlarını dönüyorlar? bir de çalışmaya devam etmek için kaçıncı haftada rapor götürüceğiz bilen var mı? tüp bebekte fark eder mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…