- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
32.haftada calısabilir raporu alınıyor canım benim doktor net tarih verdi o gun gel raporun icin dedibu bebekler kaçıncı haftada başlarını dönüyorlar? bir de çalışmaya devam etmek için kaçıncı haftada rapor götürüceğiz bilen var mı? tüp bebekte fark eder mi acaba
32 de yazılıyor raporlar cnm...bu bebekler kaçıncı haftada başlarını dönüyorlar? bir de çalışmaya devam etmek için kaçıncı haftada rapor götürüceğiz bilen var mı? tüp bebekte fark eder mi acaba
benim kız da sürekli yan gelip yatıyor. bi de inatçı dönmüyor ultrasonda. bu gidişle dönmeyecek gibi geliyor banaNe zaman kanala giriyor bilmiyorum ama 28+5 de gittim ben yan yan yatıyordu :)
Bizim kontroller aynı gidiyor o zaman ben de haftaya gidiyorum inşallah kontrole bakalım nasıl oldu kilolar boylar:) ama bu hafta 32 olduk devletten de bi randevu aldım çalışabilir raporu almak için sen alacak mısın canım raporBenimkide 27 de yandi ama bir haftadir kasiklarimdaki agirligi hissediyorum resmen dondu galiba haftaya kontrol var bakalim gorvez
Almayi dusunmuyorum ben canim... İnsallah sagliklilardir vakit yaklastikca hem heyecanlaniyorum hemde korkuyorumBizim kontroller aynı gidiyor o zaman ben de haftaya gidiyorum inşallah kontrole bakalım nasıl oldu kilolar boylar:) ama bu hafta 32 olduk devletten de bi randevu aldım çalışabilir raporu almak için sen alacak mısın canım rapor
Korku heyecan bir arada bende de çok değişik duygularmış bunları tattırana şükürler olsunAlmayi dusunmuyorum ben canim... İnsallah sagliklilardir vakit yaklastikca hem heyecanlaniyorum hemde korkuyorum
ben de haftaya gidicem. hatta hülya ile doğum tarihi aynı görünüyor. hep beraber de doğururmuşuz şimdiBizim kontroller aynı gidiyor o zaman ben de haftaya gidiyorum inşallah kontrole bakalım nasıl oldu kilolar boylar:) ama bu hafta 32 olduk devletten de bi randevu aldım çalışabilir raporu almak için sen alacak mısın canım rapor
Ben de normal istiyorum ama korku da var yaniiben de haftaya gidicem. hatta hülya ile doğum tarihi aynı görünüyor. hep beraber de doğururmuşuz şimdi
aklınızda bir doğum şekli var mı? mümkün olursa normale sıcak bakıyorum ben
Sütünü görmek için göğüslerini sıkma ama cnm :) ben sezaryen olacağım, ilkinde normal istedim olmadı bunda istemiyorum sezaryen yapıp alıversin istiyorumKızlarrr selam :) cok yaratıcı bi fikrim geldi :) calısabilir raporu almasak direk dogum iznini mi başlatmamız gerekiyor yahut normal istirahat alıp son uc hafta dogum izni baslatılabilir mi sizce ? :) bi de benim dün gece sütüm geldi cok degisik bi duygu sevindirik oldum
Yok canm oyle birsey olmuyor 32. Haftadan sonra alinam doktor raporlari dogum izni surenden dusuyor :) oyle olmqsa herkes rapor alirdi sonrasinda yani :))Kızlarrr selam :) cok yaratıcı bi fikrim geldi :) calısabilir raporu almasak direk dogum iznini mi başlatmamız gerekiyor yahut normal istirahat alıp son uc hafta dogum izni baslatılabilir mi sizce ? :) bi de benim dün gece sütüm geldi cok degisik bi duygu sevindirik oldum
Aynen canim cok sukur bu gunlere..Korku heyecan bir arada bende de çok değişik duygularmış bunları tattırana şükürler olsun
Rapor çalışabilir raporu canım 32 de doğum iznine çıkabiliyoruz ya onun için 37 ye kadar çalışıp aradaki 5 haftayı sonraya atayım diyorum Allah nasip ederse
Kızlarrr selam :) cok yaratıcı bi fikrim geldi :) calısabilir raporu almasak direk dogum iznini mi başlatmamız gerekiyor yahut normal istirahat alıp son uc hafta dogum izni baslatılabilir mi sizce ? :) bi de benim dün gece sütüm geldi cok degisik bi duygu sevindirik oldum
Sıkmam canım tamam :) saglıklı doğuversinler de sezeryan ya da normal bence hiççç onemli degil herseyin ayrı bi guzelligi oldugu gibi dogum sekillerinin de farklı guzellik ve avantajları var kendine gore bence :)Sütünü görmek için göğüslerini sıkma ama cnm :) ben sezaryen olacağım, ilkinde normal istedim olmadı bunda istemiyorum sezaryen yapıp alıversin istiyorumama inşallah 38+ da doğar.. bugün 20 li haftalarımın son günü :) 29+6 :)
Senelik izin de kullanılmıyor diyin de şuracıkta bayılayımÇalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor cıks
kullanilmiyor diye biliyorum ben :))Senelik izin de kullanılmıyor diyin de şuracıkta bayılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?