Amin canim insallah hepimizz alalim sagsaglim cogu bitti azicikl kaldii insallah saka gibi geliyor dusununceeAyyy canım gözün aydın. Ne kadar az kaldı. Miniciklerdi kalp atışı kesesi ayrıntılı ultrasonu derken çok şükür bugünlere geldik. Sağsalim kucağına al inşallah
Ya evet şaka gibi. Bazen hala gerçekten hamilemiyim diyorum :) kucağıma almak için o kadar sabırsızımki. Kıyafetlerini yıkadım ütüledim herşeyi hazırladım. Artık gün saymak kaldı geriyeAmin canim insallah hepimizz alalim sagsaglim cogu bitti azicikl kaldii insallah saka gibi geliyor dusununcee
Hülyacım dr iğneyi ne zaman bıraktıracakmışBizimde kontrolumu iyi gecti cok sukur 2100 gr olmus oglusumm :)) dogum sezeryan olacak benim 39. Haftada alriiz ekstra bir durum olmazsa dedi
bir gun omce birakilcagini soylemisti daha once bu gidisimde sormadim dogumdan sonrada 6 hafta devam edicekmisim igneye.. 38 de bebek gelisimini tamamliyomus o zamana kadar bekliyolar bir aksilik olmadigi surece 39 un icindede aliyolarHülyacım dr iğneyi ne zaman bıraktıracakmış
Massallah canim baya hizlisin ben aldigim herseyi evin bir odasina yigdim karman corman etraf onlarin duzenlenmesi yikanmasi lazim ama benm enerjim bir haftadir sifirYa evet şaka gibi. Bazen hala gerçekten hamilemiyim diyorum :) kucağıma almak için o kadar sabırsızımki. Kıyafetlerini yıkadım ütüledim herşeyi hazırladım. Artık gün saymak kaldı geriye
Maşallah canım inşallah sağ salim kavuşmak nasip olsun çok sevindim bi daha kaç güne çağırdı dr un bi de nst ye bağlandın mıBizimde kontrolumu iyi gecti cok sukur 2100 gr olmus oglusumm :)) dogum sezeryan olacak benim 39. Haftada alriiz ekstra bir durum olmazsa dedi
iki hafta sonra cagirdi canim yok baglanmadim nst ye hemsireye sordum 35 den sonra bagliyolarmisMaşallah canım inşallah sağ salim kavuşmak nasip olsun çok sevindim bi daha kaç güne çağırdı dr un bi de nst ye bağlandın mı
Benim tam tersi gecede gündüzde uyuyamıyorum malesef. Uykuya dalıncada sürekli uyanıyorum uyku kalitem sıfır malesef. Ağrılar için magnezyum aldım çok faydasını gördüm canım mutlaka sende iç. Kıyafetlere gelince artık yavaştan yıkaman gerekiyor. Çok az zaman kaldı. Bir hafta sürdü yıkayıp ütüleyip yerleştirmek. Hastane çantamı hazırlıcam bende bir haftaya kadar hazır dursun nolur nolmaz erken gelmeye kalkar belki :) canım birde kıyaferler yıkanınca küçülüyor benim hastane çıkışları çok küçüldü ilk yıkamamda yüksek dereceye attım. Sonrakiler hep kısa program ve 20 derecede yıkadım. Aklında olsun seninde. Hatta bütün hamişlere uyarı :) Kısa program ve 20 derece. Zaten temiz kıyafetler.Massallah canim baya hizlisin ben aldigim herseyi evin bir odasina yigdim karman corman etraf onlarin duzenlenmesi yikanmasi lazim ama benm enerjim bir haftadir sifir( belim agriyo cok fena hic bir sey yapmak gelmiyor icimden yatsam uyusam butun gun diyorum :))
Canım kıyafetleri hangi deterjanla yıkadın, ben de bu hafta yıkamayı düşünüyorumBenim tam tersi gecede gündüzde uyuyamıyorum malesef. Uykuya dalıncada sürekli uyanıyorum uyku kalitem sıfır malesef. Ağrılar için magnezyum aldım çok faydasını gördüm canım mutlaka sende iç. Kıyafetlere gelince artık yavaştan yıkaman gerekiyor. Çok az zaman kaldı. Bir hafta sürdü yıkayıp ütüleyip yerleştirmek. Hastane çantamı hazırlıcam bende bir haftaya kadar hazır dursun nolur nolmaz erken gelmeye kalkar belki :) canım birde kıyaferler yıkanınca küçülüyor benim hastane çıkışları çok küçüldü ilk yıkamamda yüksek dereceye attım. Sonrakiler hep kısa program ve 20 derecede yıkadım. Aklında olsun seninde. Hatta bütün hamişlere uyarı :) Kısa program ve 20 derece. Zaten temiz kıyafetler.
Bende oyleyim aslinda canim gece uykularim duzenli degil surekli yorgunum o yuzden sirekli yatasim geliyor ama evin isi vs derken pek dinlenebildogimde spylenemezBenim tam tersi gecede gündüzde uyuyamıyorum malesef. Uykuya dalıncada sürekli uyanıyorum uyku kalitem sıfır malesef. Ağrılar için magnezyum aldım çok faydasını gördüm canım mutlaka sende iç. Kıyafetlere gelince artık yavaştan yıkaman gerekiyor. Çok az zaman kaldı. Bir hafta sürdü yıkayıp ütüleyip yerleştirmek. Hastane çantamı hazırlıcam bende bir haftaya kadar hazır dursun nolur nolmaz erken gelmeye kalkar belki :) canım birde kıyaferler yıkanınca küçülüyor benim hastane çıkışları çok küçüldü ilk yıkamamda yüksek dereceye attım. Sonrakiler hep kısa program ve 20 derecede yıkadım. Aklında olsun seninde. Hatta bütün hamişlere uyarı :) Kısa program ve 20 derece. Zaten temiz kıyafetler.
Evet neyle yikiyorsunuz kizlar? ben dalin marka sabun tozu aldim bir de roxy diye birsey vardi dalin daha iyidir diye dusundum onu aldim.. Bir de yikamadan once acaba makinayi bos calistirsammi bir defa temizlensin diye :)) aklimda deli sorular
İlk aylarda sabun tozu kullaniliyor diye biliyorum ben ama arastirdin mi sen deterjaniSelam kızlar,
Ben uni baby'nin deterjan ve yumuşatıcısını aldım. Onlarla yıkayacağım.
Sabun tozu kullanılıyor cnm. İlk doğumumda sabun tozu demişti dr u. Yumuşatıcı hiç kullanmadık. Allerji yapabiliyor ya da cilt kuruluğu yapıyor. O nedenle en güvenlisi bence ve tecrübeme göre sabun tozu. Dalin de kullandık güzeldi, hacı Şakir de kullandık o da iyiydi.İlk aylarda sabun tozu kullaniliyor diye biliyorum ben ama arastirdin mi sen deterjani
İlk aylarda sabun tozu kullaniliyor diye biliyorum ben ama arastirdin mi sen deterjani
Canım battaniye nevresim takımlarını roxy toz sabunla yıkadım. Toz sabun arınmadı gibi geldi bana. Kıyafetlerinide baby me sıvı sabunla yıkadım baby me yumuşatıcıda kullandım.Canım kıyafetleri hangi deterjanla yıkadın, ben de bu hafta yıkamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?