Canım benim 11 kilo oldu şu anGünaydın kızlar,
Ben de detaylı olmasa da bir acil durum çantası hazırlayacağım. Umarım hepimizin bebekleri vakitli gelir. Kilo durumlarınız ne alemde. Ben 65 kilo oldum 13 kilo aldım şu ana kadar.
ben de 64 kilo oldum. 12 kilo almışım. durduramıyorum bi türlü yaa sürekli kilo alıyorumGünaydın kızlar,
Ben de detaylı olmasa da bir acil durum çantası hazırlayacağım. Umarım hepimizin bebekleri vakitli gelir. Kilo durumlarınız ne alemde. Ben 65 kilo oldum 13 kilo aldım şu ana kadar.
valla bana iyi gibi geldi. zaten 3500 gr doğuyorlar ortalama. doktorun bu değer içn düşük mü dedi niye31. Hafta 9 kilo Bebeğim 1900 kilosu düşük gibi ne yesem ne yapsam diyorum ama yemeyle alakalımı ki bebek kilosu
Doktor normal diyo herşeye ben sadece 31. Haftadaki bebeklerin kilosuyla kıyaslama yaptım da 2200 olan var o yüzden dedim :) ama iyiyse maşallahvalla bana iyi gibi geldi. zaten 3500 gr doğuyorlar ortalama. doktorun bu değer içn düşük mü dedi niye
Ben hızlı kilo aldım ama şimdi yavaşladı toplamda 12 şuana kadar veee 79 kiloyum :)))) çok şükür ki ağırlaşmadım klioya rağmenGünaydın kızlar,
Hiç de düşük değil kilosu canım hatta önde sanki haftasına göre maşallah hem bundan sonra atak yaparmış her hafta neredeyse 250 gr alırmış öyle diyo valla internet ben de onun yalancısıyım :)31. Hafta 9 kilo Bebeğim 1900 kilosu düşük gibi ne yesem ne yapsam diyorum ama yemeyle alakalımı ki bebek kilosu
Kilosu bizim için çok önemli erken doğma riski varya kilo ne kadar yüksek olursa okadar iyi çünkü erken doğunca da kilo kaybedecek beslenemicek doğru düzgün Offf hep stres hep stresHiç de düşük değil kilosu canım hatta önde sanki haftasına göre maşallah hem bundan sonra atak yaparmış her hafta neredeyse 250 gr alırmış öyle diyo valla internet ben de onun yalancısıyım :)
Canım ya bu kadar stres yapma lutfen bak Allah korusun stres herseyi tetikler sen relax ol birazcık yapman gerekeni yap gerisini akısına bırakKilosu bizim için çok önemli erken doğma riski varya kilo ne kadar yüksek olursa okadar iyi çünkü erken doğunca da kilo kaybedecek beslenemicek doğru düzgün Offf hep stres hep stres
İnşallah vaktinde doğar bebeğin canım benim sen stresten uzak dur rahatlat kendini erken doğacak diye şartlanmaKilosu bizim için çok önemli erken doğma riski varya kilo ne kadar yüksek olursa okadar iyi çünkü erken doğunca da kilo kaybedecek beslenemicek doğru düzgün Offf hep stres hep stres
zaten grup olarak üst sınırdan gidiyoruz:)) tüp bebek anneleri olunca korkumuzdan az hareket ettik doğal olarak. sağlık olsun, veririz. olmadı tombik anneler klübü kurarız:))Sanırim icinizde en cok alanlardan biri benim 12 kilo aldım ve 27+2yiz şu an. ama ben ödemden de kaynaklanabilcegini dusunuyorum..oyle ya da boyle bi sekilde vericem kiloları pamuk kızım saglıklı olsun da ben razıyım diyetlere detoxlara spor salonunda terlemelere :))))
Amaan sağlıklı olsunlar da onlar anayız biz ana :))) (Allahın izniyle)zaten grup olarak üst sınırdan gidiyoruz:)) tüp bebek anneleri olunca korkumuzdan az hareket ettik doğal olarak. sağlık olsun, veririz. olmadı tombik anneler klübü kurarız:))
Ayyy bize de haber ver annesi inşallah herşey yolundadırBenimde yarin kontrolum var minnak oglum kac gr aldi merak ediyorum :))
Ya aslında ben cok oyle korkmadım doktorum da rahattı ben de ama ayagım kırılınca mecbur hareketsiz kaldım gerci hareketten cok yapıyla da ilgili bi durum olabilir spor yaptıgım ay bile ust sınırda kilo aldım...ha bi de soyle bi durum var görenler aa iyi cok şişmemişsin diyo ben de bunla mutlu oluyorum :)))zaten grup olarak üst sınırdan gidiyoruz:)) tüp bebek anneleri olunca korkumuzdan az hareket ettik doğal olarak. sağlık olsun, veririz. olmadı tombik anneler klübü kurarız:))
Canım seninkinin kilosu iyiymiş 31.hafta 1600 gram benimki ve doktor normal dediDoktor normal diyo herşeye ben sadece 31. Haftadaki bebeklerin kilosuyla kıyaslama yaptım da 2200 olan var o yüzden dedim :) ama iyiyse maşallah
Ayyy canım gözün aydın. Ne kadar az kaldı. Miniciklerdi kalp atışı kesesi ayrıntılı ultrasonu derken çok şükür bugünlere geldik. Sağsalim kucağına al inşallahBizimde kontrolumu iyi gecti cok sukur 2100 gr olmus oglusumm :)) dogum sezeryan olacak benim 39. Haftada alriiz ekstra bir durum olmazsa dedi
Maşallah geliyo tosuncuklar sağlıcakla inşallah rabbim korusun evlatlarımızıBizimde kontrolumu iyi gecti cok sukur 2100 gr olmus oglusumm :)) dogum sezeryan olacak benim 39. Haftada alriiz ekstra bir durum olmazsa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?