Onu da yapmak aklıma gelmiyo değil :)Annem hacı Şakir'i rendeleyip kullanmıştı :)
Bende hacı Şakir sabun tozuyla yıkadım iki durulama yaptım aynen denildiği gibi bebekte alerji yapabilir ürünlerin kokusuz olmasına dikkat ettim bebişler çok rahatsız oluyolarmış parfüm kokusundan fln tecrübeli anneler bilirler
aynen bende senin gibi hacı Şakir le yıkayıp 2 kere durulama yaptımBende hacı Şakir sabun tozuyla yıkadım iki durulama yaptım aynen denildiği gibi bebekte alerji yapabilir ürünlerin kokusuz olmasına dikkat ettim bebişler çok rahatsız oluyolarmış parfüm kokusundan fln tecrübeli anneler bilirler
Aynen haci Şakir kolay erimiyo o yüzden yüksek sıcaklık ve iki durulama yaptırdım bendeBenim de eşimin de alerjilerimiz var sabun tozu hacı şakir ve roxy yi kendimiz için dememiştim ama çok hapşurtmuştu beni :) bi de arınmadı düşük sıcaklıkta erimedi bile o yüzden sabun tozu kullanamıyorum
Friendly marka ürünü alıcam sıfır parfüm çok beğendim ebebek de var tam benlik hatta kendim için de kullanmayı düşünüyorum
Yumuşatıcıya ise karşıyım kokulara alerjisi olan biri olarak :)
Ya kıyafetler de minik iyice küçülecek diye korkuyorum bu hafta sonu yıkıcam inşallah 30 derecede yıkayayım diyorum bi de hastane çıkışları küçülürse zaten minicik çok beğenerek aldım onları :))Aynen haci Şakir kolay erimiyo o yüzden yüksek sıcaklık ve iki durulama yaptırdım bende
Mantıklı aslında :)Kızlar lohusa pijama takımının önü düğmeli olan değil de kruvaze olan bağcıklı modeller daha kullanışlı dediler bana mantıklı geldi düğme açıp durmaktansa bağcıklı daha pratik olur
Kızlar lohusa pijama takımının önü düğmeli olan değil de kruvaze olan bağcıklı modeller daha kullanışlı dediler bana mantıklı geldi düğme açıp durmaktansa bağcıklı daha pratik olur
Ayy canimm yaa guldurdun beni vallahi saten mii :))) bende lohusa takimlarini hic begenmedim acikcasi :)) kendimi hamgisinde mutlu ediyosam bencede onu almalisinBen cok enteresanım sanırım magazadaki satıcı bile hayretler icinde kalmıstı ilk başta :))) lohusa takımlarını begenemedigimden saten takımlar aldım hep süslü püslü sadece bedeni normalde giydigimden buyuk aldım bence neyle mutlu hissedeceksek oyle yapmalıyız hemen hemen her konuda :)))
Oh çok iyi etmişsin canım valla hem lohusa psikolojisi ayol mutlu olmak lazımBen cok enteresanım sanırım magazadaki satıcı bile hayretler icinde kalmıstı ilk başta :))) lohusa takımlarını begenemedigimden saten takımlar aldım hep süslü püslü sadece bedeni normalde giydigimden buyuk aldım bence neyle mutlu hissedeceksek oyle yapmalıyız hemen hemen her konuda :)))
Evet saten yaa :))) lohusa takımları cok babaanne işi geldi ya da en azından benim gorduklerim :) zaten baktım hic rahat degil evde kendi pijamalarımı giyerim ama inanıyorumki rahat olcak yani olsunn olmalıı :))))Ayy canimm yaa guldurdun beni vallahi saten mii :))) bende lohusa takimlarini hic begenmedim acikcasi :)) kendimi hamgisinde mutlu ediyosam bencede onu almalisin
Aynen canım ya valla guzel hissedelim kendimizi kac kez yasıycaz bugunleri sendromsuz yasayalım güzel güzelOh çok iyi etmişsin canım valla hem lohusa psikolojisi ayol mutlu olmak lazım
Bende normal giyecegim pijama takimlari aldim hep lohusa modelerini begenmedim karin kismi kocaman :) hep boyle kalmicak ya karnimiz :)Evet saten yaa :))) lohusa takımları cok babaanne işi geldi ya da en azından benim gorduklerim :) zaten baktım hic rahat degil evde kendi pijamalarımı giyerim ama inanıyorumki rahat olcak yani olsunn olmalıı :))))
Dimi canım yaa hep boyle kalmıycaz onları bi daha nerdeee giycez sanki :)))Bende normal giyecegim pijama takimlari aldim hep lohusa modelerini begenmedim karin kismi kocaman :) hep boyle kalmicak ya karnimiz :)
valla ben de günlük tarzı olmasa da arada yazmayı düşünüyordum ama hep bi şeylerle uğraştım hiç nasip olmadı. ev taşırken tüp bebek tedavisi oldum, final sınavlarımda embriyo transferi oldum. hamile kaldığımı öğrendim iş yerindekilerin soruşturmasıyla uğraştım, mide bulantısından başımı kaldıramadım, tam kendime gelicem derken kızıma yapacaklarımı bırakıp kayınvalideye yardım ettim, o da sağolsun bolca trip attı. Herşeyin hayırlısı tabi, Rabbim bebeğime sağlık versin hepsi geçer..hepimiz için çok güzel günler olsun inşallahKızlar bebeğinize günlük tuttunuz mu ben her haftamı yazıyorum oğluma olan aşkımı onu Nasıl beklediğimi görmeden sevdiğimi her hafta gözyaşlarıyla yazıyorum inşallah ilerde okumak nasip olsunannem bana hamileyken ve doğduğumda babam askeri okuldaymış birbirlerine mektup yazmışlar benden bahsetmişler :) çok güzel bir duygu onları okumak şimdi aynı duyguları inşallah oğlum yaşasın istedim ona daha fazla Nasıl anılar biriktiririm diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?