2017 ocak-şubat anneleri

aynen bende senin gibi hacı Şakir le yıkayıp 2 kere durulama yaptım

Benim de eşimin de alerjilerimiz var sabun tozu hacı şakir ve roxy yi kendimiz için dememiştim ama çok hapşurtmuştu beni :) bi de arınmadı düşük sıcaklıkta erimedi bile o yüzden sabun tozu kullanamıyorum
Friendly marka ürünü alıcam sıfır parfüm çok beğendim ebebek de var tam benlik hatta kendim için de kullanmayı düşünüyorum
Yumuşatıcıya ise karşıyım kokulara alerjisi olan biri olarak :)

Aynen haci Şakir kolay erimiyo o yüzden yüksek sıcaklık ve iki durulama yaptırdım bende

Aynen haci Şakir kolay erimiyo o yüzden yüksek sıcaklık ve iki durulama yaptırdım bende
Ya kıyafetler de minik iyice küçülecek diye korkuyorum bu hafta sonu yıkıcam inşallah 30 derecede yıkayayım diyorum bi de hastane çıkışları küçülürse zaten minicik çok beğenerek aldım onları :))
Bu arada insan büyüklüğünü küçüklüğünü kestiremiyor ya ben sıfır aydan 6 aya kadar aldım o yüzden napim acemilik işte :))

Kızlar lohusa pijama takımının önü düğmeli olan değil de kruvaze olan bağcıklı modeller daha kullanışlı dediler bana mantıklı geldi düğme açıp durmaktansa bağcıklı daha pratik olur

Eklentiler

• image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 38

Ay ben bir takım aldım önden düğmeli. Hiç aklıma gelmedi zor olacağı :) Her şey tecrübe arkadaş ya :)

Ben bir tane gecelik aldim lohusa geceligi onun disinda normal pijama takimlarindan aldim sonrasindada giymek icin daha mantikli diye dusundum.. Sezeryan olacal olamlar ozellolle gecelik daha rahat oluyor bence gecelik alin mutlaka

Ben cok enteresanım sanırım magazadaki satıcı bile hayretler icinde kalmıstı ilk başta :))) lohusa takımlarını begenemedigimden saten takımlar aldım hep süslü püslü sadece bedeni normalde giydigimden buyuk aldım bence neyle mutlu hissedeceksek oyle yapmalıyız hemen hemen her konuda :)))

Ayy canimm yaa guldurdun beni vallahi saten mii :))) bende lohusa takimlarini hic begenmedim acikcasi :)) kendimi hamgisinde mutlu ediyosam bencede onu almalisin

Oh çok iyi etmişsin canım valla hem lohusa psikolojisi ayol mutlu olmak lazım

Ayy canimm yaa guldurdun beni vallahi saten mii :))) bende lohusa takimlarini hic begenmedim acikcasi :)) kendimi hamgisinde mutlu ediyosam bencede onu almalisin
Evet saten yaa :))) lohusa takımları cok babaanne işi geldi ya da en azından benim gorduklerim :) zaten baktım hic rahat degil evde kendi pijamalarımı giyerim ama inanıyorumki rahat olcak yani olsunn olmalıı :))))

Evet saten yaa :))) lohusa takımları cok babaanne işi geldi ya da en azından benim gorduklerim :) zaten baktım hic rahat degil evde kendi pijamalarımı giyerim ama inanıyorumki rahat olcak yani olsunn olmalıı :))))
Bende normal giyecegim pijama takimlari aldim hep lohusa modelerini begenmedim karin kismi kocaman :) hep boyle kalmicak ya karnimiz :)

Kızlar bebeğinize günlük tuttunuz mu ben her haftamı yazıyorum oğluma olan aşkımı onu Nasıl beklediğimi görmeden sevdiğimi her hafta gözyaşlarıyla yazıyorum inşallah ilerde okumak nasip olsun annem bana hamileyken ve doğduğumda babam askeri okuldaymış birbirlerine mektup yazmışlar benden bahsetmişler :) çok güzel bir duygu onları okumak şimdi aynı duyguları inşallah oğlum yaşasın istedim ona daha fazla Nasıl anılar biriktiririm diye düşünüyorum

valla ben de günlük tarzı olmasa da arada yazmayı düşünüyordum ama hep bi şeylerle uğraştım hiç nasip olmadı. ev taşırken tüp bebek tedavisi oldum, final sınavlarımda embriyo transferi oldum. hamile kaldığımı öğrendim iş yerindekilerin soruşturmasıyla uğraştım, mide bulantısından başımı kaldıramadım, tam kendime gelicem derken kızıma yapacaklarımı bırakıp kayınvalideye yardım ettim, o da sağolsun bolca trip attı. Herşeyin hayırlısı tabi, Rabbim bebeğime sağlık versin hepsi geçer..hepimiz için çok güzel günler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…