2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız sen gittiğinde seninkide bukadar olacak işte direk büyük halini göreceksin ayy sizde gidinde biran önce resim atın teyze olarak merak ediyorum minnaklarııı
Zaten direk aklıma o geldi iyice inceledim senin bebişi işlerim bi bitsin kısmetse p.tesi veya salı gidicem artık benim yaramaz ne halde

I Iccali89 canım başın sağolsun çok üzücü bir durum allah yardımcın olsun, inşallah tez zamanda sağlıkla yeniden bebek sahibi olursun,
nasıl anladın bizlerinde başına gelirse bilgimiz olsun

Allah razı olsun canım sen ne zaman gideceksin cinsiyet öğrenmeye
Benimde Pazartesi günü randevum :) birkaç gün önce dayanamayıp başka doktora gittim yine kapattı bacaklarını ama doktor kemik açısına göre kız gibi dedi :) Pazartesi gününü merakla bekliyoruz artık bi kesinleşsin de ona göre sevineyim :)

Ben yatmiyorumki canim evde degilim yani belim sadece sirt ustu yattigimda agrimiyor onada hamilelikte yatmayin diyorlar napicam bilmiyorum
Ne bilim kız herşey yasak diyosun hala evdesin zannettim ben ne acıdan bakarsan bak bel ağrısını çekiyorum yataktan zor kalkiyorum

başın sağ olsun Rabbım gönlüne göre bir evlat versın hayırlısını versın sağlık sıhhatine cabuk kavuş inşallah

Kizlar ya sizinde beliniz agriyormu ben bildiginiz one egik yuruyorum bugun
Bel ağrısı mı sırt ağrısı mı canım? Ben nerdeyse 2 haftadır sırt ağrısı yaşıyorum hatta yatamıyorum gece o derece, eşim dayanamayıp rahat yatayım diye başka yerde yatıyo, çünkü sabaha kadar durmadan ayağa kalkıyorum ağrıdan o da görüyo

Canım çok çok geçmiş olsun Allahım sabırlar versin, en kısa zamanda o mutluluğu tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla. Sebebi neymiş, sen nasıl anladın vefat ettiğini?

Günaydın herkese.. Ben de hastanedeyim gece 4’ten beri.Ufak kızımın şiddetli bir şekilde karnı ağrımaya başladı ,apandisitten şüphelendiler şimdi USG çekildi ,Dr birşey gördü ama ne gördüğünü söylemedi.Rapor 20 dk sonra çıkar, doktorunuz sizi bilgilendirir dedi. İçime bir korku düştü, dua edin bize de olur mu mübarek cuma gününde. İnşallah birşey çıkmaz kuzumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…