2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım neden yanlış anlayayım fikir olarak paylaşıyoruz sonuçta. Kalitesizmi oluyor?! Hiç bende olmadı diye bilmiyordum. Şekerle kokulu taştan da çekindim. Bakalım ya

ya şeker kokulu taş aslında haklısın
biraz duruyor sonra atıyoruz ya da kayboluyor
şahsen bende o şekerleri yemiyorum

havlular kalite kalite havlucular çarşsına gitmişsindir muhtemelen
iyisi var gerçekten pahalı tutuyor ama tabii gelecek misafirine göre

ben kendimden örnek vereyim 5 yıllık evli olucam o zamana kadar çalıştığım için
evime eşimin ailesinden hiç kimse gelmedi kabul etmedim daha doğrusu
tüm sülale meraktan gelecek illa kalabalık olur çoluk çocukta çok
ondan dolayı en az 120 tane hazırlıcam herşeyi
annem 150 diyor ama daha netleşemedik
havlu vs dağıtmaya kalktığımda çok pahalıya gelecek o yüzden benim

D _Depply_
evham yapmaz mısın lütfen
daha çok büyümedikleri için devamlı hissetmemen normal
benim göğüslerim baştan karardı sonra normalde döndü hala da normal
kötü düşünüp kötüyü çağırma lütfen
sağlık ocağına git duy kalp atışını gel
hastane falan gitme derim
zaten yakında muayenen vardır kendi doktoruna gidersin

Sol tarafa dogri belimde sirtimda agriyor nolucak boyle bilemedim valla su sola yatma isini ortadan kaldirmak lazim :)))

İğnem vardı zaten bugün sağlık ocağında gidecektim gitmişken baktırırıım kızda bıkacak benden

Siz kalabalıksınız, bana 20,bilemedin 30 tane yeter, kızımın velilerini de hesaba katarsak. Aklıma başka bir şey gelmiyor şimdilik :)

Sol tarafa dogri belimde sirtimda agriyor nolucak boyle bilemedim valla su sola yatma isini ortadan kaldirmak lazim :)))

şu bi tarafa yatma olayına çok da takılmıyorum ben
yatsanız iyi olur diyorlar ama sola yattığımda uyuyamıyorum hep sağ tarafıma yatıyorum bende
zaten biraz daha büyüdüğünde o bizi döndürecek rahat olmazsa
doktoruna sor yine de ama

Siz kalabalıksınız, bana 20,bilemedin 30 tane yeter, kızımın velilerini de hesaba katarsak. Aklıma başka bir şey gelmiyor şimdilik :)

ah ne güzel biz öyle olsak neler neler yapardım

ben hastane odasında ve sonra eve gelecek yakınlar için bile liste yaptığımda 30 tane oda kokusunu yettiremedim
garanti olsun diye 50 ye çıkarttım arkadaşlarım vs

dun yazmıstım aslında canım da arada kaynadı su hamıleler ıcın yastıklar var onlardan mı kullansak bende dönerken uyanıyorum agrım oluyor sureklı tek tarafa yatınca

dun yazmıstım aslında canım da arada kaynadı su hamıleler ıcın yastıklar var onlardan mı kullansak bende dönerken uyanıyorum agrım oluyor sureklı tek tarafa yatınca

ya o tarz şeyler sanırım
tüketici çekmek için
genelde burda bi topik vardı aldıklarımız pişman olduklarımız diye
o yastıkları alan çoğu kişi pişman olmuş
birde gebelik sonrası saklaması sorun sanırım

Senin bebiş baya nazli çıktı neyse sağlıklı hayırlı bi evlat olsun Rabbim gönlündekini versin inşallah canm

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, nebe suresi, haşr suresi,amenerresülu,1 ayetel kursi,1 salati tefriciye,1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara,3 ihlas, 1 tövbe istiğfar duası fatiha ile amin deyip üzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız mübarek olsun.

Amin Allah kabul etsin dualarımı

çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşaallah bir şeyi yoktur.

hımmm oda var demı baya buyuk bısey gercı ben kullanmasam kocam kesın ben kullanayım der :) :)

Ben de 2 de gidicem dktr detaylı ultrason zamanım bakalım burda baktırabilcem buradaki dktr Ukrayna’ya gitmiş yeni bir dktr gideceğiz zaten iletişim halinde olamıyorum asistan tercüme ediyor endişeliyim oyuzden inşllah iyi bir dktr olur

Hemşire bana sol tarafına doğru yatmaya çalış dedi bebeğin gelişimi için

hımmm oda var demı baya buyuk bısey gercı ben kullanmasam kocam kesın ben kullanayım der :) :)
Canım biz zaten yaz hamilesi olacağımız İçin yani ilerleyen aylarda çok bunalacağız o yastığı bence pek yanımıza yaklaştırmayacağız kuzenim geçen agustos Doğum yaptı çarşafı ıslatıp sarıp öyle yatıyordu okadar bunalıyordu

Hemşire bana sol tarafına doğru yatmaya çalış dedi bebeğin gelişimi için

sola yatınca bir damar varmış daha rahat kan akışı oluyormuş aynen
doktorun dediği yatsan iyi olur ama kasma fazla zaten o büyüdükçe seni yönlendirecek dedi
tabii ki herkes kendi doktor ya da hemşiresinin önerisini dinlemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…