2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen hissettiğinde nasıl hissediyorsun mesela

Canim cok sitres yapma yakında tam anlamiyla hissedersin ilk bebeginmiydi? İlk bebekler daha zor hissediliyor çünkü ayırt edemiyosun, soluna doğru uzan yada sırt üstü yat en çok o pozisyonlarda hissedebilirsin damar seyirme gibi değilde başta ufak pıt pıt vurma şeklinde oluyo farklı bişi olduğunu anliosun sonra o minik pıt pıtlar bariz tekmelere donusuo :))
 
Amin canım inşallah. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım
 
Benim oğlumun cinsiyeti 12. Haftada yüzde 80 erkek denmişti şimdi yüzde 100 erkek yani hiç değişmedi
 
İki gündür çok fenayım mide bulantısı tavan yaptı yine , başağrısı, azıcık ayakta kalsam bel ağrısı.Okumadığım sayfaları okudum da herkeste ağrı olmuş iki gündür.Havadan mı ,Sudan mı ,2018 model bebelerden mi anlamadım?
Hasta olan herkese geçmişler olsun Rabbim hepimize şifa versin inşallah ..
 
Başın sağolsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum bi umut senden haber beklemiştim çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda sağlıklı gebelik versin inşallah
 
Geçmiş olsun canım. Hele bi gelsin ben onun poposuna poposuna şaplaklayacağım. Haklısın , bu dönem herkesde zor geçiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
 
Caniimmm basin saolsun Rabbim sana büyük sabir versin..ne diyecegim inan bilemiyorum..insallah kucagini doldursun allahim tekrar saglikli bir melek versin sana..
 
Hepinizden Allah razi olsun. Tek tek geri dönuş yapamiyorum. Allaha emanet olun insallah.
Canim basin sag olsun.Allah guc ve sabir versin.bu hayatta ,degil ki dogmamis bebeklerin, kimsenin yerinin suresi belli degil.bunun farkina varip kabullenmemiz gerekiyor ne yazik ki.sakin niye benim basima geldi diye isyan etme lutfen.cunku yasadigin durumu ben dahil cogu kadin yasadi, yasamaya devam ediyor.kendini hayatin akisindan uzaklastirma lutfen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…