2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım inşllah önemli bir yoktur.Rabbim bu cuma günü yüzü suyu hürmetine bütün hastalara şifa dertlire deva darda olanlara yardım etsin içlerinde kızına şifa versin inşllah

Günaydın Hayırlı cumalar

I Iccali89 Allah sabır versin inşallah

Nesrinay86 o havluları ben pek beğenmiyorum iyileri pahalı uygunlar biraz kalitesiz oluyor bir de üstünde yazı olduğundan kullanılmıyor
düğünümüze hoşgeldiniz hoşgeldin bebeğm falan diye tabii benim fikrim bu yanlış anlama
onun yerine bu tarz bişi daha şık olur sanki
keselere koyup etiket bastırırsın

@Dumudo tansiyon dengesizliğindne olmuş olabilir ihmal etme yine de kontrol amaçlı git
gebelikte ilaç kullanman gerekebilir tekrar olursa Alalh korusun

T TubaSude geçmiş olsun bir şey çıkmaz umarım kızında

Çok geçmiş olsun hayırlı güzel haberlerle inşallah

bende aynı ağrıyı yaşıyorum diyorum bu haftalarda böyle ilerleyen haftalarda ne yapıcam sırt üstü daha da ağrıyor yan yatıyorum .

Gunaydin kizlar,
Bir konuda fikir almak istiyorum sizden.carsamba hastane turuna katildim.2 bolumu var.
1.dogum merkezi:
-sadece ebeler var
-ozel ev odasi gibi hazirlamislar.cift kisilik yatak.kanepe.besik.banyo .wc.tv.bilgisayar masa.dogum havuzu.dogum sandalyesi.plates topu.. vs.yani relax ve istedigin sekilde aktif dogum yapabilecegin bir ortam.
-dogumdan sonra 6 saat kaliyorsun hersey normalse ve bebegi sadece ebe kontrol ediyor.
-dogumda veya sonrasinda anormal bir durum olursa yukari katlardaki bolumlere transfer olunuyor.
-agri kesici olarak sadece gaz ve bir agri kesici veriliyor.
2.dogumhane
-bildiginiz tam donanimli oda.doktor, hemsire ebe ..vs hersey var.

Simdi, oglumu dogumhanede dogurmustum.orada da basimda sadece 1 ebe bekledi ve oturup beni izledi.dogum baslayana kadar.9 saat sonrasinda oglumun kalp atislari dustu ve hemen zile basti hemen dr hemsire vs geldi.kesip aldilar cocugu.bu arada 8 saat once suyum gelmisti ve oglum kakasini yapmisti icerde..sonrasi dikis vs.dr kontrolunden sonra eve ciktik ve eve kontrole gelen ebe oglumun sarilik oldugunu farketti bizde hemen geri hastaneye yatisa gittik.
Cok uzun oldu kusura bakmayin ama karar veremiyorum bir turlu hangi bolumde dogum yapacagima.fikriniz nedir?

Cnm sanada geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur Allah beterinden saklasin bizi kesin bilgilendir.

Kızlar günaydın. Ben 2 gündür bebeğin hareketlerini hissedemiyorum desem yeri salı günü sağlık ocağında ebe gel bir dinleyelim demişti. Duyduk o gün. Sonra göğüs uçlarımda kararma oluşmuştu şimdi ise sanki eski rengine dönmüşler.. yakınımda özel bir hastame var gidip muayene olsam mı ne dersiniz?

Canım korkma , inşallah bir şey yoktur ama çocukken apandisit ameliyatı kolay oluyor. Bizim çocuklar çok oldu, ben dahil. Ben ortaokulda oldum ama çoğu daha erken oldu

Canım neden yanlış anlayayım fikir olarak paylaşıyoruz sonuçta. Kalitesizmi oluyor?! Hiç bende olmadı diye bilmiyordum. Şekerle kokulu taştan da çekindim. Bakalım ya

Cnm sitres yapicagina bencede git gör sitres ztn başlı başına bı prblm. Bnde takintiliyim kendi kendimi doldururum hiç iyi bişi değil ama böyleyiz işte . İnş bişi yoktur bebisinde ztn hareketlere yeni başladılar belki çok ayaktasindir anlamamissindir. Forumda aldigimiz kötü hbrler de bizi çok etkiliyor Allah hepimizin çocuklarını bagislasin o arkadaşlarada çok büyük sabir versin :/

Günaydın canım. Sağlık ocağına bir daha gitsene daha hızlı olur.

Cnm sanada geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur Allah beterinden saklasin bizi kesin bilgilendir.
Bağırsak düğümlenmesi olmuş. Lağman yaptılar kalın bağırsaktaysa düzelebilirmiş belki ama ince bağırdaktaysa ameliyat dedi. Şimdi tekrar USG yapılacak inşallah düzelir.

Git bence ihmal etme .

Geçmiş olsun rabbbim şifa versin kötü bir şey yoktur ins

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifa verisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…