2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinizden Allah razi olsun. Tek tek geri dönuş yapamiyorum. Allaha emanet olun insallah.
Başın sağolsun rabbim sabır güç versin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip etsin nedesek boş Allah’a sığınmaktan başka yapacak birşey Yok Rabbim yardımcın olsun inşllah

Kusma sonrasi sag gozum de gorme kaybi yasadim buharli cam dusunun ayni onun gibi daha yeni yeni acildi 15 dk once oldu kenarlardan acilmaya basladi simdi daha iyi gibiyim dr umuzla gorustum hemen hastane dedi ama gidemem cocuk uyuyo ve tekimm eger bas agrisi falan baslarsa gidicem

Acil gitmelisin çocuğu kaldır ve git. Ya böbreğinde ya tansiyonunda sorun olabilir. Lütfen hadi

Acil gitmelisin çocuğu kaldır ve git. Ya böbreğinde ya tansiyonunda sorun olabilir. Lütfen hadi
Tansiyon 10/ 5.5 midem bulaniyordu kusacagim belliydi o arada bomba patladi sandim elim ayagim bosaldi tasikardi oldum (araba kaza yapmis) ustune kusunca goz gitti acildi su an daha iyiyim karacigere gecen hafta baktilar temizdi

Allah allah ya canim ihmal etme doktorda git dediyse.. yok mu cocugu bırakacak biri oyalanma o zmn

Tansiyon 10/ 5.5 midem bulaniyordu kusacagim belliydi o arada bomba patladi sandim elim ayagim bosaldi tasikardi oldum (araba kaza yapmis) ustune kusunca goz gitti acildi su an daha iyiyim karacigere gecen hafta baktilar temizdi
Tamam o zaman normale dönene kadar uyuma tamammı birşeyler yaz.

Kızlar, çarşıda hediyelik paketlenmiş "hoşgeldin bebeğim" havluları var benim çok hoşuma gitti. Yanına bir de şeker olsa, dağıtmak için. Nasıl olur? Fikirlerinizi alayım

Hemen dktr git lütfen tansiyon olabilir ihmal etme hadi dktra hemen

Canim tansiyon normal dr la telefonlasiyoruz kiz uyuyor kimsem yok irtibat halimdeyim en ufak bi degisiklikte gitmeye soz verdim
Cnaım inşllah önemli birşey değildir yani şöyle sanal dışında da böyle şeyler de keşke yarıdmımız dokunabilse birbirimize

Demi. Kokulu taşları ve bugün duydum ki bazıları şekerleri atıyormuş. En azından el havlusu kullanılır
Bende burda Doğum yaparsam hiç birşey hazırlamıycam çünkü burda kimsem Yok bir annem bide kuzenim gelir Türkiye’den bide ofis çalışanları Gerçi öyle çokta sevmiyorum pasta kurabiye yaptırmayı ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…