2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aah ah ben bide antalyadayım kavrurulucam desene klimaya sarılıp yatıcam sanırım :)

Vücudumuzun bacaklardan ve gövdeden kirli kanı kalbe taşıyan ana toplardamar sağdan geçiyor özellikle ileriki haftalarda sağa yatmak ya da sırtüstü yatmak ona baskı yapıp dolaşımı aksatıyor. Ama ben de hep sağıma yatmaya alışmışım sola yatıyorum bir bakmışım iki dk sonra sağa dönmüşüm . Yatakta yerimi bile değiştirdim bakalım ileriki zamanlarda alışırız inşallah

Herkese hayırlı cumalar güzel anneler Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin acılarını göstermesin inşallah, tüm dualarınız kabul olsun hayırlısıyla..
bunları yazarken de 2 tane pıt yedim oğluşumdan sanırım size selam söylüyor

T TubaSude çok geçmiş olsun. Hayırlı haberler verirsin inşallah bize.

@Dumudo Gözünün duzelmesine sevindim. İhmal etme doktora görün mutlaka
Elhamdulillah lağman işe yaramış açılmış bağırsaklar. Çok şükür. Dr u bekliyoruz çıkış için.Allah hepinizden razı olsun inşallah güzel dualarınız için. Rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin.

Banada doktorum artik daha cok yanlara.yanlardan da sola yat dedi.kan akisi daha iyi oluyormus sanirim

Amiinn.Allah kabul etsin ins.canim

Gittim saglık ocagına hem iğnemi yaptırdım sonrada ebe kız baktı ilk ssferde koyar koymaz aldık sesi. Uzun dinledik. Benim kalp sesim olanilir mi dedim yok dedi. Kalp atış sayısısıda kontrol etti normal dedi.Siz ne diyorsunuz?

dun yazmıstım aslında canım da arada kaynadı su hamıleler ıcın yastıklar var onlardan mı kullansak bende dönerken uyanıyorum agrım oluyor sureklı tek tarafa yatınca
Onları internette çok övüyorlar ama eşimle yastık ve ben aynı yatağa sığmayacağız gibi. Oyüzden ben vazgeçmiştim

aah teyzeleri gece oğluşumu rüyamda gördüm kucağıma aldımm emzirdim allahım nasıl güzeldi ya bal gibiydi :) ilk görüşte aşka inanır mısınız :)
Canım yaa. Ben ilk haftalarda görmüştüm sarı yeşil gözlü oğlan bebek. Aynen aşık olmuştum ben de. Bu gece rüyamda göğüslerim büyümüş silikon top gibi olmuştu. Eşimi tahrik ediyordum ben de bu konuya takığım herhalde yasak olunca işte

@Dumudo geçniş olsun canım yine de bi dr a gitsen iyiydi

@Lina dmrkrn Allah kabul etsin canım

T TubaSude geçmiş olsun canım açılmasına çok sevindim kısa zamanda evinize inşallah

Beysal durumun ne canım ??

Nesrinay86 o yazılı olanlar cidden iyi olmuyor ilka tazması gerekir mi bilemiyorum sonuçta onu gören verdiğimiz kişi bebeklerimizi hatırlayacak

Zamanında kojuku taş kokulu sabun yapıp sattım şimdi kendime ne yaparım bilmiyorum
Keçe magnet bile yaptırabilirşm takipte olduğum biri var keçemeçe
Belki de hazır gelsin derşm kapı süsümle birlikte

Ay ben de yattım o ıslak çarşafla )))) eylül 7 ya kızım. Sabah 5e kadar imkanı yok uyuyamıyordum, sabah olunca bsbam bahçeye portatif yatak kurmuştu benim için gidip orda uyuyordum gün ısınana kadar.

Kokulu sabun nasıl fikir o zaman? Sade havlu ve bebek kalıplı kokulu sabun?

Geçmiş olsun sizde bir heyecan yaşamıssınız. Şükür geçmiş.. En kötüsü bu olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…