2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha ilahi neden yasak canım ?

Kız evham yapmıyordum son zamanlarda ama burada okuyorum herkes günde bir çok kez hareketleri hissediyor. Kendimde neden olmuyor dedim anlayamadım sabah sabah geldiler öyle işte.

ama herkesin yapısı farklı neden kıyaslıyorsun kendini
sonra stres oluyorsun bebiş de üzülüyor

Nesrinay86 bence o daha hoş olur yazısız havlu

wintersun kapısüsünü de keçeden mi yaptıracaksın ?

benimde bugün minik kavanozlarım geldi içine badem şekeri koyacağım

Mınık kavanozları nereden aldınız? Bırde sız oda kokusu ıcın sıse almıstımız galıba yanlıs hatırlamıyorsan

Benimki sagda am birde ustune yatarsam cocuk dunduz olmasin hahah

Amin Allah razi olsunr abbim kabul etsin insallah

Mınık kavanozları nereden aldınız? Bırde sız oda kokusu ıcın sıse almıstımız galıba yanlıs hatırlamıyorsan

evet oda kokusu için de aldım şişe manyağıoldum oda kokularını az yapıp ilk ziyaretimize gelen yakınlar avericem

kavanozları da akgün züccaciyeden aldım dün öğlen sipariş verdim saat 10 da kargom geldi
ben içini çok doldurmak istemediğim için 29 cc aldım onlar da büyüklerden 3 tane badem şekeri alıyor sıkıştırarak da 4 tane

Ayy hic deme birde hamilelikte libido artiyor galiba yapamayinca icinde kaliyor ahahh

Zaten direk aklıma o geldi iyice inceledim senin bebişi işlerim bi bitsin kısmetse p.tesi veya salı gidicem artık benim yaramaz ne halde
Neyini inceledin kız oğluşum büyüdükçe pipisi küçülüyo :)) yaa sen şekermi şeker sağlıklı bir kız haberiyle gelsen ben incelemem kız direk gelin derim :)) inşallah herseyini net bir şekilde gösterir canım hareketlerini falan

Canım dualarımız minik kızına inşallah birşey yoktur. Bize haber ver

Endişelenmişsin belli canım git bir görün derim ben için rahat etsin diye

Rahmi besleyen damar sagda canim. O nedenle saga yatmayin diyorlar. Sirt ustunde de sirttan gecen hem atar hem toplar damara bebegin ve rahmin agirligi baski yapinca tansiyon problemi el ayak sismesi allah korusun pihti atma gibi problemler olabilir bu nedenle sirt ustu yatmayin diyorlar. Ben careyi reflum varmia gibi hafif oturur poziyonda bol yastik destekli uyumakta buldum. Oturur pozisyonda hic bir tarafa ağırlık vermeyince damarlara baski olmaz diye dusunuyorum.

Endişelenmişsin belli canım git bir görün derim ben için rahat etsin diye
Sağlık ocağında iğne yapılacaktım gitmişken ebe bakalım dedi. Bakar bakmaz duyduk sesi. Biraz dinleyelim dedim 10 dakika dinledik. Atıs sayısı da normal dedi. Neden böyle oldum bilmiyorum sence hala endişelenmelimiyim? 2 hafta sonra detaylı randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…